Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Kusura bakmada 1000 TL ye hem çocuk hem ev işi yapılmaz. Günlük temizlik işine gitsen 150 den basılıyor 200 TL ye kadar.. Bence haddini bildir bir güzel restini çek kendini ezdirme köle değilsin...

O korku var onda cnm. Bı ara konusu gecti. Benim boşanma davam var calistigimi bildirmek istedim. Dedi sakin söyleme sigortasız işçi çalıştırıyorum diye ceza yerim dedi. Kadının karakteri böyle. Şuan ise gitmiyorum 3 gündür. Doktora gidip muayene olucam. Büyük ihtimalle tavrı yine degismiycek. O zaman derim bende diyeceğimi. Ama bunlarla baş edilmez çevreli insanlar. Başımı nasil derde sokayım.

Ya da bunu gizli şekilde nasıl yapabilirim. Benim şikayet ettiğimi bilmiycek. Kendim şikayet etsem sigortadan kimin şikayet ettiğini söylüyorlar

Acaba hangi şehirde yaşıyorsunuz. İkiz çocuk ev işi ve çalışma saatti 1000 TL Çok fazla benimde ikiz çocuklarım var 3500 gibi rakam istiyorlar üstelik benim ev işi gibi bir beklentim yokken aile büyükleri destek çıkıyor çok şükür ama yaklaşık 6 ay önce haftanın 3 günü 5 saat yarım gün yani eve yardımcı geliyordu ev işi temizlik yemek için sadece 800 TL veriyordum vakti dolmadan da çoğu zman giderdi birşey demezdim. Bence bayanın tarzı yanlış zaten ikiz çocık bakmak başlı başına bir iş hem verdiği para hem tavrı hiç iyi değil lütfen emeğinize sahip çıkın . Ya fiyatı artırın yada başka bir iş bulun.

işveren anne çalışmıyorsa, çalışma saatleri çok abartılı öncelikle.
maaş çok az.
hiç uzatmanıza gerek yok.
"sizi mağdur etmek istemem ama bu çalışma şartlarında devam edemeyeceğim, yeni birini bulmanız için 1 -2 hafta gelebilirim." derdim ben olsaydım.

Evet cnm aynen böyle soyliycem. Uyarsa uymazsa kendi bilir. Şartlar agir. Hiç dinlenmeden bı daha ise gidiyorum sabahın köründe uykulu uykulu. 0 enerji mahvoldum

Evet cnm aynen böyle soyliycem. Uyarsa uymazsa kendi bilir. Şartlar agir. Hiç dinlenmeden bı daha ise gidiyorum sabahın köründe uykulu uykulu. 0 enerji mahvoldum
b
bu işten çık asgari ücretli bir işe gir daha az yorulursun
Üstüne sigorta tam maaş iki katı olur
Seni el üstünde taşıması lazım bu şartlara kabul edeni kolay kolay bulamaz
özellikle ikiz çocuk bakımı üstüne ev işi beni benden aldı

Ay istemiyorum çalışmak
Git kendine yeni bakıcı ara diyemedin mi?.
İyi sabırlısınız

İkiz çocuk bakımı ve ev işi 1000 tl şaşkınlıkla okudum konunuzun bu kısmını. 8-9 yıl önce oğluma bakıcı baktığı dönemde kadına 800 tl para ödüyordum ve ev işine hiç karışmıyordu tek sorumluluğu çocukla ilgilenmekti üstelik çocuk sayısı da 1'di.

Ay istemiyorum çalışmak
Git kendine yeni bakıcı ara diyemedin mi?.
İyi sabırlısınız
Az önce aile hekimine muayene oldum. Önce grip değilsin faranjit var biraz dedi. Sonra tekrar sordum yani nezle yada gribim yok değil mi diye evet gribin var dedi. Yazdığı ilaçlar faranjit için. Bu ne şimdi bişey anlamadım

Siz hala kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz allah aşkına
kadını tavrı siz hasta olsanız da olmasanız da değişmeyecek

Siz hala kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz allah aşkına
kadını tavrı siz hasta olsanız da olmasanız da değişmeyecek
Hayırlısı bakalım. İnceldigi yerde kopar. Dinsizin hakkından imansız gelir. Daha önce Rus bakıcı almış. Kadın bebeğin emzigini düşmesin diye ağzına bantlamis.

Aldigin para 1000 tl sigortan var mi?Hem ikiz cocuk bakip hem temizlik vs yapiosun.Git sadece temizliklere gunluk en az 100 tl al.Ayrica ispat falan o nasil sey ya?Gitsin kendine 4/4luk bakici bulsun 1000 tl bulabilirseeee

Hayırlısı bakalım. İnceldigi yerde kopar. Dinsizin hakkından imansız gelir. Daha önce Rus bakıcı almış. Kadın bebeğin emzigini düşmesin diye ağzına bantlamis.
Ona bişey diyememiştir eminim bu tür insanlar böyledir susanın tepesine çıkar
tepki verene gık diyemez ay lütfen bırakın artık bu işi resmen eziyet ediyor size kadın

Hem iki çocuğa bakacaksınız hem ev işi yapacaksınız hem günde 12 saat çalışacaksınız alacağınız para 1000 TL mi? Bu ne ya kadın kendine köle arıyor resmen. Gargara yapmanızı isteyebilir ama bana resim at demesi falan tuhaf. Bırakın bu işi bence. Bu kadınla geçinilmez. Otursun evde kendi baksın çocuklarına

Yanlışım varsa bilmiyorum ama alo 170 i arayıp şikayette bulunabilirsniz kimlik açıklamazlar. Denetmenler geldiğinde evde olursaniz iyi olur çalışan olduğunuzu soylerseniz zatrn evrak olmadığı için sigortayla ilgili işlem baslatirlar. Geriye dönük sigorta baslatiliyor herlade , eşim daha önce sgk da denetmendi onlarda gidiyordu baş edemem diye bisey yok. Ne yapacaklar güçlülerse sizi mi sürecekler şehirden

Arkadaşım siz akil istiyor ama yapmıyorsunuz? Az önce ınstada gördüm yorum abla da , sormuşsnuz birakin işaretlenmiş ama hala o yok bu yok amac ne merak etmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…