O ipin ucu çoktan kaçtı maalesef. Hem kv hem de bakıcı kafalarına göre takılıyorlar. Bakıcıya yine yapma dediğim bir şeyi yapmıyor yavaş yavaş düzenime alıştırıyorum ama Kv düzelmez artık.Eşine söyle annesiyle konuşsun bence kv derdi senin bakıcı tutman destek alman senin evininin düzenine karışmasına izin verme sakın
Bizimle yaşamaya bayılıyor çünkü evin annesi o biz de çocuklar olarak görüyor.Acaba bakıcıyı kıskandı mı? O olmasa ona muhtaç olacaksınız, o varken kendisini işe yaramaz mı hissediyor. Bakıcıya gelmeyin deneyin KV karışmaması gerektiğini söyleyin.
Acaba sizinle yaşamayı istiyor olabilir mi?
Bizimle yaşamaya bayılıyor çünkü evin annesi o biz de çocuklar olarak görüyor.
Baştan sınırı çizemedim maalesef şimdi de toparlayamıyorum. Giriyor mutfağa akşama kafasına göre yemek yapıyor. Dolapları kendine göre düzeltiyor. Evin düzenini ayarlıyor.
Hepsini de iyilik adı altında yaptığı için bir şey diyemiyorum zaten münakaşaya girecek bir yapım yok nahif bir insanım.
Eşim konuşur ama bu sefer araları bozulur. gelin ara bozdu gibi olacak. Ben de onu istemiyorum.Kv bu kadar evine gelmesin şık şık? Bakıcıdan memnunsanız kv gelince gitmesni söylemeyin gidip başka işi bulabilir. Eşinizle konuşun o da annesiyle konuşsun pasif bir insan değilse
Eşim konuşur ama bu sefer araları bozulur. gelin ara bozdu gibi olacak. Ben de onu istemiyorum.
Bir de gelmesin demişsiniz ama geliyor? Mesela arayıp iki hafta sonra geleceğim müsaitsen diyor. Hayır müsait değilim desen sonraki hafta geleyim der. Direk gelme dersek küser.
Eşim konuşur ama bu sefer araları bozulur. gelin ara bozdu gibi olacak. Ben de onu istemiyorum.
Bir de gelmesin demişsiniz ama geliyor? Mesela arayıp iki hafta sonra geleceğim müsaitsen diyor. Hayır müsait değilim desen sonraki hafta geleyim der. Direk gelme dersek küser.
geliyor işte göndersek de. kötü olmadan laftan anlamayacak sanırım. Torun sevmek için geliyor özlüyormuş.7 aylık bebek doğduğundan beri en az dört kere gelip 3-4 hafta kaldı? Eee ortada bakıcı da var, ne işe yarıyor bu kadın? Ay şaka gibi. Maks 40 gün kalınır gidilir ya, bu nedir. Kendisine ihtiyaç olmadığı için bakıcıya takmış kafayı. Siz de bir alemsiniz, bakıcı var hem de kv var evde. Çoktan göndermeliydiniz. Yardımsa yardımcınız var zaten. Hele de lohusalıkta kötü olmuşsanız bu kadar birlikte kalabilmenize hayret ettim
İki gün sever gider. Bol bol resim gönderilir. Torun sevmek böyle olur kadın bir sebepten dolayı sizle yaşamak istiyorgeliyor işte göndersek de. kötü olmadan laftan anlamayacak sanırım. Torun sevmek için geliyor özlüyormuş.
Niye sizin evinizin düzenine karışmasına izin veriyorsunuz? Ben böyle istiyorum deyin anlar herhalde.Kayınvalide ile zaten doğumda filan baya problem yaşadık. Normalde severdim ama lohusalığımda yaptıklarından dolayı soğudum hiç sevmiyorum ama evime gelince surat asmam normal davranırım hiç bir şey olmamış gibi. Misafir neticede ve eşimin hatrına diye.
Uzakta yaşıyoruz ve gelince 3 4 hafta kalmayı alışkanlık haline getirdi çocuktan sonra. Zaten bebeğim 7 aylık. En az 4 kez geldi.
Bir de bakıcı var ben evden çalışırken yardımcı oluyor. Baştan anlaşırken ev işleri de yapmasını istemiştim. Ona göre anlaştık. Çünkü gün içinde toplantım vs yoksa bebeğe ben bakıyorum o uyurken çalışıyorum. Veya acil durumda bakıcısına veriyorum.
Annem veya kv buradayken bebeğe bakmana gerek yok hafif ev işi yapıver dedim. Süpürge, bulaşık mak. Boşaltma. Beybinin kıyafetlerini yıka katla filan. Okay dedi o da.
Neyse, kv taktı kafayı bakıcıya. Sürekli beni oda köşelerine çekip çekip bakıcı şunu yaptı bunu yaptı şikayet edip duruyor. Akşam eşim geliyor kv yüzü asık. Sebebi bakıcı süpürge yapmış. Dün de yaptı zaten bugün neden tekrar süpürge yapıyor diyor. Allahım delirmelik ya. Sonra gelmiş diyor ki bu bakıcının anlayışı kıt çünkü ev işi yapıyor bebek bakmaya gelmemiş. Anne diyorum bebeği sen sevmeye geliyorsun diye elinden almış olmayalım diye ona ev işi yap dedim. Yok bu sefer işi beğenmiyor.
Mutfakta yemek yaparken bakıcı da yanında oturmuş bunu şikayet ediyor. Deseydin oturmazdı yanında diyorum ama ona ağzını açmayıp beni dolduruyor.
Hayır şikayetleri de saçma sapan şeyler. Yok camı açmış üşümüş, yok bebeği uyuturken piş piş değil de hu hu demiş filan.
Delirtti beni ya. Ne istiyor bu kadın anlamıyorum. Bakıcı geldi kendine ihtiyaç yok diye yapıyor desem kendi de kabul etmişti bu bakıcı işini. E bakıcı da farkediyor sanırım o da bir tuhaf. İsteksiz gelmeye başladı. Kv varken bebeğe hiç bakmamaya başladı (bence normal) Strese giriyorum sürekli yine neyden şikayet edilecek filan. Evde huzursuzum.
Kv ile yeter artık konuşmasını ben mi yapayım eşime mi yaptırayım? Yoksa kv varken sen gelme mi diyeyim bakıcıya? O zaman ev işini kim yapacak?
Allah bağışlasın evladınıızıı. Şuan değişmenizin tam sırası. Bende sizin gibiydim. Naif sessiz sakin kimseyi terslemeyen hayır demeyen bi yapım vardı. Siz değişmezseniz yarın evladınızı büyütme tarzınıza da karışır. Size bu kadar söylenme sebebi de sizden yüz bulması.Bizimle yaşamaya bayılıyor çünkü evin annesi o biz de çocuklar olarak görüyor.
Baştan sınırı çizemedim maalesef şimdi de toparlayamıyorum. Giriyor mutfağa akşama kafasına göre yemek yapıyor. Dolapları kendine göre düzeltiyor. Evin düzenini ayarlıyor.
Hepsini de iyilik adı altında yaptığı için bir şey diyemiyorum zaten münakaşaya girecek bir yapım yok nahif bir insanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?