Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı Ücretleri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Himmm 10 bin demek iyiymis ama herkes 10 bin almıyor ki.
Bi de gece gunduz cocuguma hic sevgi annelik gostermeyeceksem ne edeyim o parayi yani... Bana tuhaf geliyor..
Sadece sevgi gosteriyordu iste :KK53:
Butun bakimini bakicilar yapiyordu.
Kadin oyunlar falan oynuyordu aksam geldiginde vs.
ben de 3 yasina gelene kadar dusunmuyorum. Sonra calismak isterim ama :)

bende bankada calısıyrum kı yetkılıyım ( sankı ne yetkılısıysem anlamadım ama ) 2,000 tl anca alıyorum. bızım mudur 6,000 tl alıyor. hangı bankaymıs bu 10,000 tl alan merak ettım vala. ve gecelı gunduzlu ıkı bakıcı 1,000 tl , nerede bu arakmalar bu mudur bu bakıcılar ????
Bu fiyatlar 3 yil oncesinin fiyatlari.
Bir de banka muduruydu ama bir kac subeyi yonetiyordu yanilmiyorsam. Surekli seyehatteydi.

Sadece sevgi gosteriyordu iste :KK53:
Butun bakimini bakicilar yapiyordu.
Kadin oyunlar falan oynuyordu aksam geldiginde vs.
ben de 3 yasina gelene kadar dusunmuyorum. Sonra calismak isterim ama :)

Bu fiyatlar 3 yil oncesinin fiyatlari.
Bir de banka muduruydu ama bir kac subeyi yonetiyordu yanilmiyorsam. Surekli seyehatteydi.
hee tabı o zaman baska ok , yoksa su anda bole olması sasırtıcı olurdu

Süper yaa biz 900 e 1000 ne bulsak razıyız istanbul'da zor gibi.
istanbul'da ancak 1700 liraya hem yemek hem temizlik hem de ütü yapacak hem de yatılı kalacak birilerini bulabilirsiniz. temizliğiniz ütünüz de yapılmış olur. her gün sadece bir iş verirsiniz. zaten çocukla da ilgilenecek. bence istanbul'un hem çocuğuna bakılan hem de en temiz evi sizin olur :) 1700 lira çok dediğinizi duyar gibi oldum :) ama ben istanbul için minimum fiyattan bahsediyorum. 2000 liralara daha genç filan bulursunuz ama 1700 hadi ennnn az 1500'e 30-40 yaş arası ve tecrübeli yabancı bulursunuz. ben çok çok araştırdım ve bir firmayla anlaşıp buldum ordan biliyorum.

Söyle bir göz attım yazılanlara da su soruyu soran arkadaşlar olmuş bakıcıya para vereceğime neden işi bırakmıyor insanlar diye. hatta arkadaşlardan biri kendi maaşından bakıcı ücretini çıkartıp kendine kalan paranın az olduğu hesabıyla işi bırakırım daha iyi demiş. Elbette en güzeli annenin kendi evladına bakması olduğunu düşünsem de şu yorumu yapmadan geçemeyeceğim. unutulmaması gereken doğum yaptıktan sonra işi bırakırsanız asla gelmiş olduğunuz aynı pozisyonda bir iş bulamazsınız. herzaman ya alt pozisyonda iş bulursunuz ya da size uygun pozisyonların hepsi dolmuştur. özellikle banka - belediye benzeri kurumlarda hiyerarşik bir alt üst ve terfi ilişkisi bulunduğundan herşeye baştan başlamak zorunda kalırsınız ve kariyer sahibi bayanlar bunca yılın emeğini kenara bırakmamak için kendi maaşına denk gelse bile 3-4 yıl bakıcı parası vermeyi tercih ediyorlar. bunlar dışında farklı özel sektör sirketlerinde yıllardır çalıştığınız yer sizi bir şekilde idare eder ama 3-5 yıl aradan sonra yeni başladığınız bir işyeri çocuğunuzla ilgili sorun çıkartabilir. çocuğum yok ama etrafımdan edindiğim bilgiler bu yönde

