Bakımlı kadın olma derdi..

kıvırcık saç için nasıl bir bakım önerirsiniz? tecrübelerinizden faydalanalım:) :KK73:
Aynı şekilde bakım yapabilirsiniz. Extra olarak arkadaşa da dediğim gibi saçı yıkayıp saç kremi sürüp 20 dk havlu içinde bekletilirse hem nem oranı dengelenir hem de aşırı kabarmaya engel olunur.

Keseyi ben de yapıyorum sivilce ve siyah nokta derdim kalmadı :)

Ponza taşı da alayım hemen :)

Hindistan cevizi yagını emiyor mu cildiniz hemen yağlı yağlı olmuyor mu? Ve saçlarınızda da yağlı his olmuyor mu?
Beyaz kili cildinize mi yapıyorsunuz?

Hazır bulmusken kuzenimin de derdini sorayım size ve burdaki bakimli hanımlara :) kuzenim evlenecek yakın zamanda, kalcasında sivilceler çıkıyor. Bundan nasıl kurtulabilir?
Lady Strawberry Lady Strawberry da bakabilir bence :)

Hindistan cevizi yanini hemen cildim emiyor whatson da satılıyor yenilebilir yağ
Yüzüme yapıyorum kili

Kalcasindaki sivilceler için beslenme düzeni diyeyim baharat yağ dokunuyor olabilir

Keseyi ben de yapıyorum sivilce ve siyah nokta derdim kalmadı :)

Ponza taşı da alayım hemen :)

Hindistan cevizi yagını emiyor mu cildiniz hemen yağlı yağlı olmuyor mu? Ve saçlarınızda da yağlı his olmuyor mu?
Beyaz kili cildinize mi yapıyorsunuz?

Hazır bulmusken kuzenimin de derdini sorayım size ve burdaki bakimli hanımlara :) kuzenim evlenecek yakın zamanda, kalcasında sivilceler çıkıyor. Bundan nasıl kurtulabilir?
Lady Strawberry Lady Strawberry da bakabilir bence :)
Kuru ve ıslak kese ise yarar. Ayrıca nemlendirmek lazım. Sıkı iç çamaşırı yada kıyafetlerden uzak durması da gerekiyor. Zeytinyağı ise yarar :) anam tek tek gelin :KK70:

Maxi bio keratin uyguluyorum
Kılıçbalığı in konusunda keratin paylaşımı yapılıyor

1 litrelik ürün benim saçım kalcama kadar uzun 1 çay bardağı kadar keratin artıyor bile alan olursa pet şişede bana yolluyor bende ona hesabına parayı yolluyorum

Keratin gelince önce arındırıcı şampuanla yıkıyorum sonra hafif nemli kalacak şekilde kurutuyorum keratin sürüyorum eldivenli maskeli şekilde ve balkonda vantilatör karşısında
Sonra iyice fonle kurutup duzletiriciyle iyice duzlestiriyorum
1-2 gece saçımda bekliyor sonra sulfatsiz şampuanla yıkıyorum ondan sonra 6 ay düz ve bakımlı saçlar :))
Canım çok sağol ne zamandır yapmak istiyordum.Kafamda şekillendi bende bulursam yapacağım.

Kuru ve ıslak kese ise yarar. Ayrıca nemlendirmek lazım. Sıkı iç çamaşırı yada kıyafetlerden uzak durması da gerekiyor. Zeytinyağı ise yarar :) anam tek tek gelin :KK70:
ben bir şey daha soracağım izninizle:) saçı en hızlı nasıl uzatabiliriz? denemediğim yöntem kalmadı asla uzamıyor asla:KK43:

ben bir şey daha soracağım izninizle:) saçı en hızlı nasıl uzatabiliriz? denemediğim yöntem kalmadı asla uzamıyor asla:KK43:
Dediğim karışım uzatır besler. Ayrıca 2 lt kaynamış suya iki avuç sinameki otu atıp demlenmeye bırakın. Saçınızı yıkadktan sonra bu su ile durulayın daha sonra üzerine normal su dökmeyin yani en son döktüğünüz su bu su olsun. Hiçbir zararı yok... Bir de güzel sağlıklı beslenmek önemli tabi :)

Dediğim karışım uzatır besler. Ayrıca 2 lt kaynamış suya iki avuç sinameki otu atıp demlenmeye bırakın. Saçınızı yıkadktan sonra bu su ile durulayın daha sonra üzerine normal su dökmeyin yani en son döktüğünüz su bu su olsun. Hiçbir zararı yok... Bir de güzel sağlıklı beslenmek önemli tabi :)
teşekkür ederim sağ olun çok:) sinameki saça zarar veriyormuş diye duydum ama yanlış herhaldeo_O

