- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.639
- 548
- 40
- Konu Sahibi bezdumdaa08
-
Cnm benim maaşımı almadan ne diyim kadina. Hadi maaşımı verirde söz verdikleri de var neden yanına kalsın. Bunlari halledeyim sonucuda yazicam buraya insallahKusura bakma ama maalesef senin bir iş becerebileceğin yok, kuzu kuzu çalışmaya devam edersin sen
Maske taktım 3 gün boyunca.maske kullanımı ve gargara konusunda haklı. siz de takmamakta ısrar etmekte biraz abartmışsınız.
belki ilk anda maskeyi takmayı kabul etseniz uzamazdı. sizi bu konuda lakayt gördüğü için abartmış olabilir. güven duymamış olabilir.
genel anlamda tutumu yanlış ama. rahatsız oluyorsa da daha nazik olmalı. para veriyor diye kölesi değilsiniz. ki ikiz bebek + ev iş + 12 saat. aldığınız ücret çok az.
Kimliğim aciklanmazsa şikayet ederimYanlışım varsa bilmiyorum ama alo 170 i arayıp şikayette bulunabilirsniz kimlik açıklamazlar. Denetmenler geldiğinde evde olursaniz iyi olur çalışan olduğunuzu soylerseniz zatrn evrak olmadığı için sigortayla ilgili işlem baslatirlar. Geriye dönük sigorta baslatiliyor herlade , eşim daha önce sgk da denetmendi onlarda gidiyordu baş edemem diye bisey yok. Ne yapacaklar güçlülerse sizi mi sürecekler şehirden
Neye yok demişim yazar misiniz. Cumadan beri evdeyim. Henüz işe gitmedim kasin hala sen nezlesin tedavi ol diye yazıp duruyo. Alacaklarim var maaş dışında verdiği bir sözde var iyilikle konuşup hakkımı alicam. Sonra ben bu şartlarda calisamam deyip işten cikicam. İstediğim platformda paylaşıp fikir alabilir kizlar soruyorda da paylaştım başka yerlerde de paylasirimArkadaşım siz akil istiyor ama yapmıyorsunuz? Az önce ınstada gördüm yorum abla da , sormuşsnuz birakin işaretlenmiş ama hala o yok bu yok amac ne merak etmeye basladim
Siz cuma dan beri keyfiniz icin gitmediniz kadin gelme dedi diye.suanda bile 170 i arayıp bilgi alabilirsiniz. Sizi yönlendirirler öğrenirsiniz hakkınızı. Sorup sormamak problem değil mantiklk herkes 12 saat çalışıp bin tl alınmaması gerektiğini biliyor siz bunun farkında değilsiniz. Eğer devm edecekeniz bana böyle diyor şöyle diyor demeyi bırakmalısınız.Neye yok demişim yazar misiniz. Cumadan beri evdeyim. Henüz işe gitmedim kasin hala sen nezlesin tedavi ol diye yazıp duruyo. Alacaklarim var maaş dışında verdiği bir sözde var iyilikle konuşup hakkımı alicam. Sonra ben bu şartlarda calisamam deyip işten cikicam. İstediğim platformda paylaşıp fikir alabilir kizlar soruyorda da paylaştım başka yerlerde de paylasirim
Haklısın.Siz cuma dan beri keyfiniz icin gitmediniz kadin gelme dedi diye.suanda bile 170 i arayıp bilgi alabilirsiniz. Sizi yönlendirirler öğrenirsiniz hakkınızı. Sorup sormamak problem değil mantiklk herkes 12 saat çalışıp bin tl alınmaması gerektiğini biliyor siz bunun farkında değilsiniz. Eğer devm edecekeniz bana böyle diyor şöyle diyor demeyi bırakmalısınız.
Konumu guncelliyorum! Salı günü hanımefendi aradı beni. Gel de dikkat edersin dedi. Tmm dedim gittim. Aynı tavır devam ediyor hiç bı degisiklik yok. Dün maaşımı aldım. Saatleri ücreti konuştuk tekrar. 1300 veririm dedi. Bayağı bı konuştuk detaylara girmiyorum. Neyseee. Bugun eve geldim arkamdan bir msj! Maske sende varsa yarın getir evde kullandığımı atmışki tek kullanımlık zaten. Onda da grip belirtileri başlamış hastalanacakmis falan.Kusura bakma ama maalesef senin bir iş becerebileceğin yok, kuzu kuzu çalışmaya devam edersin sen
2 tane bakıcım oldu.ikisi ile de hala görüşürüm. Çok da severim. Tamam kimse mükemmel olamaz ancak bu kadın gerçekten ruh hastası.Herkes böyle olmaz emin olun. Umarım daha makul insanlarla karşılaşırsınız.Konumu guncelliyorum! Salı günü hanımefendi aradı beni. Gel de dikkat edersin dedi. Tmm dedim gittim. Aynı tavır devam ediyor hiç bı degisiklik yok. Dün maaşımı aldım. Saatleri ücreti konuştuk tekrar. 1300 veririm dedi. Bayağı bı konuştuk detaylara girmiyorum. Neyseee. Bugun eve geldim arkamdan bir msj! Maske sende varsa yarın getir evde kullandığımı atmışki tek kullanımlık zaten. Onda da grip belirtileri başlamış hastalanacakmis falan.
