Bakımlı kadın olma derdi..

Aynen canım bende şaşırmıştım yağlı olur diye ama sonuç süper

Sanırım nemli saça uygulanıyor kuru saçı iyice kurutuyormuş diye duydum

kesinlikle imzamı atarım o derece :)

Teşekkürler

bunların hepsini kendim yapıyordum ben 2-3 aydır özel durumlarım yüzünden yapamıyorum ama.

ben bakımların dışarıda yaptırılmasını kendim için doğru bulmuyorum hem gereksiz pahalı, hem kullanılan ürünler bilinmiyor, hem de çok vakit alıyor.

spor ardından duş, duşta banyo fırçası ile fırçalanma, o sırada yüz ve saç maskesi yapma ve bi yandan bekletme, üzerine duştan çıkınca tüm vücudu kremleme saç uçlarına yağ vs sürme ile gerçekten olabilcek güzelliğimin zirvesine ulaşıyorum ben.

her kadın için bu ritüel yeterli bence. dediğim ürünlerin görece iyi kaliteli olanlarını almaya çalışın; vücut kremi, saç kremi, saç yağları, yüz peeling maskesi, el kremi, yüz temizleyicisi, tonik ve kremi. bunlar bi kadın için yeterli bence.

1) el ve ayak bakımı nasıl yapilmalı? Belirgin bir problemim yok ama yumuşak ve beyaz gözükmelerini istiyprum. Beyaz tenliyim zaten, ışıl ışıl olsun yani.

parafinli bakım maskeleri, sonrasında yoğun nemlendirici, özellikle yatmadan bolca nemlendirici sürüp (yapabiliyorsanız üzerine çorap/eldivenle yatın)

2) saçlarımda sertlik dışında bir problemim yok. Ama yumuşak da degiller. Ne kullanmam ne sürmem lazım?

haftada bir selective amino keratinle bakım yapıyorum çok memnunum.

3) vücut bakımı nasıl olmalı? Neler kullanılmalı? Krem, losyon, peeling...

the body shop dan alıyorum vucut bakım ürünlerimi, her gün duş sonrası nemlendirici ve body splash, haftada bir özellikle bacaklara peeling (coconut ve strawberry favorilerim)

4) cilt bakım, saç bakımve vücut bakım rutinleri kac günde bir olmalı?

günlük bakım temizlik, tonik, nemlendirici her gün yapıyorum,
haftada bir de yoğun bakım (maske, peeling vs)

5) bu konularda bakım yapmaktan başka dikkat etmem gereken neler var?

temizlik, ütülü giysiler, hafif makyaj (özellikle genç kızlar çok ağır cilt makyajı yapıyor, gerçekten korkunç görünüyor, kat kat fondotenler, mimik yerlerinde çizgiler, yüzle boyun arasında bilmemkaç ton renk farklı, kapkalın eyelinerlar...)

3) Vücut bakımı için peeling kullabilirsin gratis de satılan limonlu cheesecake li vücut peelingi var
BİDE VANİLYALISI VAR SİZCE HANGİSİ LİMON KOKUSU ÇOK RAHATSIZ EDİYIMU KARARSIZ KALDIM BENDE VANİLYA KULLANDINIZ MI

bayan kuaförü :)
Ay ne guzel buldum mu hemen soru sorayim :)
Bi kuafore bi de doktor buldun mu kacirmayacaksin :)
Ben yeni dogum yaptim, az biraz beyazlarim var, bebegimi birakip kuafore gidemiyrm
Sacim koyu kestane kendi rengi, hamile iken boyatmadigimdan dokuz cm kadar dibim var hay masallah, sonrasi akmis kahve ve uclari dogru artik gebermis ombre :)
Evde boyanabilir mi bu karisik sac :)

Kesinlikle keskin limon kokusu yok limonlu cheesecake gibi kokuyor limon vanilya karışımı tatlı nefis bir koku :) vanilyalısını kullanmadım şiddetle tavsiye ediyorum bunu:)

Rica ederim canım :)

Ben şu saydıklarının hepsini yapıyorum.
Aslında uzun zaman almıyor.
Ayda bir kuaföre gidiyorum manikür pedikur yaptırıyorum.onun dışında el ayak kremlerim var .her gece yatağa girmeden önce ve sabah sürüyorum .
Ayda bir saçımı boyuyorum .
Saça maske kullanıyorum banyoda .ürünlerim değişiyor sürekli .saç ucu için serum kullanıyorum
Cildim için temizleme jeli tonik nemlenrici serum kullanıyorum sabah akşam.haftada bir yada iki kez peeling artı nem maskesi yapıyorum
Vücut için peelinglerim var Watsonsdan alıyorum.
Bol su içiyorum
Dudaklarım için lip balm kullanıyorum
Epilasyon lazere gittim tüyüm yok .hallettim onları .çıkanları sirle kendim evde alıyorum..tüye tahammulum yok ..
Kaş için kuaföre gidiyorum ayda iki kez..
Böyle işte anlatırken uzun sürüyor .ama alışkanlık olunca yapmadan duramıyorsun..

