Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Hem ikiz bebeklere bakıp hem de ev işi icin 1000 tl nedir yaaa
Günlük ev işleri yapanlar en aşağı 200 tl alıyor. Onu da geçtim, asgari ücretle daha az saat çalışırsın.

Hadi kabul ettin,insan gibi de davranmıyor. Cok biliyorsa otursun tek başına kendisi baksın çocuklarına. Ayrılacağını söyle, biraz ayağını denk alsın.

Canım marketlere başvursana, saatin belli olsun , sigortan yatsın.
Bürolara ofislere bak çaycı olarak daha rahat iş imkanı olur.
2 bebeğe bakmak büyük sorumluluk ki kadında normal değil hiç.
Ev işine git haftada 2 ev bağlasan yeter sana 200 liradan.

herkes zaten yazmış ama 12 saat, ikiz bebekler, ev işi... üstüne bir de bu kadar baskı, 1000 tl. bence çok daha rahat bir iş bulabilirsiniz daha iyi bir maaşla.
benim de sürekli burnum akar ayrıca, o konuda sizi çok iyi anlıyorum

Bn size yaptığı muameleden çok ücrete takıldım. Gnde 12 saat asgari ücretin yarısını veren bir insan tabiki bu kadar manyak olur şaşırmadım baştan kabul etmeyin böyle biseyi köle gibi ! 1000 lira neye yeter. Birisi demiş 5 gün temizliğe gitsen o parayı çıkarırsın ayda kalanında da evinde yatarsın

Arkadaşım tek çocuk 3000e bakıyor. 8 saatten fazla çalışmıyor. Ev işi yapmiyor. Cumartesileri de calisiyor

İkiz bebek artı ev işi 1000 TL mi cok az

Komşumuz ikiz bebeklere bakmak için gelmişti. Sabah 10 akşam 5 bin lira verdik. Üstelik ev işi yapmazdı. Hem çocuk bakıp hem ev işi yapıp hem.para vermemek üstelik birde kaba davranmak. Mecbur değilseniz ayrılın derim.

Bu işi bulmak için çok aradın mı?! Bırak bu işi. Resmen köle olmuşun kuş kadar para için.

Arkadaşım ya evlere temizliğe gitsen beş günde çıkar o para. Ben dayanamıyorum çok yoruldum. Saatleri kisaltin de en azından. Ev işi yapmak.bin lira nedir ya günde on iki saat çalış ev işi yap birde. Çok isterseniz bize gelin. Aynı paraya daha az emek harcayın,

İnsan 1000 lira demeye utanır, sigortanız da yatacak biliyorsunuz değil mi? Bir şikayet etseniz devlet o anneye ağır ceza keser.

En güzeli sizin emeğinize değer verecek, saygılı bir işveren bulup eskisini geçmişte bırakmak.

Şunu da söyleyeyim Corona çok ciddi bir hastalık. Belirisi kuru öksürük, ateş ve nefes darlığı. Burun akıntısı pek görülmüyor.

Sizin veya çevrenizde böyle belirtiler görülüyorsa en doğrusu hemen haber verip teşhis konana kadar bebekten tamamen uzak durmak. Saygılı işveren ve saygılı siz.

Başka yazan oldu mu bilmiyorum ama aşırı aciliyetiniz yoksa başka bir iş bakın ve bu aileyi kendisiyle başbaşa bırakın değil ikiz tek bebek olsa ikisini bir arada 1000 tl çok az. Ayrıca köle değilsiniz.

ikiz bebekler 12 saat 1000 TL?
Hemen çıkın işten. Yaptığınız işi 2500-3000TL arası yapıyor başka hanımefendiler.
yaptığınız iş hiç kolay değil.
İkinci anneleri gibi oluyor gerçekten bakıcı ablaları bebeklerin. Ben her zaman bakıcı ablayı memnun ettirmek gerekli ki evladıma en iyi şekilde baksın derim. Tabi öncesinde gözlemlerim vicdanlı mı nasıl diye. Baktım evladımı seviyor benimde başımın üstünde yeri vardır.

Coronadan değil. Oğlum grip olmustu. Kadın bana dediki senin vücudunda da enfeksiyon vardır. Sen hasta olmasanda çocuklar hastalanır. Buda attığı msj " Üstüne geliyorum ama az dayanıcan çünkü bir mikrop var burnunda sen hasta olmuyorsun ama çocuk belki kaldıramaz"

ikiz bebekler 12 saat 1000 TL?
Hemen çıkın işten. Yaptığınız işi 2500-3000TL arası yapıyor başka hanımefendiler.
yaptığınız iş hiç kolay değil.
Anneleride yanlarında ama çoğu iş bana bakıyor. Ben gittiğimde o uyuyor gece uyuyamadigi için. Kalkınca biraz çocuklarla ilgilenio dışarda işi varsa dışarı cikiyo. Bazen 8 de çıktığım bile oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…