Bakımlı kadın olma derdi..

Meraba,

Seni çok iyi anlıyorum ben de paçozun tekiydim gençken bir anda bana AHA dedirten şey yolda yürürken arkamdan iki askerin 'şu kıza bak ne uyuz zaten zapzayıf bir de upuzun tek giymiş bunu da bi beğenen var mıdır acaba demesiydi' bu laf sanki hayatımı mı değiştirdi ne o gün bir karar verdim ve dört dörtlük bakımlı bir kız olmaya karar verdim. Ama bu malesef bu kadar kolay değil ayrıca ucuz da değil.

Bakımlı olmanın ilk şartı epilasyondur. Epilasyon yoksa herşeyi çöpe at cildinde sivilceler ve sertlik hep olur özellikle bikini bölgesi hiç sivilcesiz olmaz yani kısacası kaymak gibi bir cilt istiyorsan epilasyon yapmalısın ama bu hiç ucuza malolmuyor malesef. Epilasyondan sonra listemde ikinci önemli şey vücudun sürekli nemlendirilmesi ve güneş koruma losyonu. Buna sabah kişisel bakımı diyelim istersen banyodan sonra tüm vücudunun nemlendirici ve güneş koruma losyonu görmesi gerekiyor bu uzun yıllar boyunca uygulandığında yaşlanman gecikecek. Sana abartılı gibi duran ama abartı olmayan bir örnek vericem ben bunu 20 sene boyunca yaptım ve yaşıtım olan bir kadın yapmamış onu sana bu benim annem diye tanıtsam inanırsın o kadar yani.

El ayak bakımında zor bişey yok sürekli nemlendir manikür pedikür ponza bunlar ayda 1-2 kere yapılırsa sorun kalmaz. Saçlarının güzelliği için shea butter ve hint yağlarını tavsiye ederim gece yatarken sür sabah yıka tara saçlarını çok sağlıklı yumuşak ve ışıl ışıl olacaklar. Vücut bakımını zaten anlattım her sabah nemlendirici ve badem yağını nemlendiriciye karıştırırsan daha geç yaşlanırsın ve parlarsın. Geceleri makyajını temizle güzel bir de gece kremi sür kilo almamaya dikkat et çünkü kilo alında yüzdeki yağlar ağırlaşır ve yerçekiminin etkisiyle uzun yıllar boyunca sarkar kilo alıp 5 sene kilolu kalıp geri versen bile o sarkma geçmez yani hiç alma vermene de gerek kalmasın yüzün de sarkmasın.

Bir de sigara alkol kullanma uzun süre genç kalırsın. Bak resmimi paylaşıyorum ben bütün bunların hepsini yaptım 40 yaşındayım ama hala erkekler 200 metre öteden bana bakıyorlar gören 30-32 der belki

Eklentiler

• 1.png
    514,7 KB · Görüntüleme: 246
Amanın Maşallah arkadaşlar, ne kadar bakımsızmışım... Yılda 1 kez saç kestiriyorum. Kaş aldırmıyorum. Bazı bölgeler için lazer epilasyona gidiyorum, kısa sürede kalıcı bir epilasyon sağlamasa ona da gitmezdim. Kaş dahi aldırmak bana eziyet geliyor, üniversite 3. sınıfta aldırdım aldırmaz olaydım sonra mecbur hissetsem de mezun olduktan 2-3 sene sonra kaş aldırmayı bıraktım yine . Hayatta pedikür manikür yaptırmadım ama hakikaten merak ediyorum yaptırmak istiyorum.
Kardeşim bir bakım kremi getirmiş, banyodan sonra taramayı kolaylaştırdığı için onu sürüyorum. Tek yaptığım bakım bu Yalnız temiz titiz biriyimdir, sürekli el yıkarım, duş alırım. Bence en temel bakım temizlik, diyor ve görüşlerimi bildirmeyi burada bitiriyorum. İyi akşamlar

Bu senin yaptıklarına ben bakım demem. El yıkamakmış kaş aldırmakmış yok saç taramayı kolaylaştıran kremmiş bunlar ne ki. Temizliğe gelince bakım zaten kirli ten üzerine yapılmaz banyodan sonra olur temizlik elbetteki şart

saçlarıma ne yaparsam yapayım pek istediğim gibi olmuyor ama yine de hafta da bir yumurtalı ya da sadece yağlı bakım yaparım.
saçlarıma bakım yapıp tepede toplayınca hemen yüze geçerim. ya mayalı maske ya hazır maskelerden yaparım haftada bir.
sabahları niveanın temizleme jeliyle yüzümü yıkarım. sonra karbonatla hafiften ovarım. sonra da mutlaka gül suyu sürerim. akşamları da yatmadan bunu yapmaya çalışıyorum. yüzümü makyajdan arındırır yatarım tabi ama gülsuyu falan akşamları üşensemde sabahları mutlaka yaparım. bu üçlü sıralama süperdir öneririm.e
ellerimi ayaklarımı karbonatla sık sık ovarım. şampuanıma da az da olsa karbonat atarım. severim ben karbonatı ya
kuaföre çook uzun zamandır gitmiyorumdur boyama kesim kaş bıyık hep kendim yaparım ama yaparım yani umursamamazlık yapmam. hele kaş ince kaş sevmem tabi ama bi kadının kaşı toplu olmalı bence. yüzü en güzel gösteren yerdir kaş.
temizlik evet ama yanında bakımda olması gerekir bence. çok pahalı olmayan doğal şeylerle de desteklenmeli bir kadının bakımı.

Senin yazdıklarının hiçbirine de ben bakım demem. Sabah banyodan çıktıktan sonra parlamayan kadın bakımsız kadındır. Kuru cilt erkeği itiyo çok Türk kadını ruj ve göz kalemi sürmeyi bakım sanıyo. Yazdıklarına baktım bakımla alakası olmayan şeyler bunları yap dışarı çık yine donuk durur cildin. Nedense bizim Türk kadınında şu sabah tüm vücuda losyon sürerek cildi yumuşatıp parlatma kültürü yok ama ruslarda var işte bu o yüzden ciltleri parlıyo saçı da parlatan ürünler var. Bunlar gündelik şeyler sadece

beni baştan yarat!

Zaten biraz dikkatli okursanız, cümleye nasıl başladığımı görürsünüz.
Üstteki iki yazınıza göz attım, erkekler için şöyle kadınlardan hoşlanırlar, böyle yaparsanoz erkekler beğenmez, erkekler uzaktan bakıp yaşımı 30 zannederler vs. yazmışsınız. Hanımefendi size benden bir tavsiye bakımı kendiniz için yapın. Erkekler için yaşamıyoruz, kimse biri beğensin baksın diye yaşamıyor, siz öyle yapıyorsanız cildinizi temizlemekten önce beyninizi temizleyin zira fikirleriniz oldukça KİRLİ.

Merhaba,
Ben de doğal çözümler aradım bakım için ancak bi yeri düzeltirken başka bi problem yaşattı bana hep. Ben de ... ürünlere geçtim. cildimizi bozmadan doğru ürünler kullanmak gerekiyor sanırım. bi site buldum fiyatları piyasaya göre uygun ürün seçenekleri de baya geniş. düşünen arkadaşlar varsa bi ... bakabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

parafin banyosunu ellerimde ki kas kilitlenmesi için önerdi ortopedi doktorum
eczanelerin bazılarında var dedi

ücreti ne kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…