Bakıcı ve kv gerilimi

Bence sakın bakıcıyı bırakma. Gerekirse kv huzursuz olsun gitsin. Bakıcı cocuğa baksın kaynanan yemek yapsın. İş yapacağını görünce belki gider..

Bunu bende yapmıştım kaynanam alt katımda oturuyordu yaz ayındaydı habersiz kapımı çalınca askılıyla açtım normalde tesettürlüyüm vışş falan yaptı bi akrabasıda vardı yanında sana vışş dedim özellikle giyinmemmiştim

Eşinize söyleyin o konuşsun. Siz de çocuğu bakıcıya baktırın o varken bile. Kadına bak ya.. hem bir isin ucundan tutmaz, hem de bakıcıya sarıyor. Ne anneniz ne de kayınvalideniz yokken o kadın bakıyor, o size yardımcı oluyor. Bakıcınin gönlünü hoş tutun derim.

Oh canıma değsin iyi yapmışsın

Annen ne zaman gidiyor demedinşz mi esinize?
Evin düzeni karıstı derdim ben olsam.
Sen gelme derseniz bidaha o bakıcıyı bulamazsınız.

Ayy bakıcıyı sakın kaybetmeyin kv yüzünden. Evden çalışıyorum ben de haftada 2-3 gün gelecek bir bakıcı bulamadım sizin için büyük nimet. Uzakta da yaşıyormuş zaten bırakın küserse küssün gitsin evine rahata erin.

Eşinize söyleyin bakıcı kaçarsa ana oğul beraber bakarsınız artık bebeğe diye de ekleyin.

Sen işine odaklanmak zorundasın, kadın da çocuk bakmak için var. Kaynanan evine gitsin, gitmeyecekse de ev işlerine baksın bebeğe karışmasın. Dolduruşa gelme, herkes kendi işini yapmaya devam etsin. Eğer ipi kaynana eline verirsen canı isteyince çekip gider muhtaç olursun. İpi bakıcı eline verirsen o da daha iyi iş bulduğu an basar gider ortada kalırsın. Önce eşin annesiyle sınır çizsin, sonra da bakıcıyla sınırları yeniden ele alın.
Herkes düzeni sizinkine göre oturtmak zorunda. Bebek sizin bebeğiniz siz karar verirsiniz.
Kimsenin gönlüne göre olmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…