• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Cnm iş tecrübem de var. Şu korona belası bir bitsin.
İnşallah hayırlı ve makul bir iş bulursun.
Sakın kendini ezdirme. 1000 TL ne ya....
Kul hakkı bu kul. Pislik bu kafın şikayet etsen ceza alır.

Konumu guncelliyorum! Salı günü hanımefendi aradı beni. Gel de dikkat edersin dedi. Tmm dedim gittim. Aynı tavır devam ediyor hiç bı degisiklik yok. Dün maaşımı aldım. Saatleri ücreti konuştuk tekrar. 1300 veririm dedi. Bayağı bı konuştuk detaylara girmiyorum. Neyseee. Bugun eve geldim arkamdan bir msj! Maske sende varsa yarın getir evde kullandığımı atmışki tek kullanımlık zaten. Onda da grip belirtileri başlamış hastalanacakmis falan.
Çocuklar iyilessin sen bişey değil dedim bende. Aman işte çocuklara kim bakacak, başta beni dinleseydin böyle olmuyacakti, başkası olsa anında kapı dışarı ederdim, senin tecrubesizligine veriyorum, ben 15 yıl eczacılık yaptim, ben bilirim bu şeyleri falan bayağı msjla saldırdı.
Bende dedimki. Hastaysam izin vericektin, tmm o zaman gelmiyorum dedim.
Bayağı birşeyler yazdı. İnsanlik böyle mi olur. Senin iş adabin bu mu, çocuk hasta beni de anla küçücük çocuklar hasta oldu. Öksürük krizine girdi. Kötü zamanda böyle mi yapilir. Gelmiyorum ne demek. Artık gitmiycem diye tutuştu.
Bende dedimki sen önce konuşma adabına bak. Mahalle ağzı konuşuyorsun. Kapı dışarı ederdim ne demek? Gelmiyorum artık Allah'a emanet ol yazdım. Daha bir sürü şey varsa çok uzadı konu. İşin özeti işi bıraktım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin
Valla ben rahatladim burdan sizin yerinize.Allah ıslah etsin kadini.Orta çag 'daki gibi sizi kole ,kendini de herşeye hakkı olan ayricalikli siniftan sayıyordu herhalde.Şu günler geçsin ,insallah daha hayirlı bir iş bulursunuz.Asgari ücretli bir yere girseniz evladır.

Cnm iş tecrübem de var. Şu korona belası bir bitsin.
İnşallah hayırlı ve makul bir iş bulursun.
Sakın kendini ezdirme. 1000 TL ne ya....
Kul hakkı bu kul. Pislik bu kafın şikayet etsen ceza alır.
Gerçekten bir belaya bulastim sanırım hemde hiç bişey yapmadan. Sabahtan beri gel diye yalvaran kadın baktı ki gitmemekte kararlıyım bana attığı msj " Allah'ın pis cingenesi kocan seni bosamakta haklı napsin senin gibi karaktersiz, yardımcıya ihtiyacım var diye bütün yaptıklarına göz yumdum altinlarimi çaldın ses çıkarmadım, seni heryere yayicam burda sana iş verdiymiycem, herkesi tanıyorum ben, pis dilenci herşeyin kötüsünü hak ediyorsun sen." Evet arkadaşlar en son aldığım msj bu. Çok evde çalıştım başıma ilk kez böyle bişey geliyo. Burda sigortasız çalıştırıyor diye şikayet et diyenler olmuştu. Haklılar elbette. Şimdiye kadar sessiz sedasız ayrılırım kötülük olmasın istedim ama artık çizmeyi aştı. Avukatı aradım ve yardım istedim(bisaa davasından dolayı bana barodan atanan avukat) sağolsun bı dilekçe yazıp savcılığa veririz dedi. İsmimin lekelenmesini istemiyorum. Ama bu belayida başıma sarmak istemiyorum. Benmi çok korkak biriyim anlamadım. Çok da çevreli insanlar gözüm korkmuyo da değil ama bu iftiraya da göz yummak istemiyorum. Korktuğum başıma geldi. Allah kuru iftiradan saklasin

