neden hanfendüüüCocuk oyle oturdugun yerden bakilmiyor hanimefendi
Hele bi cocugun olsun da anlarsin bağyanneden hanfendüüü
Tanidiklara falan sorusturun bu göç eden Türkmenler falan var ya uygun fiyatlara yapıyolar. Danışmanlık şirketlerine de pek güvenemiyorum ben nedense adı sağlam bulmak lazım onlarinda fiyatları yüksek çok2 yaşında daha biraz daha araştıracağım olmazsa sitelere kendim ilan vereyim dediğiniz gibi, daha mantıklı geldi bana danışmanlık şirketinden. danışmanlık şirketleride bir maaş istiyorlar ücret olarak.
valla keske bende öyle oturdugum yerden is bulsam sonucta evindesin miss ayakta yada baskasının emiri altında stresili bi işte degilsinHele bi cocugun olsun da anlarsin bağyan
Evde cocuk bakiminin ucreti herzaman daha dusuktur.valla keske bende öyle oturdugum yerden is bulsam sonucta evindesin miss ayakta yada baskasının emiri altında stresili bi işte degilsin
tabıkı cocukla ilgileniceksin ama dısardaki islere benzemez
canım o dısarda cıkarsan kım ailesi dısarı cıkar yada cıkara der ve dısara yesın yada yemesın gibi benim bildigimde cocugun yemeyını ailesi telkin ediyo kadın kendi evinde bakarsa ayrıca zaten cocuga ısara gerk yok bu yüzden cocukalr yemiyo dadı programını izlediniz mi ısrar ısrar ısrar en yanlıs harekettir diyo yemek konusundaEvde cocuk bakiminin ucreti herzaman daha dusuktur.
Bir de bunun sorumlulugu var, duser bir yeri morarir aileye anlat durumu.
Ayrica evinde saglikli ogunler hazirlaman gerekir, burger king le olmaz.
Bir de benimki gibi yemeyen miymiy bir cocuga catarsan stres de olursun.
Annesi zaten saat basi arar ne yedi ne icti ne oynadi vs.
Öyle oturularak bakılsa ben 500 e de çalışırım. Çocuk bakmak öyle basit değil. Anne olunca anlarsınız. Ha bide bazı tip bakıcı lar var ki bunlar genelde düşük ücret alanlar. Açar sabahtan akşama kadar Yumurcak TV çocuk sersemleşir zamanla. Işte bu sayede oturarak para kazanır.valla keske bende öyle oturdugum yerden is bulsam sonucta evindesin miss ayakta yada baskasının emiri altında stresili bi işte degilsin
tabıkı cocukla ilgileniceksin ama dısardaki islere benzemez
oncelıkle annenıze tebrıkler valla, yegenıne bakıyor ne guzel.Selam kraliçeler;
Benim sorunum değil ama bir sorum olacak. 2 yıldır yeğenime annem bakıyor ve çok yoruldu. Hacca gitmek istiyor, dinlenmek istiyor. Yaşıda 60 ve 5 çocuk bakmış kadıncağız. Ben bakıcı araştırması yaptım birisi 1500 TL istedi, diğeri 1300 istedi. Danışmanlık şirketi ile konuştum en az 1300 dedi. 2 günde bir yemek yapar mısın dedin o zaman 1400 olur dedi. Birisi 1700 istedi yabancı dili varmış ve çocuğa öğretecekmiş o yüzdenmiş. Çocuk 2 yaşında. Sizler ne kadar veriyorsunuz bakıcılara. Bu arada İstanbul'da yaşadığımı belirteyim burada olduğu için böyle sanırım fiyatlar.
Benim tanidigim banka muduru aylik 10 bin kazaniyordu, geceli gunduZlu iki bakicisi vardi 1000 er lira veriyordu .Merak ediyorum 1700 lira bakiciya verip kendileri calisan annelerin aylik maasi ne kadar?
Bu eziyete deger mi?
Ellerinde ne kadar kaliyor geriye acaba??
Calismalarinin bir anlami oluyor mu?
Cidden merak ediyorim bunu..
Benim tanidigim banka muduru aylik 10 bin kazaniyordu, geceli gunduZlu iki bakicisi vardi 1000 er lira veriyordu .
bende bankada calısıyrum kı yetkılıyım ( sankı ne yetkılısıysem anlamadım ama ) 2,000 tl anca alıyorum. bızım mudur 6,000 tl alıyor. hangı bankaymıs bu 10,000 tl alan merak ettım vala. ve gecelı gunduzlu ıkı bakıcı 1,000 tl , nerede bu arakmalar bu mudur bu bakıcılar ????Benim tanidigim banka muduru aylik 10 bin kazaniyordu, geceli gunduZlu iki bakicisi vardi 1000 er lira veriyordu .