Sadece cocuk bakimi icin asgari ucretten bulabilirsiniz. Gazeteye ilan verin.
Nerede oturdugunuza da bagli. Bahsettigim avrupa yakasindaki fiyatlar. Basaksehir, beylikduzu vs.Canım annem sitede bakıcı kadınlara sormuş en az alan 1200 diyor dedi. Belki de mahsustan öyle diyorlar bilmiyorum. Birisi var 1000 lira veriyor sitede hala birini bulamamış mesela. Şaştım kaldım ben bu işe.
Benim ablam sabah 8 akşam 5 arası 500 TL ödüyor, bakıcı kendi evinde bakıyor çocuğa, İstanbul'da değil ama.Selam kraliçeler;
Benim sorunum değil ama bir sorum olacak. 2 yıldır yeğenime annem bakıyor ve çok yoruldu. Hacca gitmek istiyor, dinlenmek istiyor. Yaşıda 60 ve 5 çocuk bakmış kadıncağız. Ben bakıcı araştırması yaptım birisi 1500 TL istedi, diğeri 1300 istedi. Danışmanlık şirketi ile konuştum en az 1300 dedi. 2 günde bir yemek yapar mısın dedin o zaman 1400 olur dedi. Birisi 1700 istedi yabancı dili varmış ve çocuğa öğretecekmiş o yüzdenmiş. Çocuk 2 yaşında. Sizler ne kadar veriyorsunuz bakıcılara. Bu arada İstanbul'da yaşadığımı belirteyim burada olduğu için böyle sanırım fiyatlar.
Benim ablam sabah 8 akşam 5 arası 500 TL ödüyor, bakıcı kendi evinde bakıyor çocuğa, İstanbul'da değil ama.
Eğer 1700 verme imkanınız varsa yabancı dil iyidir. 2 yaşdada çok güzel öğrenilir.Selam kraliçeler;
Benim sorunum değil ama bir sorum olacak. 2 yıldır yeğenime annem bakıyor ve çok yoruldu. Hacca gitmek istiyor, dinlenmek istiyor. Yaşıda 60 ve 5 çocuk bakmış kadıncağız. Ben bakıcı araştırması yaptım birisi 1500 TL istedi, diğeri 1300 istedi. Danışmanlık şirketi ile konuştum en az 1300 dedi. 2 günde bir yemek yapar mısın dedin o zaman 1400 olur dedi. Birisi 1700 istedi yabancı dili varmış ve çocuğa öğretecekmiş o yüzdenmiş. Çocuk 2 yaşında. Sizler ne kadar veriyorsunuz bakıcılara. Bu arada İstanbul'da yaşadığımı belirteyim burada olduğu için böyle sanırım fiyatlar.
istanbul neresi valla ben bakark hemde pasa gibi haftada bi luna parkada götürürm :)) burgerkingte benden :)9Süper yaa biz 900 e 1000 ne bulsak razıyız istanbul'da zor gibi.
Ablam 2011-2012 yillarında istanbuldayken de bu fiyata baktırmıştı çocuğuna Kartal da oturuyordu. Bence ilan verin iş ilanlarına falan çünkü 900-1000 gayet iyi bir miktar ve bakıcı çıkacaktır bu fiyata diye düşünüyorum.Süper yaa biz 900 e 1000 ne bulsak razıyız istanbul'da zor gibi.
Masus öyle demislerdir.. Asgari ücrete çalışan birçok bakici var bi tanidik yakın zamanda almayi dusunuyodu aldı mı bilmiyorum Türkmen bi bakici yemek temizlik te dahil 900 liraya anlasmislardi ama noldu bilmiyorum. Mutlaka daha uygun vardır lac yaşında yegeniniz çok güzel kresler var o fiyatlara.
istanbul neresi valla ben bakark hemde pasa gibi haftada bi luna parkada götürürm :)) burgerkingte benden :)9
ooo atasehir baya pahalı yaa 1500 bile isterlerr2 yaşında ablası ya anlamaz ki o onlardandanışmanlık şirketleri bile 1300 den aşağı eleman bulamayız dedi. Ataşehir'de onlar.
valla hic tanımadıgın bi kadına vericegine o parayı yokmu akraba brir o baksın bari hem tanıdık hemde icin biraz daha rahat olur annee sor yokmu öyle yegen kuzen hala teyze2 yaşında ablası ya anlamaz ki o onlardandanışmanlık şirketleri bile 1300 den aşağı eleman bulamayız dedi. Ataşehir'de onlar.
Ablam 2011-2012 yillarında istanbuldayken de bu fiyata baktırmıştı çocuğuna Kartal da oturuyordu. Bence ilan verin iş ilanlarına falan çünkü 900-1000 gayet iyi bir miktar ve bakıcı çıkacaktır bu fiyata diye düşünüyorum.
Cocuk oyle oturdugun yerden bakilmiyor hanimefendibenim halamın kızı yapıyo cocugu evine getiriyolar sabha okuluna bırakıyo yada onlsar bırakyı öglen cocugu almaya gidiyo aksam 5 e kadar 950 lira valla ii para oturdugun yerden