Gerçekten bir belaya bulastim sanırım hemde hiç bişey yapmadan. Sabahtan beri gel diye yalvaran kadın baktı ki gitmemekte kararlıyım bana attığı msj " Allah'ın pis cingenesi kocan seni bosamakta haklı napsin senin gibi karaktersiz, yardımcıya ihtiyacım var diye bütün yaptıklarına göz yumdum altinlarimi çaldın ses çıkarmadım, seni heryere yayicam burda sana iş verdiymiycem, herkesi tanıyorum ben, pis dilenci herşeyin kötüsünü hak ediyorsun sen." Evet arkadaşlar en son aldığım msj bu. Çok evde çalıştım başıma ilk kez böyle bişey geliyo. Burda sigortasız çalıştırıyor diye şikayet et diyenler olmuştu. Haklılar elbette. Şimdiye kadar sessiz sedasız ayrılırım kötülük olmasın istedim ama artık çizmeyi aştı. Avukatı aradım ve yardım istedim(bisaa davasından dolayı bana barodan atanan avukat) sağolsun bı dilekçe yazıp savcılığa veririz dedi. İsmimin lekelenmesini istemiyorum. Ama bu belayida başıma sarmak istemiyorum. Benmi çok korkak biriyim anlamadım. Çok da çevreli insanlar gözüm korkmuyo da değil ama bu iftiraya da göz yummak istemiyorum. Korktuğum başıma geldi. Allah kuru iftiradan saklasin

kadın kafayı yemiş..

Tabii 1000 liraya köle çalıştıracak kadar kurnaz bir kadının altınlarını çalana ses çıkaramayacak kadar pasif olması ne kadar da inandırıcı.
Allah ona güzel bir ders verecek er ya da geç.
Kiri pası bir tas suyla halledebilirsin ama bu kadın gibi kalbi kir tutanlara su da çözüm değil.
Korkma ve hakkını savun.

kadın kafayı yemiş..
Deli mi ne ya. O kadar emek verdim haram zıkkım olsun. Allah canından sorsun. Ben o kadar eziyeti çektim birde köpek yerine kondum. Kapı dışarı ederdim ne demek Allah için bu nasıl bir üslup. Hem çekmek zorunda mıyım senin bu eziyetini. İnsanlıktan anlamayan karaktersiz de kendisiymis. Belli etti.benim uslubuma bakın birde onunkine. Allah namerde muhtaç etmesin

Tabii 1000 liraya köle çalıştıracak kadar kurnaz bir kadının altınlarını çalana ses çıkaramayacak kadar pasif olması ne kadar da inandırıcı.
Allah ona güzel bir ders verecek er ya da geç.
Kiri pası bir tas suyla halledebilirsin ama bu kadın gibi kalbi kir tutanlara su da çözüm değil.
Korkma ve hakkını savun.
Rabbim yüz akıyla bu beladan kurtulmami nasip etsin inşallah

Deli mi ne ya. O kadar emek verdim haram zıkkım olsun. Allah canından sorsun. Ben o kadar eziyeti çektim birde köpek yerine kondum. Kapı dışarı ederdim ne demek Allah için bu nasıl bir üslup. Hem çekmek zorunda mıyım senin bu eziyetini. İnsanlıktan anlamayan karaktersiz de kendisiymis. Belli etti.benim uslubuma bakın birde onunkine. Allah namerde muhtaç etmesin
Msjları silmediniz dimi?
Belki tazminat davası falan açarsınız artık hangi dava açılıyorsa. Lazım olur.

Avukata ginderdim ekran fotosu alıp. İstemem onun pis parasını yeter ki adım hırsıza cikmasin

Tamam sen isteme ne bileyim kedi maması falan alırsın o parayla barınaklara bağış yaparsın ya da kurumlara. Ama bunun gibi emek sömürücü insan cebinden para çıkınca delirir verdiği paradan belli.

Bu mesajlari sigortasiz calistirdiginin da kaniti.. hakkinizi arayin.. bu kadinin yaptiklari yanina kalmasin

Tabi ki hakkınızı söke söke alın, ne demek istemem. Ananızın sütü gibi helal olacak o para. İnsanlara iftira etmek ne kolay olmuş, altınlarımı çaldın falan...

