Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı Ücretleri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
1200 1500 nedir yahu ne kadar kazanıyo bu ücreti ödeyenler:KK57:
saşırdım...ben yatıyorum:KK57:

2 yaşında daha biraz daha araştıracağım olmazsa sitelere kendim ilan vereyim dediğiniz gibi, daha mantıklı geldi bana danışmanlık şirketinden. danışmanlık şirketleride bir maaş istiyorlar ücret olarak.
Tanidiklara falan sorusturun bu göç eden Türkmenler falan var ya uygun fiyatlara yapıyolar. Danışmanlık şirketlerine de pek güvenemiyorum ben nedense adı sağlam bulmak lazım onlarinda fiyatları yüksek çok :KK43: kolay gelsin bulursunuz inşallah :)

valla keske bende öyle oturdugum yerden is bulsam sonucta evindesin miss ayakta yada baskasının emiri altında stresili bi işte degilsin
tabıkı cocukla ilgileniceksin ama dısardaki islere benzemez
Evde cocuk bakiminin ucreti herzaman daha dusuktur.
Bir de bunun sorumlulugu var, duser bir yeri morarir aileye anlat durumu.
Ayrica evinde saglikli ogunler hazirlaman gerekir, burger king le olmaz.
Bir de benimki gibi yemeyen miymiy bir cocuga catarsan stres de olursun.
Annesi zaten saat basi arar ne yedi ne icti ne oynadi vs.

Merak ettigim icin soruyorum neye gore kime gore bakici yani bakicida aradiginiz vasiflar nelerdir

Evde cocuk bakiminin ucreti herzaman daha dusuktur.
Bir de bunun sorumlulugu var, duser bir yeri morarir aileye anlat durumu.
Ayrica evinde saglikli ogunler hazirlaman gerekir, burger king le olmaz.
Bir de benimki gibi yemeyen miymiy bir cocuga catarsan stres de olursun.
Annesi zaten saat basi arar ne yedi ne icti ne oynadi vs.
canım o dısarda cıkarsan kım ailesi dısarı cıkar yada cıkara der ve dısara yesın yada yemesın gibi benim bildigimde cocugun yemeyını ailesi telkin ediyo kadın kendi evinde bakarsa ayrıca zaten cocuga ısara gerk yok bu yüzden cocukalr yemiyo dadı programını izlediniz mi ısrar ısrar ısrar en yanlıs harekettir diyo yemek konusunda

valla keske bende öyle oturdugum yerden is bulsam sonucta evindesin miss ayakta yada baskasının emiri altında stresili bi işte degilsin
tabıkı cocukla ilgileniceksin ama dısardaki islere benzemez
Öyle oturularak bakılsa ben 500 e de çalışırım. Çocuk bakmak öyle basit değil. Anne olunca anlarsınız. Ha bide bazı tip bakıcı lar var ki bunlar genelde düşük ücret alanlar. Açar sabahtan akşama kadar Yumurcak TV çocuk sersemleşir zamanla. Işte bu sayede oturarak para kazanır.

Gazeteden ilan verseniz yada netten birini bulsanız ne kadar guvenebilirsiniz ki yani 2 yasındaki çocuğu emanet ediceksiniz sonuçta ki kreşlere bile guven olmuyor uyku ilacı veren yerler varmış çocuklar butun gun uyusun diye. Bence tanıdıklarınıza soyleyin tanıdık vasıtasıyla daha guvenilir birilerini bulabilirsiniz

Ayrıca 1700 bakıcı aldığım maaş 2700-1700 =1000 tl bana kalan yoluda çıkar kalır 800 tl çalışmam daha iyi

An itbariyle okulu birakip bakici olmaya karar verdim.

malesef fiyatlar böyle yüksek her bakıcı değişiminde paramla rezil olduğumda cabası

Hem kendi hemde eşimin ailesi bu şehirde olmasına rağmen bakmak zorunda olmadıkları için vede bakmadıkları için ben her ay ciddi rakamlar ödemek zorunda kalıyorum...kızamam bir şeyde diyemem çünkü bakmak zorunda değiller...bide benim ikiz olduğu için daha zor o yüzden rakam biraz daha yüksek...istediğini kazan eğer çalışmak istiyorsan veya zorundaysan bu paraları mecbur veriyorsun...

