Bakımlı kadın olma derdi..

bende bişe sorcam size saçlarımda yeni yeni küçük saçlar çıkyo ve düzleştiriyorum yine düz durmuyolar devamlı kabarık duruyolar takıntı haline geldi bnde
Bebe saçlarını sakinleştirmek için yumuşak saç spreyi kullanabilirsiniz yatıştırır. (Sıvı olan saç spreyleri)

nasıl yapıyılıyo peki patates maskesi bilgi verirmsiniz ?
Tabi ki:) Bir orta boy patetesi rendenizin ince tarafıyla rendeleyin ve suyunu sıkın sonra o suyu yüzünüze sürün. Ben pinterestte gördüm bu tarifi rendelenmiş patatesi de yüzünüze yapıştırın diyor tarifte ama yapışmıyor. En güzeli suyu sürüp yarım saat beklemek.

çok teşekkür ederim denicem bende inş yararı olur cildime

Salatalık maskesi iyi bence..hatta salatalıgı rendeleyip bi kaşık yoğurtla karıştırıp sonra yüzüne sür beklet yüzünü yıka..rendelediğinin suyunu da pamuğu batir yüzüne sür

ben yapıştırdım hafif sulu bırakınca yapışıyor damlayanları peçeteyle alıyorum

Tek tek cevaplayayım pek bakımlı olduğumu düşünmüyorum ama yaptıklarımı yazayım :)

1) Ellerim için sadece kahve içtiğim zaman kahve telvesiyle peeling yaparım ellerimi gerçekten çok yumuşatıyor tavsiye ederim ,bir de nemlendirici krem sürerim ,manikür yaptırabilirsin oje her zaman bakımlı gösterir özellikle french bence elleri çok bakımlı gösteriyor. ojeden hoşlanmıyorsan en azından parlatıcı da sürebilirsin
2) Bakımlı değilim pek desem de saçlarım deyince akan sular durur saçlarıma çeşitli yağlardan haftada iki yada üç kere sürer bekletirim aktardan aldığım karışımlar olur hindistan cevizi yağım da var tavsiye ederim soğuk press olmasına dikkat et.the life co markası tercihimdir onu öneririm. saç serumları alabilirsin ben duştan sonra hafif nemli saçlarıma morfose fön sütü kullanıyorum biraz daha kurutup saç serumumu sürerim, şuan iki tane saç serumum var biri urban care argan yağlı olan diğeri hask keratin . gratislerde satılıyor hask diğeri watsons da da var serumu kesinlikle tavsiye ediyorum saçların kabarmasını da önlüyor benim saçlarım işlem gördüğü için ne yazık ki azda olsa kabarıyor. bu sitede yıpranmış saçlar bölümünde bir tarif var yıllar önce yapmıştım bayramdan önce gene hazırladım bir suyun içine gliserin ve istediğin yağlardan koyuyorsun spreyli bir şişeye güzel koksun diye de menekşe yağı ben bayılırım menekşe yağının kokusuna tercihine göre lavanta da koyabilirsin ama ağır olur diye düşünüyorum özellikle yaz ayları için çilek yağı da hoş kokar onu yapabilirsin saçı yumuşatıyor. bu arada watsons da satılan ballı saç maskesi var bilmiyorum duydun mu bilindiktir kullanan çok var o saçı acayip yumuşatıyor hiçbir ürün öyle yumuşatmadı saçımı ama eğer haftada iki den fazla kullanırsan tam tersi oluyor :) avokado biralı çeşitleri de var kullanmadım onu da tavsiye ederim memnun kalanı çok bayadır kullanmıyorum bende alacağım. bu arada eğer fiyatı uygun gelirse nashi argan yağını öneririm serum yerine kullanabilirsin. serum sadece boy ve uçlara kullanılıyor ama argan yağı diplere de duştan sonra kullanabilirsin yağı emiyor kokusu da harika
2. sorunun cevabı epey uzun oldu napiyim seviyorum saçlarımla uğraşmayı

