- 6 Kasım 2013
- 192
- 160
-
- Konu Sahibi Felix_Felicis
besler ama ben bunun için hint yağı kullanmaya başladım iki gündür yatmadan önce sürüyorum, ama vazelininde beslediğini söylüyorlarYok aynen dediginiz gibi suyla karıştırıp sprey seklinde sıktım. Ama nedense bende kuruma oldu. Daha dogrusu böyle sac spreyi sıkmış gibi sertlesme
Muhakkak deneyecegim :) peki kirpikleri besliyor mu yani gurlesmesi ve uzamasini saglıyor mu?
Maskeleri dustayken yapmak mantıklıymış aslinda. Teşekkür ederim :)
Söyledigibiz markaları da not alıyorum cok teşekkür ederim. Zaten fondoten yerine bb krem kullanıyorum onu da ince bir tabaka halinde ihtiyac duydugum zamanlarda. Fazla makyajı ben de sevmiyorum o yüzden makyajsız ışıl ışıl olmak istiyorum ve bu konuyu açtım :)
Lazer epilasyon kesinlikle gerekli ya.. cilt serumlari her yasta gerekli mi? Ben suan 24 yaşındayim da kullanmam lazım mi yine de?
Çok teşekkür ederim manikür icin kuaförlere güvenemiyorum. Daha dogrusu cevremdeki kuaförlere. Güzel yapan yerler var biliyorum ama benim de bütçem el vermiyor onlara. Ama elimdne geldigince evde yapıyorum manikürü o vaktimi almıyor o yüzden. Ama bakım konusunda tıkanıyorum. Söylediklerinizi dikkate alıcam :)
alıntı içinde ki kırmızılar cevabımdır :)
merhaba mesajınızı yeni gördüm. benim de saçım çok çabuk yağlanıyor.loreal professionalın şampuanını kullanıyorum,faydasını da görüyorum sayılır.
fakat loccitane sorunumu çözdü demişsiniz biraz daha detaylı bilgi alabilir miyim?
bir de yağlı saçlar için başka neler yapıp kullanıyorsunuz?
başka hiç bir şey yapmıyorum. yağlı saçlar için şampuanını alıyorum. ve onarıcı maskesini. şampuanlayıp duruluyorum sonra maske yapıyorum yine duruluyorum hem yumuşacık oluyor hemde mis gibi. denemek için 3 gün yıkamadığım oldu 3. gün bile idare etti saçım. normalde sabah yıkardım akşamına sönerdi saçlarım.tabi loccitane da bir yıkamada mucizevi bir sonuç göstermedi. yarım kutu falan kullandıktan sonra işe yaramaya başladı. .
loreali bende kullandım ama çok fazla kimyasal var içinde uzun vadede saçımı çok yıprattı. loccitane bitkisel içerik. içinde deterjan yok. o yüzden mesela çok köpürmüyor ve saçı sertleştiriyor biraz. ama çok memnunum. verdiğim paraya değiyor..
saçtan saça değişiyor tabi. mesela maskesini almadan önce saç kremini almıştım loccitane ın. ama kremi bende işe yaramadı. saçlarımı yumuşatmadı çok zor taranıyordu. maskesine geçtim aynı ürünün çok fayda gördüm...
Revitalizing Fresh Shampoo diye geçiyor sitesinde...çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler için.
loreal de pek ucuz değil açıkçası :) biraz daha doğal bir şeyler arayışım da vardı. bu ürünü bir denemeye karar verdim.
yalnız sitesinden baktım ama saç tiplerine göre ayrılmamış sanırım, sizin kullandığınız şampuan hangisi üzerinde ne yazıyor?
