- Konu Sahibi Felix_Felicis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) O zaman doğal ev yapımı ürünler deneyin. Dışarıdan aldığımız ürünler cilt bakımlarından daha pahalı. Güneş kremi ve nemlendirici dışında hiçbir bakım ürünü(makyaj demedim:)) ) kullanmıyorum. Daha karlıyım :)
Saçlarım için ayda 1 kuaföre gidiyorum,o gün boya,bakım hallediyorum. Evde de duş sonrası ısıya karşı koruyan bir ürün kullanıp düzleştirici ile dalga yada düz yapıyorum. Havuza giderken hindistan cevizi yağı sürüyorum,onun üzerine bone takıyorum,saçlarımı koruyor hemde bakım yapmış oluyorum.
Makyajlı uyumuyorum asla,temizleyip ,tonikleyip nemlendiriyorum,yazın güneş koruyucu kışında ekstra nemlendirici muhakkak kullanıyorum. Benim cildimde karma kışın pul pul dökülüyor ihmal edersem.
Manikür,pedikür genelde kuaförde yaptırmam,yaptırırsam kendi setimle gidiyorum,başka türlüsü icime sinmiyor. Scholl kullanıyorum ayaklarım için,gayet başarılı,kışın vazelin sürüp çorap giyiyorum yumuşacık oluyor.
Birde migrosta tek kullanımlik manikür pedikür setleri var,onlarıda severek kullanıyorum.
Vucudum için duşta vucut kremi kullanıyorum,gayet pratik bence. Havuz sonrası niveanın sıkılaştırıcı yağı yada biodermanın kremini kullanıyorum,hafiften bir soyulma vardı kollarımda,geçti güzel nemlendirdiğim için. İhmal edince ciddi kuruluk oluyor cildimde,birinden birini muhakkak kullanıyorum.
:)) O zaman doğal ev yapımı ürünler deneyin. Dışarıdan aldığımız ürünler cilt bakımlarından daha pahalı. Güneş kremi ve nemlendirici dışında hiçbir bakım ürünü(makyaj demedim:)) ) kullanmıyorum. Daha karlıyım :)
Saçlarım için ayda 1 kuaföre gidiyorum,o gün boya,bakım hallediyorum. Evde de duş sonrası ısıya karşı koruyan bir ürün kullanıp düzleştirici ile dalga yada düz yapıyorum. Havuza giderken hindistan cevizi yağı sürüyorum,onun üzerine bone takıyorum,saçlarımı koruyor hemde bakım yapmış oluyorum.
Makyajlı uyumuyorum asla,temizleyip ,tonikleyip nemlendiriyorum,yazın güneş koruyucu kışında ekstra nemlendirici muhakkak kullanıyorum. Benim cildimde karma kışın pul pul dökülüyor ihmal edersem.
Manikür,pedikür genelde kuaförde yaptırmam,yaptırırsam kendi setimle gidiyorum,başka türlüsü icime sinmiyor. Scholl kullanıyorum ayaklarım için,gayet başarılı,kışın vazelin sürüp çorap giyiyorum yumuşacık oluyor.
Birde migrosta tek kullanımlik manikür pedikür setleri var,onlarıda severek kullanıyorum.
Vucudum için duşta vucut kremi kullanıyorum,gayet pratik bence. Havuz sonrası niveanın sıkılaştırıcı yağı yada biodermanın kremini kullanıyorum,hafiften bir soyulma vardı kollarımda,geçti güzel nemlendirdiğim için. İhmal edince ciddi kuruluk oluyor cildimde,birinden birini muhakkak kullanıyorum.
