Bakımlı kadın olma derdi..

O markayi biliyorum. Nesinden memnunsun cildin yagli mi?

Ben de liste yapmadığımda yapamiyorum :)

Yasin kucuk daha 35 + olunca gorurum seni.

Bir senedir kina yakicam. Sacima yahu.

Pisman olur muyum, sac boyalarindan daha mi iyi? Sac dokulmesine etkisi var mi? Yoksa ne diye yorulayim. Siyah ve turuncu(kina rengi aklima gelmedi) disinda baska bir renk elde edebilir miyim?
Kınanın rengini açamayız ama kına taşı,demli çay suyu ve kaynamış ceviz kabuğu suyu ile değişik renkler elde edilebilir. Tabi bu renkler zemin rengi ile de alakalı. Saç dibindeki bakterileri öldürür, saçı yumuşatır, besler ve dökülmesini azaltır :) kına varken kimyasal boya yapmak zor olur, özellikle açık tonlarda dönüş olacaksa onun dışında koyu tonlarda geçiş yapılabilir. İstiyorsanız yakın kınayı saçınıza

alıntı içinde ki kırmızılar cevabımdır :)

Cahilligime verin lütfen, bal sirke karışımında ölçü nedir? Bir de bazı yerlerde ısıtmaktan falan bahsediyolar. Bu karşımda ısı yok di mi?
Isıtma falan yok bir çay bardağı sirke bir yemek kaşığı bal ısıtma işlemi zeytinyağında olur... Ha bakın unuttum bal yumurta sarısı karışımına ısınmış yarım çay bardağı da zeytinyağı eklenecekti unutmuşum kusura bakmayın. Çok sıvı olursa karışım biraz daha bal ekleyebilirsiniz

Daha yeni boyadim. Sacim kisa iken yakayim diyorum. Bal rengi bir kahverengi istiyorum . Bakalim .

Daha yeni boyadim. Sacim kisa iken yakayim diyorum. Bal rengi bir kahverengi istiyorum . Bakalim .
Bal rengi kahve biraz zor gibi... Hint kınası var onlara bakabilirsiniz daha önceden siyah olanını kullanmıştım. Hint kınası hakkında tek tecrübem çok yoğun renkler elde ediliyor :)

Keratin nedir ne ise yarar kabarmamasina yardimci olur mu
Keratin saçın ana maddesi diye başlayıp devamını getirmiycem korkma :) yıkayıp kurutunca saç böyle kabarıyor falan hani,tam olarak onu engelliyor işte. Keratin bakımı sürdükten sonra düzleştirici yapıyorlar saçıma. Sonra yıka,kurut ve bi bakmışsın hem ışıl ışıl hemde dümdüz düzleştirilmiş saçlar.. etkisi 3 ay kadar. Yaklaşık 3 ayda bir yaptırıyorum.. inanılmaz rahat ve vakit kazandırıyor bana. Ben saçını fönlemeden,maşa yapmadan yada en azından dÜzleştirmeden evde bile gezmeyen tiplerdenim.. benim için süper bişey saçımın her daim bakımlı durması.

Her duşa girdiğimde yüzüm de dahil tüm vücudu mu keselerim

Ayaklarıma da ponza taşı uygularim

Duştan çıkar çıkmaz tüm vücudumu Hindistan cevizi yağı ile nemlendiririm saçımı fonleyerek kurutur en son Hindistan cevizi yağından saçıma da sürerim

Kese tüm ölü deriyi attigindan cildimde sivilce siyah nokta ölü tabaka yok peeling yapma ihtiyacım olmuyor
Haftada 1 beyaz kil ile kil maskesi yaparım
İhtiyaca göre saçıma badem yağı e vitamini zeytinyağı karışımı surerim

Hepsi bu

Kız ? Kadın olmasın o?

Kadın ve kız aynı sey diye düşündüm ben o an ağzıma nasil gelirse oyle söylüyorum :) "bayan" olmasın da hepsi olur

O markayi biliyorum. Nesinden memnunsun cildin yagli mi?

Yasin kucuk daha 35 + olunca gorurum seni.

Olabilir henüz bıkkınlık olusmadı ya bende ondandır. ama 35 de bir kadının en güzel yaslari ya, inşallah görürüm o zamanları :)

alıntı içinde ki kırmızılar cevabımdır :)

Cok tatlısınız gerçekten, bu dediklerinizi not alıyorum <3

Ya sizi yerim cok tatlısınız. Aradığım saç maskesi icin en ince ayrıntısına kadar bilgi verdiniz, insallah müşteriniz bol ve mutlu, kazancınız bereketli olur :)

Peki bir sey daha sorabilir miyim dustan sonra sac uçlarına yağ sürmek doğru mudur?

Keseyi ben de yapıyorum sivilce ve siyah nokta derdim kalmadı :)

Ponza taşı da alayım hemen :)

Hindistan cevizi yagını emiyor mu cildiniz hemen yağlı yağlı olmuyor mu? Ve saçlarınızda da yağlı his olmuyor mu?
Beyaz kili cildinize mi yapıyorsunuz?

Hazır bulmusken kuzenimin de derdini sorayım size ve burdaki bakimli hanımlara :) kuzenim evlenecek yakın zamanda, kalcasında sivilceler çıkıyor. Bundan nasıl kurtulabilir?
Lady Strawberry da bakabilir bence :)

peki o düzleştirme işlemi saçı kırıp yıpratmıyor mu?

Ben içinde yağ olan hiçbir ürünün durulanmadan bırakılmasından yana değilim o yüzden bu bakım maskesi yeteri kadar fayda verir saçlarınıza, duştan sonra saçınıza ısı ile kurutma yapmayın fazla olanını havlu ile alın fırça değil geniş ağız tarak ile tarayın. Hatta çok geniş bir zamanınız olursa saçınızı yıkayın, saç kremini saçınıza sürün havlu ile sarıp 20 dk bekletin. Bu işlem de saçınızın nemli kalmasını sağlar :)

kıvırcık saç için nasıl bir bakım önerirsiniz? tecrübelerinizden faydalanalım:)

Canım kerata bakımı için hangi ürünü kullanıyorsun? Yani hangi marka ve nasıl yapıyorsun biraz anlatır mısın? :)

Maxi bio keratin uyguluyorum
Kılıçbalığı in konusunda keratin paylaşımı yapılıyor

1 litrelik ürün benim saçım kalcama kadar uzun 1 çay bardağı kadar keratin artıyor bile alan olursa pet şişede bana yolluyor bende ona hesabına parayı yolluyorum

Keratin gelince önce arındırıcı şampuanla yıkıyorum sonra hafif nemli kalacak şekilde kurutuyorum keratin sürüyorum eldivenli maskeli şekilde ve balkonda vantilatör karşısında
Sonra iyice fonle kurutup duzletiriciyle iyice duzlestiriyorum
1-2 gece saçımda bekliyor sonra sulfatsiz şampuanla yıkıyorum ondan sonra 6 ay düz ve bakımlı saçlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…