Özelden saçlarınızı yüzünüz görünmeden atarsanız yorum yapabilirim. En azından dip ve uçlarını ayrı ayrı cekip atabilirsinizAy ne guzel buldum mu hemen soru sorayim :)
Bi kuafore bi de doktor buldun mu kacirmayacaksin :)
Ben yeni dogum yaptim, az biraz beyazlarim var, bebegimi birakip kuafore gidemiyrm
Sacim koyu kestane kendi rengi, hamile iken boyatmadigimdan dokuz cm kadar dibim var hay masallah, sonrasi akmis kahve ve uclari dogru artik gebermis ombre :)
Evde boyanabilir mi bu karisik sac :)
Kızlar merhaba iyi sabahlar
Benim derdim artık gercekten kız gibi kız olmaz. Bakımlı çiçek gibi bi kız olabilmek...
Ben pek bakım yapan biri değilim iste 1-2 haftada 1 kil baskesi o kadar. Ama bu artik bana yetmiyor. Saçları, elleri, ayakları yumusacık cildi kadife gibi biri olmak istiyorum.
Nerden başlamak gerek, siz ne yapıyorsunuz?
1) el ve ayak bakımı nasıl yapilmalı? Belirgin bir problemim yok ama yumuşak ve beyaz gözükmelerini istiyprum. Beyaz tenliyim zaten, ışıl ışıl olsun yani.
2) saçlarımda sertlik dışında bir problemim yok. Ama yumuşak da degiller. Ne kullanmam ne sürmem lazım?
3) vücut bakımı nasıl olmalı? Neler kullanılmalı? Krem, losyon, peeling...
4) cilt bakım, saç bakımve vücut bakım rutinleri kac günde bir olmalı?
5) bu konularda bakım yapmaktan başka dikkat etmem gereken neler var?
Internetten baktım ama o kadar cok bilgi kirliliği var ki hangisi dogrudur bilmiyorum. Ben de sizden fikir almak istedim.
Bu arada cildim yağlı-karma gibi bir sey.
Ben bunları halletmedikce mutlu olamıyorum kendime baktığımda. Çünkü beni rahatsız ediyor. Başkasıyla kendimi kıyaslamıyorum ama kendimi görmek istedigim profil de bu...
dışarıda ne tür bir cilt bakımı önerir siniz?Düzenli olarak el,ayak ve cilt bakımı yaptırmalısın. Saç için keratin bakım yaptırıyorum ben. Hem saçlarım yumuşacık hemde fön derdim olmuyor. Ellerin,ayakların ve cildin düZenli bakımla parlayacaktır zaten. Düzenli olarak kıl,tüy operasyonunu sakın ihmal etme:) hafif makyaj,bol gülücük işte bukadar :)
Bence gerekli değil yüz içinYok aynen dediginiz gibi suyla karıştırıp sprey seklinde sıktım. Ama nedense bende kuruma oldu. Daha dogrusu böyle sac spreyi sıkmış gibi sertlesme
Muhakkak deneyecegim :) peki kirpikleri besliyor mu yani gurlesmesi ve uzamasini saglıyor mu?
Maskeleri dustayken yapmak mantıklıymış aslinda. Teşekkür ederim :)
Söyledigibiz markaları da not alıyorum cok teşekkür ederim. Zaten fondoten yerine bb krem kullanıyorum onu da ince bir tabaka halinde ihtiyac duydugum zamanlarda. Fazla makyajı ben de sevmiyorum o yüzden makyajsız ışıl ışıl olmak istiyorum ve bu konuyu açtım :)
Lazer epilasyon kesinlikle gerekli ya.. cilt serumlari her yasta gerekli mi? Ben suan 24 yaşındayim da kullanmam lazım mi yine de?
Çok teşekkür ederim manikür icin kuaförlere güvenemiyorum. Daha dogrusu cevremdeki kuaförlere. Güzel yapan yerler var biliyorum ama benim de bütçem el vermiyor onlara. Ama elimdne geldigince evde yapıyorum manikürü o vaktimi almıyor o yüzden. Ama bakım konusunda tıkanıyorum. Söylediklerinizi dikkate alıcam :)
Ben de eskiden baya bi meraklıydım bu konulara değişik değişik maskeler deneyip dururdum en sonunda kendime bi rutin oluşturdum..Kızlar merhaba iyi sabahlar
Benim derdim artık gercekten kız gibi kız olmaz. Bakımlı çiçek gibi bi kız olabilmek...
