- 13 Mart 2020
- 167
- 136
- 23
- 33
- Konu Sahibi bezdumdaa08
-
Kalbim çok kırıldı gerçekten. Allah'a havale ediyorum onu. Çocuklarına ne kadar emek verdigimi kendide biliyo. Ben ne kadar üstlerine titriyordum onların. Çocuk bakmak merhamet vicdan işidir. Diğer bakıcısı gibi aksama kadar kahve sigara içmedim, mutfakta tikinip çocukları içerde aglatmadim, emziği düşmesin diye ağzına bant yapistirmadim ve daha neler neler. Bizim gibilerin kıymeti bilinmez. Allah o çocuklara zeval vermesin. Rabbimden dilerim ki kendi gibi birini cikartsin karsisinaNe kadar üzüldüm anlatamam, insanları yumuşak karnından vurmak iftira atmak ne kolay. Bir de yeni anne olmuş bir insan yapıyor bunu. Canınızı sıkmayın hakkınızı arayın lütfen.
B
Boşanma davası için barodan avukat tayin ettiler bana. Bugün aradım sağolsun yardımcı olurum dedi. Küçük bir yer burası bulaşmak istemiyorum. Böyle bir leke de üstümde kalsın istemem. Bakalım pazartesiye kadar yine msj aticak mi. Atarsa diycem bütün yazışmaları avukata gonderdim gerekenleri o yapicak. Bu iftiralari mahkemede ispatliycaksin. Ayrıca sigortasız calistirdi bunun içinde dava acacagimi soyliycem. Sinirle ağzına geleni söylemek kolay. Ben nasıl adabimla konuştum o da adabiyla konussaydi yollarımızı ayırirdik güzelce. Bende bilirdim cemkirmeyi. Ben çok emek verdim yapılan iyiliği de unutmam. Bunların hatrina bişey demedim. Çocuğumu çok sevindirdi sagolsun. Keşke benim düşündüğüm gibi o da düşünseydi de o kadar emegimi unutmasaydi. Gerçi iyilik bilse böyle yapmazdı. Kalbi ne kadar kötüymüş ki bütün emeklerimi unutup bu kadar asagiladi beni. Baştan beri belkide beni hep böyle gördü de ben fark etmedim. Rabbim kalbimi biliyo. Allah'a sigindim
Amin inşallahMaşallah sizi gerçekten tebrik ederim.Sizin gibi insanlar az kaldı. Umarım değerinizi bilen biriyle karşılaşırsınız. Ezdirmeyin kendinizi asla. Küçük yerde yaşamak zordur ama hakkınızıda kimsede bırakmayın lütfen. Hayırlı kapılar açsın Allah size inşallah ❤
Sigortasiz çalıştırmanın cezası çok büyük. Onu bi duysa öyle tutuşur ki... yeter onun korkusu ve bence dediğini yap. Şikayet et ve görsün gününüB
Boşanma davası için barodan avukat tayin ettiler bana. Bugün aradım sağolsun yardımcı olurum dedi. Küçük bir yer burası bulaşmak istemiyorum. Böyle bir leke de üstümde kalsın istemem. Bakalım pazartesiye kadar yine msj aticak mi. Atarsa diycem bütün yazışmaları avukata gonderdim gerekenleri o yapicak. Bu iftiralari mahkemede ispatliycaksin. Ayrıca sigortasız calistirdi bunun içinde dava acacagimi soyliycem. Sinirle ağzına geleni söylemek kolay. Ben nasıl adabimla konuştum o da adabiyla konussaydi yollarımızı ayırirdik güzelce. Bende bilirdim cemkirmeyi. Ben çok emek verdim yapılan iyiliği de unutmam. Bunların hatrina bişey demedim. Çocuğumu çok sevindirdi sagolsun. Keşke benim düşündüğüm gibi o da düşünseydi de o kadar emegimi unutmasaydi. Gerçi iyilik bilse böyle yapmazdı. Kalbi ne kadar kötüymüş ki bütün emeklerimi unutup bu kadar asagiladi beni. Baştan beri belkide beni hep böyle gördü de ben fark etmedim. Rabbim kalbimi biliyo. Allah'a sigindim
Gerçekten bir belaya bulastim sanırım hemde hiç bişey yapmadan. Sabahtan beri gel diye yalvaran kadın baktı ki gitmemekte kararlıyım bana attığı msj " Allah'ın pis cingenesi kocan seni bosamakta haklı napsin senin gibi karaktersiz, yardımcıya ihtiyacım var diye bütün yaptıklarına göz yumdum altinlarimi çaldın ses çıkarmadım, seni heryere yayicam burda sana iş verdiymiycem, herkesi tanıyorum ben, pis dilenci herşeyin kötüsünü hak ediyorsun sen." Evet arkadaşlar en son aldığım msj bu. Çok evde çalıştım başıma ilk kez böyle bişey geliyo. Burda sigortasız çalıştırıyor diye şikayet et diyenler olmuştu. Haklılar elbette. Şimdiye kadar sessiz sedasız ayrılırım kötülük olmasın istedim ama artık çizmeyi aştı. Avukatı aradım ve yardım istedim(bisaa davasından dolayı bana barodan atanan avukat) sağolsun bı dilekçe yazıp savcılığa veririz dedi. İsmimin lekelenmesini istemiyorum. Ama bu belayida başıma sarmak istemiyorum. Benmi çok korkak biriyim anlamadım. Çok da çevreli insanlar gözüm korkmuyo da değil ama bu iftiraya da göz yummak istemiyorum. Korktuğum başıma geldi. Allah kuru iftiradan saklasin