Benim alanıma girmiyor genelde estetisyenler ilgileniyor bu durumla fakat çoğu sir ağda yaptırıyor... Çoğunun genetik bir kaç kısmı da tütsüleme yaptırıyor. Daha fazlası varsa bilmiyorum bu iş estetisyenlere geçmeden önce biz sir ağda ile temizliyorduk. Çoğaltmaz, kalınlaşma yapmaz. Reçine vardır içinde ( bu kısım çok önemli ) bir ağdada reçine varsa azaltır inceltirCıleklı kız benım de bı sorum var ısın uzmanını bulmusken, han boyle bazı kadınların yuzunde guneste bakınca bıle tek bı tane tuy gozukmez ya o nasıl oluyor acabası ? Tesekkuleet sımdıden
Sır agda woow tamam deneyeceegım en yakın zamanda.. tesekkurleerBenim alanıma girmiyor genelde estetisyenler ilgileniyor bu durumla fakat çoğu sir ağda yaptırıyor... Çoğunun genetik bir kaç kısmı da tütsüleme yaptırıyor. Daha fazlası varsa bilmiyorum bu iş estetisyenlere geçmeden önce biz sir ağda ile temizliyorduk. Çoğaltmaz, kalınlaşma yapmaz. Reçine vardır içinde ( bu kısım çok önemli ) bir ağdada reçine varsa azaltır inceltir
Teşekkür ederim siz kullandınız mı bunları :)
Yumurta kötü koku bırakmıyor mu? Ve bal ile de bitlenmiyim? Pek bilgili degilim de maske konularinda
Al benden birtane daha :) bende o dertteyim aynaya bile bakmak istemiyorum.......
Ama yenileyeceğim kendimi kararım kesin. Benmde saçlarım elektrik çarpmış gibi oluyo duştan çıkınca. Fön düzleştirme falan uğraşmıyorum kendi halinde kuruyunca da değişik bi hal alıyo şampuanımı değiştrdm dove şampuanı kremiyle beraber aldım çok iyi geliyor. Saçlarını boyamak istersen dene oda güzel bi hoşluk katıyor bana iyi geldi. Salatalığı minik doğrayıp ince ince suyuyla beraber yüzüne sürebilirsin. Ayaklarına viks sürebilirsin gece yatmadan. Evdeki imkanlar bunlar :)) Makyaj şeklini değiştir mesela göz makyajını :) vucuda losyon falan bana gereksiz geliyo şu sıcakta gözüm görmez önerebileceğim bişy yok bu konuda. bende pek bilmiyorum konu takibimde belki işime yarayacak bişyler bulurum :)
Çok haklısınız. Dediğiniz gibi deneme boylarından bulup deneyeyim. Çok teşekkür ederim.aslında demek isterim ama biliyorsunız dünyanın en iyi ürünü de olsa bazı bünyeyle uyumsuzluk yaşayıp etkili olamayabiliyor.kendimden biliyorum milletin öve öve bitiremediği ürünlerin ben de hayalkırıklığı yarattığı çok olmuştur.
bence şöyle yapın, internet üzerinden bir kampanyaya falan denk gelirseniz indirimden alıp deneyin mutlaka.bazen deneme kitleri oluyor mini minnacık makul fiyatlarda. öyle bir şeye denk gelirseniz kaçırmayın, annem göz altı kremini öyle keşfetmişti mesela her bir de jennifer lopez de bu markayı kullanıyor diye bir şeyler çıkmıştı bir ara ne kadar doğrudur bilemem eğer beğenmezseniz boş yere o kadar para da ödememiş olursunuz.
Sular kireçli ve sert olduğu için olabilir.Evet haklısınız sanırım burda da cok güzel formüller yazdılar, siz de bir inceleyin isterseniz :)
Ya benim de cildim aslında yağlı ama yüzümü sadece suyla bile yıkasam ilk önce kuruyor pul pul oluyor bir müddet sonra da geçiyor. Anlayamadım ben de nasil bir sey. O yüzden yüzümü yıkar yıkamaz kosa koşa nemlendirici sürüyorum
Hindistan cevizi yağını herkes övmüs. Ben de kullanayım en iyisi
Ben de ilk fırsatta gidip alıcam o zaman :)Sular kireçli ve sert olduğu için olabilir.
Hindistan cevizi yağını ben kahveme bile ekliyorum bazen. Bazen kurabiye ,keklere her türlü kullanıyorum mucizevi birsey.
