Konumu guncelliyorum! Salı günü hanımefendi aradı beni. Gel de dikkat edersin dedi. Tmm dedim gittim. Aynı tavır devam ediyor hiç bı degisiklik yok. Dün maaşımı aldım. Saatleri ücreti konuştuk tekrar. 1300 veririm dedi. Bayağı bı konuştuk detaylara girmiyorum. Neyseee. Bugun eve geldim arkamdan bir msj! Maske sende varsa yarın getir evde kullandığımı atmışki tek kullanımlık zaten. Onda da grip belirtileri başlamış hastalanacakmis falan.
Çocuklar iyilessin sen bişey değil dedim bende. Aman işte çocuklara kim bakacak, başta beni dinleseydin böyle olmuyacakti, başkası olsa anında kapı dışarı ederdim, senin tecrubesizligine veriyorum, ben 15 yıl eczacılık yaptim, ben bilirim bu şeyleri falan bayağı msjla saldırdı.
Bende dedimki. Hastaysam izin vericektin, tmm o zaman gelmiyorum dedim.
Bayağı birşeyler yazdı. İnsanlik böyle mi olur. Senin iş adabin bu mu, çocuk hasta beni de anla küçücük çocuklar hasta oldu. Öksürük krizine girdi. Kötü zamanda böyle mi yapilir. Gelmiyorum ne demek. Artık gitmiycem diye tutuştu.
Bende dedimki sen önce konuşma adabına bak. Mahalle ağzı konuşuyorsun. Kapı dışarı ederdim ne demek? Gelmiyorum artık Allah'a emanet ol yazdım. Daha bir sürü şey varsa çok uzadı konu. İşin özeti işi bıraktım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin