Bakımlı kadın olma derdi..

Bu konuda kim araştırma yapmış,araştırma kaç kişi üzerinde yapılmış,nasıl kanıtlanmış,kimlerde denenmiş ve bu sonuca varılmış? . Bahsettiğiniz yazıyi okumuştum daha önce,bu yazı sadece söylem olmaktan öteye gidemiyor benim için bu haliyle doğal olarak. Biz ki yıllarca margarin sağlıklıdır tereyağı tü kaka denilerek kandırıldık. Ben mutfağımda şu an tereyağı ve sızma zeytinyağı kullanıyorum,tereyağı içinde zararli deniliyor. Ona bakarsanız Canan Karatay'da kolestrol zararlı değildir diyor. Buda bir söylem.
Ayrıca sanki zehir yada ilaç tavsiyesi veriyormuşum gibi abartılı tepkiler vermeniz tuhaf. Ben kullanıyorum,memnunum kimse saçına sürerek yada kahvesine 1 kaşık ekledi diye zehirlenmez,ölümcül bir tavsiye vermedim anlayacağınız. Tepkiniz aşırı abartılı.

tabi ki tavsiye verin ama mesajınızda mucize demişsiniz çok abartılı değil mi? kendiniz araştırabilirsiniz size link verdiğim yazı DR MEHMET ÖZ yani dünyanın en iyi doktorlarından birinin yazısı... siz bilirsiniz tabi ki kullanın kullanmayın kimseyi ilgilendirmez ama mucize gibi demeniz de çok abartılı.

Benim de cildim hassas beyaz ve karma.. hangi ürünleri kullaniyosunuz acaba bakım rutininiz nedir? Siyah noktalarla nasıl basediyorsunuz?

Bana göre mucizevi birşey. Bunu söylemenin nesi abartılı? Mehmet Öz diyor diye doğru kabul etmek zorundamıyım? Ha bir araştırma yapılırdı,denenirdi onaylanırdı amenna ama bir söylem için severek kullandığım bir ürüne tü kaka diyemem. Canan Karatay'da kolestrol konusunda tam aksini savunuyor hatta tereyağı bol bol tüketin diyor oda Canan Karatay yani çok çok iyi doktorlardan biri.
Araştırın okuyun diyorsunuzda merak etmeyin gayet okuyup araştırıyorum,uygulama noktasında mantığıma yatanı ve bana iyi geleni uygularım. Zehir olmadığı sürece tavsiye de ederim. Sonuçta ben satmıyorum,marka dahi belirtmemişim,art niyet aranacak bir durum yok.

sadece Mehmet öz diyor demedim bir çok araştırma yapılmış ama yabancı kaynak. isterseniz bakarsınız kendiniz.

neyse siz bilirsiniz.

Yani aslında merak ettiğim saç bakımı, cilt ve vücut bakımı. Temizlikte bir sıkıntım yok ama nasıl bakım yapmam konusunda tıkanıp kalıyorum...

bu biraz da yaşam biçiminizle alakalı. çalışıyor musunuz makyaj yapıyor musunuz vs bunlar çok önemli.

ben günde 10-12 saat makyajlı kalıyorum mesela dolayısı ile ekstra özen gösteriyorum. rutin bakımlarım vardır. hassas ciltli olduğunuzda ekstra dikkat etmeniz gerekir. atıyorum alkollü tonik kullanırsanız cildiniz iyice kurur.

bana iyi gelen içerikler birincisi doğal sular; termal suyu, gül suyu, cadı fındığı suyu. tonik olarak bunlar.

kil maskesi ve nem maskesi çok iyi geliyor.

cildim çok makyajlı olduğundan gözeneklerim çabuk tıkanır her gün peeling yaparım dolayısıyla buna uygun peeling bulmakta zorlandım sonunda buldum.

vücut için kışın kuru yağ dışında hiç bişi yapmıyorum. ipek keseyle kese yaparım banyoda.

Teşekkür ederim

saçla ilgili ne sıkıntınız var? sorununuza yönelik bakım yapmanız gerekiyor.

Tek sıkıntım yumusak olmaması

Oo ne fikirler gelmis bende neler yapıyorum şöyle soyliyim :)) cildim sivilceye cok yatkin o yuzden yuzume peelig vs yapmiyorm haftada 1 maske yapiyorum makyaj yaptiysam temizleme jeli tonik kullaniyorum diger gunlerde ise hergun sabah aksam gul suyu spreyliyorum yüzüme.. saclarim icin sac yagim var karışık haftada 1 onu kullaniyorum:) gunluk yada iki gunde 1 saclarimi yikarim nemli sacima sac serumu kullaniyorum harika oluyorr.. vucut icin kabak lifi ile kese mutlaka ve sonrasinda nem icin vucut kremlerine hic para dokme bebek yagi mukemmel yapıyor.. manikur ve pedikur kuafore gitmedende cok gzl yapilabiliyor ve son olarak hindistan cevzii yagi sac vucut dudak her turlu bakimlarnz icin kullanabilirsniz yeniliyor bile kalın saglicakla:))

Sac serumu ne ise yarıyor acaba? Siz ne kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…