Beşiktaş da kendi evimde saatlik günlük bebek ve çocuk bakımı ya da ödevlerine yardimci oluyorum. Oğlumu büyütürken böyle bir hizmete çok ihtiyacım olmuştu ve şuan kendime vakit ayiramiyorum!kuaföre gidemiyorum! acil isim var bırakacak kimsem yok! ya da eşimle başbaşa dışarda vakit geciremiyoruz! sinemaya gitmeyeli aylar oldu! diyen annelerin imdadına yetişmek istiyorum. Siz kendi işlerinizi halledin ben çocuklarınızın yüzünde kocaman gülücük olusturayim.

Selam kraliçeler; :KK68:
Benim sorunum değil ama bir sorum olacak. 2 yıldır yeğenime annem bakıyor ve çok yoruldu. Hacca gitmek istiyor, dinlenmek istiyor. Yaşıda 60 ve 5 çocuk bakmış kadıncağız. Ben bakıcı araştırması yaptım birisi 1500 TL istedi, diğeri 1300 istedi. Danışmanlık şirketi ile konuştum en az 1300 dedi. 2 günde bir yemek yapar mısın dedin o zaman 1400 olur dedi.
Birisi 1700 istedi yabancı dili varmış ve çocuğa öğretecekmiş o yüzdenmiş. Çocuk 2 yaşında. Sizler ne kadar veriyorsunuz bakıcılara. Bu arada İstanbul'da yaşadığımı belirteyim burada olduğu için böyle sanırım fiyatlar.
oncelıkle annenıze tebrıkler valla, yegenıne bakıyor ne guzel.
benım kv , daha cocugumuz yokken bakmayacagını soyledı ve durumundada hıc bır engel olmamaısna ragmen. neyse Allaha havale ettım onu. bende ıse baslıycam yakında bende baktım bakıcılara, bende tanıdık es dosttan bakmanı tavsıye ederıöm . danısmanlık vs boşver. verdıgın rakamlar ortalama bende ıst bende bu fıyatları aldım ama pazarlık yap dusurursun. burda bırı vardı mesale malesef kadın bırıne bakıyor yoksa benımkısıne bakıcaktı ama olmadı: 800 tl maası alıyor sgk sınıda yapıyorlar yanı malıyaetı aıleye 1200 tl ye gelıyor. bu sekılde anlaşabılırsın. 1400 fazla. ılkten ole kapı acarlar sonra duser yanı. kaldıkı sızınkı artık buyumus. 2 yasında cocugun bakımı bakımı daha kolaydı. hıc hıc olmadı anaokulana verebılırısnız .
bu arada nerdesınız ıst un ?

Merak ediyorum 1700 lira bakiciya verip kendileri calisan annelerin aylik maasi ne kadar?
Bu eziyete deger mi?
Ellerinde ne kadar kaliyor geriye acaba??
Calismalarinin bir anlami oluyor mu?
Cidden merak ediyorim bunu..

Merak ediyorum 1700 lira bakiciya verip kendileri calisan annelerin aylik maasi ne kadar?
Bu eziyete deger mi?
Ellerinde ne kadar kaliyor geriye acaba??
Calismalarinin bir anlami oluyor mu?
Cidden merak ediyorim bunu..
Benim tanidigim banka muduru aylik 10 bin kazaniyordu, geceli gunduZlu iki bakicisi vardi 1000 er lira veriyordu .

Benim tanidigim banka muduru aylik 10 bin kazaniyordu, geceli gunduZlu iki bakicisi vardi 1000 er lira veriyordu .

Himmm 10 bin demek iyiymis ama herkes 10 bin almıyor ki.
Bi de gece gunduz cocuguma hic sevgi annelik gostermeyeceksem ne edeyim o parayi yani... Bana tuhaf geliyor..

bende bankada calısıyrum kı yetkılıyım ( sankı ne yetkılısıysem anlamadım ama ) 2,000 tl anca alıyorum. bızım mudur 6,000 tl alıyor. hangı bankaymıs bu 10,000 tl alan merak ettım vala. ve gecelı gunduzlu ıkı bakıcı 1,000 tl , nerede bu arakmalar bu mudur bu bakıcılar ????

X