- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
- Konu Sahibi Felix_Felicis
İcindeki asit oranını düşürmek için ısıtılırzeytınyagını neden ısıtıyoruz kızlar açıklar mısını ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcindeki asit oranını düşürmek için ısıtılırzeytınyagını neden ısıtıyoruz kızlar açıklar mısını ?
Aynı şekilde bakım yapabilirsiniz. Extra olarak arkadaşa da dediğim gibi saçı yıkayıp saç kremi sürüp 20 dk havlu içinde bekletilirse hem nem oranı dengelenir hem de aşırı kabarmaya engel olunur.kıvırcık saç için nasıl bir bakım önerirsiniz? tecrübelerinizden faydalanalım:)
Keseyi ben de yapıyorum sivilce ve siyah nokta derdim kalmadı :)
Ponza taşı da alayım hemen :)
Hindistan cevizi yagını emiyor mu cildiniz hemen yağlı yağlı olmuyor mu? Ve saçlarınızda da yağlı his olmuyor mu?
Beyaz kili cildinize mi yapıyorsunuz?
Hazır bulmusken kuzenimin de derdini sorayım size ve burdaki bakimli hanımlara :) kuzenim evlenecek yakın zamanda, kalcasında sivilceler çıkıyor. Bundan nasıl kurtulabilir?
Lady Strawberry da bakabilir bence :)
Kuru ve ıslak kese ise yarar. Ayrıca nemlendirmek lazım. Sıkı iç çamaşırı yada kıyafetlerden uzak durması da gerekiyor. Zeytinyağı ise yarar :) anam tek tek gelinKeseyi ben de yapıyorum sivilce ve siyah nokta derdim kalmadı :)
Ponza taşı da alayım hemen :)
Hindistan cevizi yagını emiyor mu cildiniz hemen yağlı yağlı olmuyor mu? Ve saçlarınızda da yağlı his olmuyor mu?
Beyaz kili cildinize mi yapıyorsunuz?
Hazır bulmusken kuzenimin de derdini sorayım size ve burdaki bakimli hanımlara :) kuzenim evlenecek yakın zamanda, kalcasında sivilceler çıkıyor. Bundan nasıl kurtulabilir?
Lady Strawberry da bakabilir bence :)
Canım çok sağol ne zamandır yapmak istiyordum.Kafamda şekillendi bende bulursam yapacağım.Maxi bio keratin uyguluyorum
Kılıçbalığı in konusunda keratin paylaşımı yapılıyor
1 litrelik ürün benim saçım kalcama kadar uzun 1 çay bardağı kadar keratin artıyor bile alan olursa pet şişede bana yolluyor bende ona hesabına parayı yolluyorum
Keratin gelince önce arındırıcı şampuanla yıkıyorum sonra hafif nemli kalacak şekilde kurutuyorum keratin sürüyorum eldivenli maskeli şekilde ve balkonda vantilatör karşısında
Sonra iyice fonle kurutup duzletiriciyle iyice duzlestiriyorum
1-2 gece saçımda bekliyor sonra sulfatsiz şampuanla yıkıyorum ondan sonra 6 ay düz ve bakımlı saçlar :))
ben bir şey daha soracağım izninizle:) saçı en hızlı nasıl uzatabiliriz? denemediğim yöntem kalmadı asla uzamıyor aslaKuru ve ıslak kese ise yarar. Ayrıca nemlendirmek lazım. Sıkı iç çamaşırı yada kıyafetlerden uzak durması da gerekiyor. Zeytinyağı ise yarar :) anam tek tek gelin
Dediğim karışım uzatır besler. Ayrıca 2 lt kaynamış suya iki avuç sinameki otu atıp demlenmeye bırakın. Saçınızı yıkadktan sonra bu su ile durulayın daha sonra üzerine normal su dökmeyin yani en son döktüğünüz su bu su olsun. Hiçbir zararı yok... Bir de güzel sağlıklı beslenmek önemli tabi :)ben bir şey daha soracağım izninizle:) saçı en hızlı nasıl uzatabiliriz? denemediğim yöntem kalmadı asla uzamıyor asla
teşekkür ederim sağ olun çok:) sinameki saça zarar veriyormuş diye duydum ama yanlış herhaldeDediğim karışım uzatır besler. Ayrıca 2 lt kaynamış suya iki avuç sinameki otu atıp demlenmeye bırakın. Saçınızı yıkadktan sonra bu su ile durulayın daha sonra üzerine normal su dökmeyin yani en son döktüğünüz su bu su olsun. Hiçbir zararı yok... Bir de güzel sağlıklı beslenmek önemli tabi :)
Ben içinde yağ olan hiçbir ürünün durulanmadan bırakılmasından yana değilim o yüzden bu bakım maskesi yeteri kadar fayda verir saçlarınıza, duştan sonra saçınıza ısı ile kurutma yapmayın fazla olanını havlu ile alın fırça değil geniş ağız tarak ile tarayın. Hatta çok geniş bir zamanınız olursa saçınızı yıkayın, saç kremini saçınıza sürün havlu ile sarıp 20 dk bekletin. Bu işlem de saçınızın nemli kalmasını sağlar :)
Hindistan cevizi yanini hemen cildim emiyor whatson da satılıyor yenilebilir yağ
Yüzüme yapıyorum kili
Kalcasindaki sivilceler için beslenme düzeni diyeyim baharat yağ dokunuyor olabilir
Kuru ve ıslak kese ise yarar. Ayrıca nemlendirmek lazım. Sıkı iç çamaşırı yada kıyafetlerden uzak durması da gerekiyor. Zeytinyağı ise yarar :) anam tek tek gelin
İş yerim yok bebek büyütmeye çalışıyorum :) daha sonra inşallah açıcam iş yerimi :) beni bırakmak istemeyenler evime geliyor :)Isyeriniz nerede acaba belki aynı ildeyizdir
Ben bir zararını görmedim. İçilirse fazla tüketim zarar veriyor diye duydum. Zaten sürekli değil haftada bir yapın. İçiniz rahat etmezse hiç yapmayın :)teşekkür ederim sağ olun çok:) sinameki saça zarar veriyormuş diye duydum ama yanlış herhalde
patates maskesi yaptım bir kere, bayıldım resmen süper bişeyCilt bakımınız da dermokozmetik kullanın avene ecowell bioderma gibi markalar. Ben hafta da iki kez patates maskesi yapıyorum şu aralar. Doğal maskelere meraklıyım sık sık yeni tarifler deniyorum memnunum gibi patatesten.
Kesinlikle öyle. Düzenli kullanımda eminim daha iyi sonuçlar alınır. Yeni başladım sayılır bu tarife inşallah devam ettirebilirim.patates maskesi yaptım bir kere, bayıldım resmen süper bişey
bende bişe sorcam size saçlarımda yeni yeni küçük saçlar çıkyo ve düzleştiriyorum yine düz durmuyolar devamlı kabarık duruyolar takıntı haline geldi bndeBen bir zararını görmedim. İçilirse fazla tüketim zarar veriyor diye duydum. Zaten sürekli değil haftada bir yapın. İçiniz rahat etmezse hiç yapmayın :)