1) Ellerime haftada bir törpü yapıyorum. Oje pek sürmem. Ayda bir manikür yaptırırım. Ayaklarım özellikle yazın açık ayakkabı giydiğimde çok kuruyor, sertleşiyor. Yumuşatmak için akşamdan topuklarıma vazelin sürüp üstüne pamuklu çorap giyip uyurum. El kremi olarak Bephantane kullanıyorum.

2) Benim saçlarım da sert. Çocukluğumdan beri böyleydi. Bence saç yapısı kolay kolay değişmez. Saç kremleri ile idare ediyorum biraz daha yumuşak oluyorlar ama kalıcı yumuşaklık hiç bir bakım ürünüyle sağlayamadım.

3) 25 yaşından sonra vücut şampuanı kullanmayı bıraktım. Saf sabun ya da Dalin şampuan ile yıkanıyorum. 2 haftada bir hamama gidip kese attırıyorum.

4) Cilt temizliği için La Roche Posay Toleriane kullanıyorum her akşam. Yüz temizleme fırçası ile yıkıyorum. Sonra nemlendirici sürüyorum. Yine aynı markanın cilt tonu eşitleyici serisini kullanıyorum ama aman aman bir fark olmadı henüz. Pek bir şey kullanmamaya çalışıyorum aslında. Kaz ayakları için krem arıyorum ben de ama kremlerin pek etkisi olmuyormuş. Para sıkıntısı yaşamadığımda ayda bir cilt bakımına gidiyorum yağ bezeleri için.

5) Bence en iyi bakım düzenli uyku, çok daha az stres, sağlıklı beslenme. Bir de sigara ve alkol yasak :))

O markayı ben de çok merak ediyorum. Acıma o paraya ver der misiniz :)

aslında demek isterim ama biliyorsunız dünyanın en iyi ürünü de olsa bazı bünyeyle uyumsuzluk yaşayıp etkili olamayabiliyor.kendimden biliyorum milletin öve öve bitiremediği ürünlerin ben de hayalkırıklığı yarattığı çok olmuştur.
bence şöyle yapın, internet üzerinden bir kampanyaya falan denk gelirseniz indirimden alıp deneyin mutlaka.bazen deneme kitleri oluyor mini minnacık makul fiyatlarda. öyle bir şeye denk gelirseniz kaçırmayın, annem göz altı kremini öyle keşfetmişti mesela her bir de jennifer lopez de bu markayı kullanıyor diye bir şeyler çıkmıştı bir ara ne kadar doğrudur bilemem eğer beğenmezseniz boş yere o kadar para da ödememiş olursunuz.

Yok aynen dediginiz gibi suyla karıştırıp sprey seklinde sıktım. Ama nedense bende kuruma oldu. Daha dogrusu böyle sac spreyi sıkmış gibi sertlesme

Aynen canım bende şaşırmıştım yağlı olur diye ama sonuç süper

Muhakkak deneyecegim :) peki kirpikleri besliyor mu yani gurlesmesi ve uzamasini saglıyor mu?

Maskeleri dustayken yapmak mantıklıymış aslinda. Teşekkür ederim :)

Söyledigibiz markaları da not alıyorum cok teşekkür ederim. Zaten fondoten yerine bb krem kullanıyorum onu da ince bir tabaka halinde ihtiyac duydugum zamanlarda. Fazla makyajı ben de sevmiyorum o yüzden makyajsız ışıl ışıl olmak istiyorum ve bu konuyu açtım :)

Lazer epilasyon kesinlikle gerekli ya.. cilt serumlari her yasta gerekli mi? Ben suan 24 yaşındayim da kullanmam lazım mi yine de?

Çok teşekkür ederim manikür icin kuaförlere güvenemiyorum. Daha dogrusu cevremdeki kuaförlere. Güzel yapan yerler var biliyorum ama benim de bütçem el vermiyor onlara. Ama elimdne geldigince evde yapıyorum manikürü o vaktimi almıyor o yüzden. Ama bakım konusunda tıkanıyorum. Söylediklerinizi dikkate alıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…