- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Sadece sevgi gosteriyordu isteHimmm 10 bin demek iyiymis ama herkes 10 bin almıyor ki.
Bi de gece gunduz cocuguma hic sevgi annelik gostermeyeceksem ne edeyim o parayi yani... Bana tuhaf geliyor..
Bu fiyatlar 3 yil oncesinin fiyatlari.bende bankada calısıyrum kı yetkılıyım ( sankı ne yetkılısıysem anlamadım ama ) 2,000 tl anca alıyorum. bızım mudur 6,000 tl alıyor. hangı bankaymıs bu 10,000 tl alan merak ettım vala. ve gecelı gunduzlu ıkı bakıcı 1,000 tl , nerede bu arakmalar bu mudur bu bakıcılar ????
hee tabı o zaman baska ok , yoksa su anda bole olması sasırtıcı olurduSadece sevgi gosteriyordu iste
Butun bakimini bakicilar yapiyordu.
Kadin oyunlar falan oynuyordu aksam geldiginde vs.
ben de 3 yasina gelene kadar dusunmuyorum. Sonra calismak isterim ama :)
Bu fiyatlar 3 yil oncesinin fiyatlari.
Bir de banka muduruydu ama bir kac subeyi yonetiyordu yanilmiyorsam. Surekli seyehatteydi.
istanbul'da ancak 1700 liraya hem yemek hem temizlik hem de ütü yapacak hem de yatılı kalacak birilerini bulabilirsiniz. temizliğiniz ütünüz de yapılmış olur. her gün sadece bir iş verirsiniz. zaten çocukla da ilgilenecek. bence istanbul'un hem çocuğuna bakılan hem de en temiz evi sizin olur :) 1700 lira çok dediğinizi duyar gibi oldum :) ama ben istanbul için minimum fiyattan bahsediyorum. 2000 liralara daha genç filan bulursunuz ama 1700 hadi ennnn az 1500'e 30-40 yaş arası ve tecrübeli yabancı bulursunuz. ben çok çok araştırdım ve bir firmayla anlaşıp buldum ordan biliyorum.Süper yaa biz 900 e 1000 ne bulsak razıyız istanbul'da zor gibi.
Hangi firmayla anlaştınız acaba?istanbul'da ancak 1700 liraya hem yemek hem temizlik hem de ütü yapacak hem de yatılı kalacak birilerini bulabilirsiniz. temizliğiniz ütünüz de yapılmış olur. her gün sadece bir iş verirsiniz. zaten çocukla da ilgilenecek. bence istanbul'un hem çocuğuna bakılan hem de en temiz evi sizin olur :) 1700 lira çok dediğinizi duyar gibi oldum :) ama ben istanbul için minimum fiyattan bahsediyorum. 2000 liralara daha genç filan bulursunuz ama 1700 hadi ennnn az 1500'e 30-40 yaş arası ve tecrübeli yabancı bulursunuz. ben çok çok araştırdım ve bir firmayla anlaşıp buldum ordan biliyorum.
Max 1000 tl bence canim.başka hiç bir şey yaptirican madem.öğlen tatil.bence tabiMerhaba arkadaşlar komşumuz bebegime bakmaya talip oldu ama fiyatları merak ediyorum oğlum 11 aylık isyerim evime yakın öğle aralarında esimle yemeğe geleceğiz eve ve komşumuz da evine gidecek akşam 6da geleceğim geri temizlik ve yemek yok sizce ne onereyim fiyat olarak ankara da oturuyorum bebegin yemek saatlerinde ben evde olduğum için yine ben yedirecegim
Ben İstanbuldayım..Yan komsumun bebeğine bakıyorum. haftada 6 gün bakıyorum.1000 lira ücret alıyorum..Süper yaa biz 900 e 1000 ne bulsak razıyız istanbul'da zor gibi.