• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı problemi

Ben burda konu sahibinin isteklerini yerine getirebilecek bakıcı için 900 ü az buldum. Onun dışında işini hakkıyla yapmayan bakıcıyı burda savunacak değilim
Zaten orada da sorun var. Biz anne olarak hem çocukla ilgilenip hem ev işi yapamıyoruz çoğu zaman. Ev işi istenmesi zaten yanlış çok para verilse bile. O zaman çocuktan taviz verilir ki bu daha kötü sonuçlara yol açabilir.

Zaten orada da sorun var. Biz anne olarak hem çocukla ilgilenip hem ev işi yapamıyoruz çoğu zaman. Ev işi istenmesi zaten yanlış çok para verilse bile. O zaman çocuktan taviz verilir ki bu daha kötü sonuçlara yol açabilir.
Öncelik çocuk olmalı tabi. Ev işi ayrı bir mevzu. Konu sahibi ikisini bir arada istiyor. Ben olaya tarafsız baktığımda o emeğe o ücreti az buldum sadece. O bakıcının yaptıklarını da onaylamadım zaten.

O ücrete kim olsa böyle yapardı. Kadın zaten bu çalışma saatlerinde başka yere girse asgari ücret alır bir de sigortası olur. Saçmalamışsınız fiyatta.
Kendi istemiş olsa bile büyük ihtimalle piyasayı öğrendi. Size de hiç az gelmedi mi o fiyat? Kendiniz çalışır mısınız bu şartlarda?

Merhaba hanımlar.
6 aylık bir oğlum var ve pazartesi işe başlayacağım.Bir hanımefendi ile hem ev işi hem çocuk bakımı konusunda anştık.7.30 da gelecek 17 de gidecek.pazartesi başladı ben evde olduğum içim 9 da gelebilirsn bu hafta diye konuştk.9 da gelip sadece ilk gün 15 te çıkabilirsn dememe rağmen diğer günlerde 15 te çıkmaya kalktı.gerekçesi benim evde olmam ve işinin bitmesi imiş.ben saat daha erken diyince işiö bitti ama istersen senle oturup sohbet ederim dedi şaka gibi.neyse çıktı gitti oda problem değil ancak ben oğluma karşı bir ilgi sevgi göremedim.ve sürekli ağzında benim işe ihtiyacım yok evde sıkıldığm için çalışıyorum falan.allah aşkına kim kimin evini ihtiyacı olmadan temizler ? Her neyse dün doktora gidecem diye aradı ve gelmedi.problem değil hastalıktır olabilir.Ama bugünde gelmedi ve ben araynca doktordaym işim erken biterse gelirim kahveni içerim dedi.ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.siz değerli hanımlardan görüş öneri istiyorum.lütfen bana akıl verin :(
Kahveni içerim mi 🙄
Birdaha gelme diye mesaj at
Çok lakayıt

Yapmayın Allah aşkına. Sanki özel ilgileniyor çocukla. Altı aylık çocuk yemeğini yedirip oyalayip uyuyacak. Uyuyunca zaten vakti olacak. Ne eğitimi verecek de özel öğretmenle kiyasliyorsunuz. Burada tam günü 900 veriyorlar. Hiç de az değil.
Bazen kreşler coookk yanıltıcı olabiliyor, gördüğünüze pek aldanmayin.

Komşum anaokulu öğretmeni ve kadın gördüklerinden dolayı hiçbir okula kolay kolay güvenemiyor.

Saatlerce kirli bezle kalanlar mi, hijyen kurallarının sıfır olduğu yerler mi..
Hatta kaloriferlerin gösteriş için koridor da yanıp, sınıflarda yanmaması mi ne ararsaniz var..

Kresden emin olamazsınız, ama bakici da kamera koyup en azından takip edebilirsiniz.

Ayrıca öyle yiyip içip, şıp diye uyuyan bebek mi varmış..

Tabiki konuştuk hatta ben yarım gün çalışıyorum ben evde yokken sadece çocuk evdeyken ev işi diye anlaştık.oğlumla yalnızken kesinlikle iş istemiyorum bile dedim
Bu nasil tavır ya insanlardaki arsizliga sok oluyorum. Madem hobi niyetine çalışıyormuş baska ise baksin elin cocugundan ne istiyor. Ben aylardir bakicilik isi ariyorum, oglumu bırakabileceğim kimse yok sirf onunla gidip gelebilmek icin bu tarz bi is arıyorum bulamadim millet bulup bunuyor şaşırıyorum. Bu nasil bi hadsizlik boyle.