Benim alanıma girmiyor genelde estetisyenler ilgileniyor bu durumla fakat çoğu sir ağda yaptırıyor... Çoğunun genetik bir kaç kısmı da tütsüleme yaptırıyor. Daha fazlası varsa bilmiyorum bu iş estetisyenlere geçmeden önce biz sir ağda ile temizliyorduk. Çoğaltmaz, kalınlaşma yapmaz. Reçine vardır içinde ( bu kısım çok önemli ) bir ağdada reçine varsa azaltır inceltir
Reçineli agda düşündüğünüz agdalardan çok daha hafif. Ayrıca çekme stilleri cok önemli. Ağda yapıştırıp cekme konusunda kuaför ya da bu işi yapan kişilerin çoğu bilgisiz... Kendisini profesyonel sanıyor fakat çekme stili herşeyi ele veriyor. Tabiki sizin yönteminiz de doğru ve geçerli fakat maddi imkanı olmayan kişiler için de alternatif :)Ağda yüze zarar vermez mi? Sarkıtabilir, alerji yapabilir, en kötü benim çok eskiden balla yaptığım maskeyi elimle çek bırak yaparken olduğu gibi kılcal damar belirginleştirebilir Bana pek mantıklı gelmiyor yüze ağda. Lazeri tercih ediyorum ben.
20 DK BEKLETTİKTEN SONRA DURULUYORUZ DEĞİL MİAynı şekilde bakım yapabilirsiniz. Extra olarak arkadaşa da dediğim gibi saçı yıkayıp saç kremi sürüp 20 dk havlu içinde bekletilirse hem nem oranı dengelenir hem de aşırı kabarmaya engel olunur.
Evet duruluyoruz...20 DK BEKLETTİKTEN SONRA DURULUYORUZ DEĞİL Mİ
yüze ağda gerçekten çok zararlı asla tavsiye etmem iple aldırınAğda yüze zarar vermez mi? Sarkıtabilir, alerji yapabilir, en kötü benim çok eskiden balla yaptığım maskeyi elimle çek bırak yaparken olduğu gibi kılcal damar belirginleştirebilir Bana pek mantıklı gelmiyor yüze ağda. Lazeri tercih ediyorum ben.
yüze ağda gerçekten çok zararlı asla tavsiye etmem iple aldırın
Kızlar merhaba iyi sabahlar
Benim derdim artık gercekten kız gibi kız olmaz. Bakımlı çiçek gibi bi kız olabilmek...
Ben pek bakım yapan biri değilim iste 1-2 haftada 1 kil baskesi o kadar. Ama bu artik bana yetmiyor. Saçları, elleri, ayakları yumusacık cildi kadife gibi biri olmak istiyorum.
Nerden başlamak gerek, siz ne yapıyorsunuz?
1) el ve ayak bakımı nasıl yapilmalı? Belirgin bir problemim yok ama yumuşak ve beyaz gözükmelerini istiyprum. Beyaz tenliyim zaten, ışıl ışıl olsun yani.
2) saçlarımda sertlik dışında bir problemim yok. Ama yumuşak da degiller. Ne kullanmam ne sürmem lazım?
3) vücut bakımı nasıl olmalı? Neler kullanılmalı? Krem, losyon, peeling...
4) cilt bakım, saç bakımve vücut bakım rutinleri kac günde bir olmalı?
5) bu konularda bakım yapmaktan başka dikkat etmem gereken neler var?
Internetten baktım ama o kadar cok bilgi kirliliği var ki hangisi dogrudur bilmiyorum. Ben de sizden fikir almak istedim.
Bu arada cildim yağlı-karma gibi bir sey.
Ben bunları halletmedikce mutlu olamıyorum kendime baktığımda. Çünkü beni rahatsız ediyor. Başkasıyla kendimi kıyaslamıyorum ama kendimi görmek istedigim profil de bu...
Sular kireçli ve sert olduğu için olabilir.
Hindistan cevizi yağını ben kahveme bile ekliyorum bazen. Bazen kurabiye ,keklere her türlü kullanıyorum mucizevi birsey.