Çocuklar iyilessin sen bişey değil dedim bende. Aman işte çocuklara kim bakacak, başta beni dinleseydin böyle olmuyacakti, başkası olsa anında kapı dışarı ederdim, senin tecrubesizligine veriyorum, ben 15 yıl eczacılık yaptim, ben bilirim bu şeyleri falan bayağı msjla saldırdı.
Bende dedimki. Hastaysam izin vericektin, tmm o zaman gelmiyorum dedim.
Bayağı birşeyler yazdı. İnsanlik böyle mi olur. Senin iş adabin bu mu, çocuk hasta beni de anla küçücük çocuklar hasta oldu. Öksürük krizine girdi. Kötü zamanda böyle mi yapilir. Gelmiyorum ne demek. Artık gitmiycem diye tutuştu.
Bende dedimki sen önce konuşma adabına bak. Mahalle ağzı konuşuyorsun. Kapı dışarı ederdim ne demek? Gelmiyorum artık Allah'a emanet ol yazdım. Daha bir sürü şey varsa çok uzadı konu. İşin özeti işi bıraktım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin
Avrupa Amerikada kacak gelen gocmenlerin pasaportunu alip bu sekilde calistiriyorlar. Kadin kole bulmus yuku yuklemis. Gitsin baskasini bulsun sirf temizlik 1000 tl eder.Konumu guncelliyorum! Salı günü hanımefendi aradı beni. Gel de dikkat edersin dedi. Tmm dedim gittim. Aynı tavır devam ediyor hiç bı degisiklik yok. Dün maaşımı aldım. Saatleri ücreti konuştuk tekrar. 1300 veririm dedi. Bayağı bı konuştuk detaylara girmiyorum. Neyseee. Bugun eve geldim arkamdan bir msj! Maske sende varsa yarın getir evde kullandığımı atmışki tek kullanımlık zaten. Onda da grip belirtileri başlamış hastalanacakmis falan.
Çocuklar iyilessin sen bişey değil dedim bende. Aman işte çocuklara kim bakacak, başta beni dinleseydin böyle olmuyacakti, başkası olsa anında kapı dışarı ederdim, senin tecrubesizligine veriyorum, ben 15 yıl eczacılık yaptim, ben bilirim bu şeyleri falan bayağı msjla saldırdı.
Bayağı birşeyler yazdı. İnsanlik böyle mi olur. Senin iş adabin bu mu, çocuk hasta beni de anla küçücük çocuklar hasta oldu. Öksürük krizine girdi. Kötü zamanda böyle mi yapilir. Gelmiyorum ne demek. Artık gitmiycem diye tutuştu.
Bende dedimki sen önce konuşma adabına bak. Mahalle ağzı konuşuyorsun. Kapı dışarı ederdim ne demek? Gelmiyorum artık Allah'a emanet ol yazdım. Daha bir sürü şey varsa çok uzadı konu. İşin özeti işi bıraktım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin
Konumu guncelliyorum! Salı günü hanımefendi aradı beni. Gel de dikkat edersin dedi. Tmm dedim gittim. Aynı tavır devam ediyor hiç bı degisiklik yok. Dün maaşımı aldım. Saatleri ücreti konuştuk tekrar. 1300 veririm dedi. Bayağı bı konuştuk detaylara girmiyorum. Neyseee. Bugun eve geldim arkamdan bir msj! Maske sende varsa yarın getir evde kullandığımı atmışki tek kullanımlık zaten. Onda da grip belirtileri başlamış hastalanacakmis falan.
Çok iyi etmişsin canımKonumu guncelliyorum! Salı günü hanımefendi aradı beni. Gel de dikkat edersin dedi. Tmm dedim gittim. Aynı tavır devam ediyor hiç bı degisiklik yok. Dün maaşımı aldım. Saatleri ücreti konuştuk tekrar. 1300 veririm dedi. Bayağı bı konuştuk detaylara girmiyorum. Neyseee. Bugun eve geldim arkamdan bir msj! Maske sende varsa yarın getir evde kullandığımı atmışki tek kullanımlık zaten. Onda da grip belirtileri başlamış hastalanacakmis falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?