Ben içinde yağ olan hiçbir ürünün durulanmadan bırakılmasından yana değilim o yüzden bu bakım maskesi yeteri kadar fayda verir saçlarınıza, duştan sonra saçınıza ısı ile kurutma yapmayın fazla olanını havlu ile alın fırça değil geniş ağız tarak ile tarayın. Hatta çok geniş bir zamanınız olursa saçınızı yıkayın, saç kremini saçınıza sürün havlu ile sarıp 20 dk bekletin. Bu işlem de saçınızın nemli kalmasını sağlar :)

Ay çok teşekkür ederim size Hızır gibi yetistiniz :)

Isyeriniz nerede acaba belki aynı ildeyizdir :KK58:

Hindistan cevizi yanini hemen cildim emiyor whatson da satılıyor yenilebilir yağ
Yüzüme yapıyorum kili

Kalcasindaki sivilceler için beslenme düzeni diyeyim baharat yağ dokunuyor olabilir

Tamammm cok teşekkür ederim, iletirim kendisine en olmadi kendi gelir konu acar :KK70:

Kızlar zeytinyağı veya badem yağı benim saçlara iyi gelmedi döküyor :KK43: oyüzden başka ne sürebilirim saçıma saç maskesi mi??
Ben de bitkisel ürünleri olan Yvesrocher markayı öneriyorum biraz pahalı ama şampuanları yüz temizleme ürnleri ve kremleri muhteşem..organik yani bitkisel :)

teşekkür ederim sağ olun çok:) sinameki saça zarar veriyormuş diye duydum ama yanlış herhaldeo_O
Ben bir zararını görmedim. İçilirse fazla tüketim zarar veriyor diye duydum. Zaten sürekli değil haftada bir yapın. İçiniz rahat etmezse hiç yapmayın :)

Saçlarımı yumuşatmak için kullandığım süper bir tarifim var bu siteden öğrenmiştim: gliserin, su, menekşe yada yasemin yağı (hangisinin kokusunu beğenirseniz) fısfıslı bir şişeye koyun duş sonrası yada gün içinde aklınıza geldiğinde saça iki fıs fısla mis gibi kokan hemde yumuşak saaçlara sahip olun. Reklam gibi oldu ama:)) Sonra haftada bir kez z. Yagı hindistan c. yağı ve badem yağıyla saca masaj yapın ve mümkünse öyle uyuyun. Eller içinde zeytinyağı ve şekerle peeling yapın haftada iki kere falan. Ve tabi ki olmazsa olmaz şey keselenmek.

Cilt bakımınız da dermokozmetik kullanın avene ecowell bioderma gibi markalar. Ben hafta da iki kez patates maskesi yapıyorum şu aralar. Doğal maskelere meraklıyım sık sık yeni tarifler deniyorum memnunum gibi patatesten.

internetten cilt tipine uygun ürünleri alırsan daha ucuza geliyor.
eczanelerde pahalı.
dermokozmetik ürünler satan sitelerden bir temizleme jeli, bi nemlendirici, bi güneş kremi, bir de tonik al. hassas, karma, yağlı, kuru artık neyse cilt tipin, ona göre ürün seç.
bu 4 ürün elinde olsun.
la roche posay, uriage, bioderma gibi markalara bak.
fiyatları 45-50 tl civarında oynar. uygun ve güzel markalar bunlar.
makyaj yapıyorsan loreal in mucizevi makyaj temizleme suyu müthiş temizliyor.
biodermanın h2o'suna bin basar. (hep bunu kullanıyorlar diye söylüyorum) benim gibi göz makyajını yoğun yapan birine yetmiyor.
hem loreal süper temizliyor hem de fiyatı indirimdeyken çok uygun. normalde 22 lira falan herhalde. ben indirimle 12liraya almıştım.
kil maskesine de devam et. haftada bi kez güzel oluyor. yumuşacık yapıyor cildi.
saçlarına hindistan cevizi yağı sürebilirsin.
kolay temizleniyor. çok rahat kullanıyorum ben bu yüzden.
vücudun çok kuruysa ve ipek gibi yumuşacık bir cilt istersen bioderma atoderm creme öneririm şiddetle. çok güzel yapıyor cildi.
ayrıca gratis ya da watsonslarda satılan siyah renkli kelebek marka kese de çok iyidir. kullan.
tırnak etlerini kesme bence. geriye doğru it. bir cımbızın arka kısmıyla bile yapılabilir.
bunların dışında mutlaka el kremi kullan.

Ben bir zararını görmedim. İçilirse fazla tüketim zarar veriyor diye duydum. Zaten sürekli değil haftada bir yapın. İçiniz rahat etmezse hiç yapmayın :)
bende bişe sorcam size saçlarımda yeni yeni küçük saçlar çıkyo ve düzleştiriyorum yine düz durmuyolar devamlı kabarık duruyolar takıntı haline geldi bnde

X