3) Vücut bakımı için peeling kullabilirsin gratis de satılan limonlu cheesecake li vücut peelingi var aynı zamanda hafif yağlı hemde vücudu nemlendiriyor onu şiddetle tavsiye ediyorum kokladıktan sonra yemek isteyeceksinduştan sonra hiç kreme ihtiyaç duymuyorsun bu ürün sayesinde. vücudunu duşta keseleyip özellikle de soğuk suya dayanabilirsen soğuk su ile yıkamanı tavsiye ediyorum
4) Yüzüm için gratis de satılan himalayanın temizleme köpüğünü kullanıyorum diğer markalara göre içeriği daha doğal ne kadar doğaldır bilinmez tabi de en azından daha güvenilir olduğunu düşünüyorum . yüzüme fazla maske yapmıyorum önceden çok kullanırdım ama şuan her şeyi yüzüme sürmeye cesaret edemiyorum geçenlerde limon ve yoğurt karışımı sürdüm ,maske olarak bunu yapmayı düşünüyorum kimyasal yüzüme pek değdirmemeye çalışıyorum . makyaj yapınca mecbur değiyor da ayrıca eczaneden aldığım bir nemlendiricim var gün içinde onunla yüzümü nemlendiririm ve dışarı çıkarken sakın güneş kremini sürmeden çıkma özellikle de yüzüne sür ben vücuduma fazla sürmüyorum . göz çevresi için hindistan cevizi ve aspir yağı kullanabilirsin .
5) Kilona dikkat et bol su iç spor yap sağlıklı beslen .yanlış beslenmenin etkileri cildimizde görülebilir . günde 3 litre su içebilirsen iç cildin sana daha aydınlık gelmeye başlayacaktır

Son düzenleme:
Saglik içden gelir... deri sağlığı ve güzelliği sudan gecer.

Günde en az 3 litre gazsiz su.
Şekerden uzak dur.
Ekmek, makarna, pilav ve böreğin bulundugu ortamdan kac.
Toksa celulit... yağlı deri... renksiz cilt en yakin arkadaşın olur...

Az ama kaliteli ürünler kullan.

El ayak ben 14 günde bir yapiyorum.
Kahve telvesi, bal ve zeytinyağı karışımı peeling vücudumu, elimi ve ayagimi pamuk gibi yapiyor.

Yüzüme fazla maske filan yapmam. Temizleyip haftada bir kere yüz kesesi yetiyor.

Sac sorunlu bende. Kivircik olduğu icin hindistan cevizi yağı kullanıyorum.

En önemlisi yeme icme... fit bir vucut...
Pörsük deriye krem sürsek neeee sürmesek ne...

Gliserin li tarif nasıl? Mesajınızı okuyunca gliserin ve menekşe yağı aldim

İş yerim yok bebek büyütmeye çalışıyorum :) daha sonra inşallah açıcam iş yerimi :) beni bırakmak istemeyenler evime geliyor :)

Ne kadar iyiyseniz isinizde demekki :) Şehrinizi özel mesaj atabilir misiniz :)

Gliserinli tarifi yapmıştım ama benim sacimi daha cok sertlestirmisti (

Çok teşekkür ederim dediklerinizi ss aldım, mutlaka arastırıcam. :) tırnak etlerini geriye itince kaba durmuyor mu hic? Tirnak yanlarinda olanlardan bahsediyorum yenilip koparilanlardan :)

bu arada rimel sürmeden önce kirpiklerinize biraz vazelin sürün ve farkı görün mükemmel oluyor böyle tane tane, hem temizlerken de rimel daha kolay çıkıyor
Nasıl yani rimelden once vazelin surup üzerine mi rimel sürmeliyim?

Bir orta boy patatesi rendenin ince tarafıyla rendeliyorum. Sonra suyunu sıkıp yüzüme sürüyorum yarım saat kadar bekleyip yıkıyorum. Haftada iki kez yapmaya çalışıyorum.

Ne ise yarıyor peki? Cilt tipiniz nedir ayrica?

Gliserin li tarif nasıl? Mesajınızı okuyunca gliserin ve menekşe yağı aldim
Ooo harika eminim beğeneceksiniz. Gliserin su ve menekşe yağı ana malzeme. Ama jojoba yağı da eklenebilir. Açıkcası ben göz kararı ekliyorum malzemeleri. Tarifi bu siteden almıştım o topikte miktarlar yazıyor sanırım oraya bakabilirsiniz. Gliserin çok iyi nem tutuyor. Çatır çuturdu eskiden saçlarım. Birde mutlaka fısfıslı bir şişeyle uygulayın, çok kolay oluyor:)

Neredeyse hepsi ilk defa duydugum seylerdi çarşıya çıktığımda teker teker hepsine bakicam teşekkür ederiiimm :)

Spor yapıyorum, oldukca bol su içiyorum, kilo problemim de yok :) sekeri de sadece cay ve kahvede tüketiyorum :) ama bana yien de yeterli gelmiyordu. Teşekkür ederim herkes kahve telvesi demis deniycem mutlaka :)

Gliserini direkt saçınıza mı sürmüştünüz? Su ile karıştırmak gerekiyor mutlaka. Cilt tipim son 2 aydır kuru, öncesinde karmaydı. Yazları hep kurur cildim. Bu maske cilt lekeleri için. Kullanalı uzun zaman olmadığı için lekelere faydasını görmedim ama cildi aydınlattığını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…