istanbul'da ancak 1700 liraya hem yemek hem temizlik hem de ütü yapacak hem de yatılı kalacak birilerini bulabilirsiniz. temizliğiniz ütünüz de yapılmış olur. her gün sadece bir iş verirsiniz. zaten çocukla da ilgilenecek. bence istanbul'un hem çocuğuna bakılan hem de en temiz evi sizin olur :) 1700 lira çok dediğinizi duyar gibi oldum :) ama ben istanbul için minimum fiyattan bahsediyorum. 2000 liralara daha genç filan bulursunuz ama 1700 hadi ennnn az 1500'e 30-40 yaş arası ve tecrübeli yabancı bulursunuz. ben çok çok araştırdım ve bir firmayla anlaşıp buldum ordan biliyorum.
Hangi firmayla anlaştınız acaba?

Merhaba arkadaşlar komşumuz bebegime bakmaya talip oldu ama fiyatları merak ediyorum oğlum 11 aylık isyerim evime yakın öğle aralarında esimle yemeğe geleceğiz eve ve komşumuz da evine gidecek akşam 6da geleceğim geri temizlik ve yemek yok sizce ne onereyim fiyat olarak ankara da oturuyorum bebegin yemek saatlerinde ben evde olduğum için yine ben yedirecegim

Merhaba arkadaşlar komşumuz bebegime bakmaya talip oldu ama fiyatları merak ediyorum oğlum 11 aylık isyerim evime yakın öğle aralarında esimle yemeğe geleceğiz eve ve komşumuz da evine gidecek akşam 6da geleceğim geri temizlik ve yemek yok sizce ne onereyim fiyat olarak ankara da oturuyorum bebegin yemek saatlerinde ben evde olduğum için yine ben yedirecegim
Max 1000 tl bence canim.başka hiç bir şey yaptirican madem.öğlen tatil.bence tabi

İstanbul'da Bebek bakıcıları 1500 ü beğenmiyor,bir arkadaşımdan biliyorum yaklaşık 3aydır arayışta,Avrupa yakasında arıyor,gücüm 1300 e yeter diyordu yemek falan istemiyordu arada temizlik istiyordu,çok görüşme yaptı,1500 ün altında isteyen bulamadı, bakıcılar otobüs,dolmuş kullanacaksa onun parasınıda istemişler.Sonunda güven versinde 1500 vermeye razıyım dedi.İstanbul'da asgari ücret alıyosanız bakıcıya tüm maaşınızı verip üstünede 200-300de sizin koymanız gerekiyor.Varsa bakabilecek akrabanız onlara baktırın,yoksa zaten denecek pek söz yok.

bende 1700 diye duydum ablam için danışmanlık şirketleriyle görüştüm hepsi bu fiyatları ilettiler.:KK43:ama biz biraz hassasız güven sorunu yaşıyoruz açıkçası danışmanlık şirketlerinden gelenlere güvenir miyiz bilmiyorum.
Geçenlerde ablamın arkadaşı bir şirketi aramış evebakici.com diye onların sitesini inceleyin dediler baktık değişik geldi açıkçası bi arayacağım size de iletirim.

demek bi ben az alıyomuşum malesef :KK43: ya izmirde 1000 tl vereni bulsam öpüp başıma koycam bide sigortada yapmıyolar :KK43: yemek çocuk temizlik hepsini 650-800 e yaptırmaya çalışanlar var ilden ile çok değişio demkki izmirdeki aileler beleşçi :KK70:birde ben çocuklarla oynamayı çok severim birlikte izlenilecekse çizgifilm izlerim bayada cocuga baktım çevremdeki tanıdıklarımdan dolayı ama yine az yine az alıom

İzmirde yim Bir kaç kişi ile gorustum birisi tam uyanikti ikiz bebek artı ev işi yemek haftada 6 gün verdiği 1000 lira ustune sigortaya gerek var diyor esinden faydalan diyor siz neden çalıştınız emekli oldunuz esinizden yararlanmadınız dedim teyzesizsinizden hala bakıcı arıyor öncelikle karşılıklı güven ve anlayış olması lazım biri canını emanet ediyor ki çok zor bir anne için biride ihtiyaçtan çalışıyor

X