Ben pek bakım yapan biri değilim iste 1-2 haftada 1 kil baskesi o kadar. Ama bu artik bana yetmiyor. Saçları, elleri, ayakları yumusacık cildi kadife gibi biri olmak istiyorum.
1) el ve ayak bakımı nasıl yapilmalı? Belirgin bir problemim yok ama yumuşak ve beyaz gözükmelerini istiyprum. Beyaz tenliyim zaten, ışıl ışıl olsun yani.
2) saçlarımda sertlik dışında bir problemim yok. Ama yumuşak da degiller. Ne kullanmam ne sürmem lazım?
Internetten baktım ama o kadar cok bilgi kirliliği var ki hangisi dogrudur bilmiyorum. Ben de sizden fikir almak istedim.
Ben bunları halletmedikce mutlu olamıyorum kendime baktığımda. Çünkü beni rahatsız ediyor. Başkasıyla kendimi kıyaslamıyorum ama kendimi görmek istedigim profil de bu...
Çam terebentin yağı denedin mi bilmiyorum ama gerçekten işe yarıyorben bir şey daha soracağım izninizle:) saçı en hızlı nasıl uzatabiliriz? denemediğim yöntem kalmadı asla uzamıyor asla
Ben de eskiden baya bi meraklıydım bu konulara değişik değişik maskeler deneyip dururdum en sonunda kendime bi rutin oluşturdum..
Öncelikle her banyoda düzenli yüz el vücut keseleme ve zetinyağlı sabunla lif..ayaklara ponza taşı..
Saçlar için şampuanımın içine çam terebentin yağı ve badem yağı katıyorum..saçlarım güçlü parlak oluyor ve çabuk uzuyor..
Yüz için de zaten her banyoda kese yapınca ölü deri kalmamış oluyor..
Sabah uyanınca dove sabunla sabunluyorum yüzümü gece yatmadan (öncesinde buhar banyosu) garnier saf ve temiz 3ü 1 arada ile peeling yapıyorum..
Bunlara ek:
**Buz kalıplarına gülsuyu dök donsun bu şekilde elde ettiğin bu küplerini yüzünde erit cildip dipdiri ve capcanlı olacaktır
**Benim cildim karma cilt tipi olduğu için t bölgesi yağlanıyor ben pamuğa limon sıkıp sürüyorum bu şekilde sabaha kadar bekletiyorum
**Patates maskesi güzel gerçekten yüzünü yıkadıktan sonra fondöten sürmüşsün hissi veriyor patatesi rendele önce suyunu sür üstüne renlenmiş patatesi yapıştır yarım saat bekle yıka..
Makyaj olarak ta garnier bb krem (bazen), göz kalemi rimel dudak parlatıcısı kullanırım o kadar..zaten cilt temiz ve diri olunca makyaja ihtiyaç kalmıyor
Bilmiyorum dememedim.. rosense gül suyu kullanıyorumYves roche nasıldır peki?
Bilmiyorum dememedim.. rosense gül suyu kullanıyorum
Kızlar merhaba iyi sabahlar
Düzenli cilt bakımı yaptırmalısınız diyorum başka da bir şey demiyorum...
Ama ona da öğrenci bütçesi yetmiyor diyorum başka da bişey demiyorum
Cıleklı kız benım de bı sorum var ısın uzmanını bulmusken, han boyle bazı kadınların yuzunde guneste bakınca bıle tek bı tane tuy gozukmez ya o nasıl oluyor acabası ? Tesekkuleet sımdıdenBakım kürü için dikkat etmeniz gereken tek şey zamanlama ve saçı iyi temizleme, onun dışında haftada 2-3 defa yaparsanız çok iyi sonuçlar alırsınız dip ve uçlara güzelce yedirin. Saçı besliyor yumuşatıyor ve uzamasına yardımcı oluyor. Parlamasını istiyorsanız bal sirke karışımını saçınıza sikabilirsiniz 30 dk durması yeterli ... Başka soru varsa alabilirim :)