Siz sigortasız çalıştirdigini ispat edip şikayet edin onun o çevresi hiçbir şey yapamaz bunu bilin. Sigorta bunu affetmez. ..Siz evde üzülüp ağlayacağiniza o biraz ağlasın.Gerçekten bir belaya bulastim sanırım hemde hiç bişey yapmadan. Sabahtan beri gel diye yalvaran kadın baktı ki gitmemekte kararlıyım bana attığı msj " Allah'ın pis cingenesi kocan seni bosamakta haklı napsin senin gibi karaktersiz, yardımcıya ihtiyacım var diye bütün yaptıklarına göz yumdum altinlarimi çaldın ses çıkarmadım, seni heryere yayicam burda sana iş verdiymiycem, herkesi tanıyorum ben, pis dilenci herşeyin kötüsünü hak ediyorsun sen." Evet arkadaşlar en son aldığım msj bu. Çok evde çalıştım başıma ilk kez böyle bişey geliyo. Burda sigortasız çalıştırıyor diye şikayet et diyenler olmuştu. Haklılar elbette. Şimdiye kadar sessiz sedasız ayrılırım kötülük olmasın istedim ama artık çizmeyi aştı. Avukatı aradım ve yardım istedim(bisaa davasından dolayı bana barodan atanan avukat) sağolsun bı dilekçe yazıp savcılığa veririz dedi. İsmimin lekelenmesini istemiyorum. Ama bu belayida başıma sarmak istemiyorum. Benmi çok korkak biriyim anlamadım. Çok da çevreli insanlar gözüm korkmuyo da değil ama bu iftiraya da göz yummak istemiyorum. Korktuğum başıma geldi. Allah kuru iftiradan saklasin
Yazdim ona msjlari avukata gonderdim gerekeni yapicak mahkemede benim aldığımı ispatlarsin dedim.Siz sigortasız çalıştirdigini ispat edip şikayet edin onun o çevresi hiçbir şey yapamaz bunu bilin. Sigorta bunu affetmez. ..Siz evde üzülüp ağlayacağiniza o biraz ağlasın.
Dedim sigortasız çalıştırdığın içinde dava acicam. İspatla diyo. Şahit çok mesajların duruyo dedimSigortasiz çalıştırmanın cezası çok büyük. Onu bi duysa öyle tutuşur ki... yeter onun korkusu ve bence dediğini yap. Şikayet et ve görsün gününü
Çok fazla muhatap olmadan Avukatınıza bırakın o halleder.Yazdim ona msjlari avukata gonderdim gerekeni yapicak mahkemede benim aldığımı ispatlarsin dedim.
Evde tek sen vardin o gün diyo. Daha önce evde kamera var diyordu şimdi yok diyo.
Bende evin resimlerini çekmişim onun iznini almadan. Nerde kamera var diye inceliyo musum.
LED ışıkları çekiyordum. Kardeşim salona öyle yaptırmak istiyodu. Ona gösterdim. Bide TV unitesini beğenmiştim onun resmini çektim. Bende ki de akılsızlık ahım şahım bişey olsaydı bari. Ne çekersin resim. Ama kadın yanımdaydı. Gizli çekmek istesem o yokken çekerim. Dedim delillerini al gel sende.
Sigortasız çalıştırdığın içinde dava acicam dedim. Calistigini ispatla nerde çalıştın ki dedi.
Şahit çok msjlarinda duruyor dedim
O zaman ne dedi peki?Dedim sigortasız çalıştırdığın içinde dava acicam. İspatla diyo. Şahit çok mesajların duruyo dedim
bişey yazmadı. Sana ayıracak zamanım yok yazmıştı en son. Bende bunu yazdımO zaman ne dedi peki?
Sen ona bir şey yazma polemiğe girme emin ol kendinden avukata verdim mesajları mahkemeye sunacak bunlar kanıtıdır de ayrıca evde kamera var diyordun ben kendimden eminim ver görüntüleri ispatla de terbiyesiz ya allah iyilerle karşılaştırsınbişey yazmadı. Sana ayıracak zamanım yok yazmıştı en son. Bende bunu yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?