Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Ne kadar üzüldüm anlatamam, insanları yumuşak karnından vurmak iftira atmak ne kolay. Bir de yeni anne olmuş bir insan yapıyor bunu. Canınızı sıkmayın hakkınızı arayın lütfen.
Kalbim çok kırıldı gerçekten. Allah'a havale ediyorum onu. Çocuklarına ne kadar emek verdigimi kendide biliyo. Ben ne kadar üstlerine titriyordum onların. Çocuk bakmak merhamet vicdan işidir. Diğer bakıcısı gibi aksama kadar kahve sigara içmedim, mutfakta tikinip çocukları içerde aglatmadim, emziği düşmesin diye ağzına bant yapistirmadim ve daha neler neler. Bizim gibilerin kıymeti bilinmez. Allah o çocuklara zeval vermesin. Rabbimden dilerim ki kendi gibi birini cikartsin karsisina

Maşallah sizi gerçekten tebrik ederim. Sizin gibi insanlar az kaldı. Umarım değerinizi bilen biriyle karşılaşırsınız. Ezdirmeyin kendinizi asla. Küçük yerde yaşamak zordur ama hakkınızıda kimsede bırakmayın lütfen. Hayırlı kapılar açsın Allah size inşallah ❤

Arkadaslar bu kadin sosyal medyada ifsa edilemez mi? Sigortasiz isci calistirmak, iftira, hakaret, tehdit, ne varsa yapmis? Bilen biri aydinlatabilir belki? Ifsa etsek kanitlariyla ne olur cezai yaptirimi var mi? Ben bilmiyorum.

Amin inşallah sagolun

Sigortasiz çalıştırmanın cezası çok büyük. Onu bi duysa öyle tutuşur ki... yeter onun korkusu ve bence dediğini yap. Şikayet et ve görsün gününü

Hic korkma ver savciliga, suc duyurusunda bulun.
Allahindan bulsun deli mi ne..

Siz sigortasız çalıştirdigini ispat edip şikayet edin onun o çevresi hiçbir şey yapamaz bunu bilin. Sigorta bunu affetmez. ..Siz evde üzülüp ağlayacağiniza o biraz ağlasın.

Canım zaten tüm gününü alıyor, madem ev işi de yapıyorsun çok güzel kurumsal temizlik firmaları var illaki istanbulda da değil, hemde 2 tane cocugun mesulıyetını almamış olursun en kötü asgari+agi alırsın bence çekme bu kadını. Allah korusun çocuklara birşey olsa senden bilecek ki hasta olmaman imkansız robot değilsin sonuçta illaki bulasir

Siz sigortasız çalıştirdigini ispat edip şikayet edin onun o çevresi hiçbir şey yapamaz bunu bilin. Sigorta bunu affetmez. ..Siz evde üzülüp ağlayacağiniza o biraz ağlasın.
Yazdim ona msjlari avukata gonderdim gerekeni yapicak mahkemede benim aldığımı ispatlarsin dedim.
Evde tek sen vardin o gün diyo. Daha önce evde kamera var diyordu şimdi yok diyo.
Bende evin resimlerini çekmişim onun iznini almadan. Nerde kamera var diye inceliyo musum.
LED ışıkları çekiyordum. Kardeşim salona öyle yaptırmak istiyodu. Ona gösterdim. Bide TV unitesini beğenmiştim onun resmini çektim. Bende ki de akılsızlık ahım şahım bişey olsaydı bari. Ne çekersin resim. Ama kadın yanımdaydı. Gizli çekmek istesem o yokken çekerim. Dedim delillerini al gel sende.
Sigortasız çalıştırdığın içinde dava acicam dedim. Calistigini ispatla nerde çalıştın ki dedi.
Şahit çok msjlarinda duruyor dedim

Çok fazla muhatap olmadan Avukatınıza bırakın o halleder.

bişey yazmadı. Sana ayıracak zamanım yok yazmıştı en son. Bende bunu yazdım
Sen ona bir şey yazma polemiğe girme emin ol kendinden avukata verdim mesajları mahkemeye sunacak bunlar kanıtıdır de ayrıca evde kamera var diyordun ben kendimden eminim ver görüntüleri ispatla de terbiyesiz ya allah iyilerle karşılaştırsın

Tehdit hakaret iftira ne varsa yardır dava dilekçende, sigortasız çalışma için zaten dava açacaksın belki ikisi ayrı oluyodur avukat yönlendirir zaten. Böylelerinin canı parası gidince yanar alabildiğinin en fazlasını iste tazminat davası da aç mümkünse yağdır tüm davaları üstüne pisliğin. Zor durumda olmandan faydalanıp zulmetmenin cezasını çeker inşallah ömrü boyunca. Hem bu dünyada hem ahirette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…