Yanlış anlamayın ama sizin yerinizde olsam en azından sigortalı bir işe bakardım. Marketlerin sürekli eleman ihtiyacı oluyor mesela. Sigortanız gider, daha iyi kazanırsınız.

hiçbir halt yapamaz. sonuna kadar hakkınızı savunun.ne kadar basit bir insanmış.

Tabi ki hakkınızı söke söke alın, ne demek istemem. Ananızın sütü gibi helal olacak o para. İnsanlara iftira etmek ne kolay olmuş, altınlarımı çaldın falan...

Yanlış anlamayın ama sizin yerinizde olsam en azından sigortalı bir işe bakardım. Marketlerin sürekli eleman ihtiyacı oluyor mesela. Sigortanız gider, daha iyi kazanırsınız.
Su beladan kurtulayım hayiisiyla

Günde 12 saat çalışmanla ablacım sen 4-5 bin kazanabilirsin. Neden kendini böyle insanlara kullandırtıyorsun.
Bebeklerine baktığın yetmezmiş gibi temizlikte yapıyorsun hemde. Düşününce sadece temizliğe gitsen evlere günlük 200-250 civarı para alıyorlar. Günlük 200 TLden aylık 6.000 para yapar.
Sana birde üstüne üstlük mobing uyguluyor. Senden çıkartıyor tüm hırsını sanki.
Bir an önce kurtulmanı dilerim. Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.

Günde 12 saat çalışmanla ablacım sen 4-5 bin kazanabilirsin. Neden kendini böyle insanlara kullandırtıyorsun.
Bebeklerine baktığın yetmezmiş gibi temizlikte yapıyorsun hemde. Düşününce sadece temizliğe gitsen evlere günlük 200-250 civarı para alıyorlar. Günlük 200 TLden aylık 6.000 para yapar.
Sana birde üstüne üstlük mobing uyguluyor. Senden çıkartıyor tüm hırsını sanki.
Bir an önce kurtulmanı dilerim. Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
İşten ciktimda kadın bela oldu. Sindiremiyo öylece bıraktım diye

İşten ciktimda kadın bela oldu. Sindiremiyo öylece bıraktım diye

Ablacım sen bence kadın hakları derneğine bi başvur. Sanırım avukat filan tutamazsın. Onlar destek olurlar sana en azından aralarında avukatlarda var. Burda da o tarz derneklere üyeler varsa ilgilenseler iyi olur.

B
Ablacım sen bence kadın hakları derneğine bi başvur. Sanırım avukat filan tutamazsın. Onlar destek olurlar sana en azından aralarında avukatlarda var. Burda da o tarz derneklere üyeler varsa ilgilenseler iyi olur.
Boşanma davası için barodan avukat tayin ettiler bana. Bugün aradım sağolsun yardımcı olurum dedi. Küçük bir yer burası bulaşmak istemiyorum. Böyle bir leke de üstümde kalsın istemem. Bakalım pazartesiye kadar yine msj aticak mi. Atarsa diycem bütün yazışmaları avukata gonderdim gerekenleri o yapicak. Bu iftiralari mahkemede ispatliycaksin. Ayrıca sigortasız calistirdi bunun içinde dava acacagimi soyliycem. Sinirle ağzına geleni söylemek kolay. Ben nasıl adabimla konuştum o da adabiyla konussaydi yollarımızı ayırirdik güzelce. Bende bilirdim cemkirmeyi. Ben çok emek verdim yapılan iyiliği de unutmam. Bunların hatrina bişey demedim. Çocuğumu çok sevindirdi sagolsun. Keşke benim düşündüğüm gibi o da düşünseydi de o kadar emegimi unutmasaydi. Gerçi iyilik bilse böyle yapmazdı. Kalbi ne kadar kötüymüş ki bütün emeklerimi unutup bu kadar asagiladi beni. Baştan beri belkide beni hep böyle gördü de ben fark etmedim. Rabbim kalbimi biliyo. Allah'a sigindim

Back