Bazen kreşler coookk yanıltıcı olabiliyor, gördüğünüze pek aldanmayin.

Komşum anaokulu öğretmeni ve kadın gördüklerinden dolayı hiçbir okula kolay kolay güvenemiyor.

Saatlerce kirli bezle kalanlar mi, hijyen kurallarının sıfır olduğu yerler mi..
Hatta kaloriferlerin gösteriş için koridor da yanıp, sınıflarda yanmaması mi ne ararsaniz var..

Kresden emin olamazsınız, ama bakici da kamera koyup en azından takip edebilirsiniz.

Ayrıca öyle yiyip içip, şıp diye uyuyan bebek mi varmış..
Ben kreşleribasla savunmam ve kendim de vermedim dört yaşına kadar. Bakicinin da iyisi var kötüsü var. Emin olun çocuk ağlıyor oralı olmuyor yemek yemediği zaman yemedi deyip bırakıyor. Gerçekten uğraşan didinenleri ayrı tutuyorum ama bizim bu çevrede ki küçük bir yerde yaşıyorum bakıcı olarak gelenler aman bitsin gideyim ya da uyusun el işimi yapayım dizimi seyrederim diyenler genelde.

Bu nasil tavır ya insanlardaki arsizliga sok oluyorum. Madem hobi niyetine çalışıyormuş baska ise baksin elin cocugundan ne istiyor. Ben aylardir bakicilik isi ariyorum, oglumu bırakabileceğim kimse yok sirf onunla gidip gelebilmek icin bu tarz bi is arıyorum bulamadim millet bulup bunuyor şaşırıyorum. Bu nasil bi hadsizlik boyle.
Aynı yerdeysek bana gelin lütfen çocuklarımızda arkadaş olur 😂

Aynı yerdeysek bana gelin lütfen çocuklarımızda arkadaş olur 😂
Antepeyseniz olur valla ya burda kimle gorustuysem reddetti cocuklu olmami. Kendi cocugumla ilgilenirmisim digeriyle ilgilenmezmisim ondan korkuyolar. Diyorum kamera koyun eve ilgilenmedigimi gorurseniz yollari ayırırız ama yok yani bulamadim bi türlü :)

Antepeyseniz olur valla ya burda kimle gorustuysem reddetti cocuklu olmami. Kendi cocugumla ilgilenirmisim digeriyle ilgilenmezmisim ondan korkuyolar. Diyorum kamera koyun eve ilgilenmedigimi gorurseniz yollari ayırırız ama yok yani bulamadim bi türlü :)
Çok üzüldüm şu an antepte değilim.insanlarda bir acaip çocuklu bakıcı ekstra iyi bence düşünsenize arkadaş olacklar ne güzel 😍

Bu olayın ilerisi Amerika da zencileri üç kuruşa çalıştırmaları . Zenciler de razı o paraya. Ama herkes biliyor ki bu Amerika’nın oyunu(!)
Tamam bütçeniz kısıtlı olabilir ama o bütçeye uygun talepte bulunabilirsiniz. Mesela okuldan geldikten sonra çıkmasında hiiiç sorun yok bence.

Bu olayın ilerisi Amerika da zencileri üç kuruşa çalıştırmaları . Zenciler de razı o paraya. Ama herkes biliyor ki bu Amerika’nın oyunu(!)
Tamam bütçeniz kısıtlı olabilir ama o bütçeye uygun talepte bulunabilirsiniz. Mesela okuldan geldikten sonra çıkmasında hiiiç sorun yok bence.
Hanımefendi siz evinizde birini çalıştıracağınız zaman lütfen 100 tl isterse sizden 250 tl verin.ayrıca okuldan geldikten sonra çıkmasında sizce sorun yok.benim evimde çalışacağı içinde sizi pek enterese etmez

hocam ne yaptınız ben bayağıdır giremedim foruma
gönderdiniz dimi
başkasını bulabildiniz mi?
Hiç birşey yokmuş gibi işe geldi pazartesi bende bu şekilde çalışamayacağımızı belirtip parasını verdim ve gönderdim.inanırmısınız sebebini bile sormadı.şimdi başka bir hanım ile anlaştık gayet güzel gidiyor.

Hiç birşey yokmuş gibi işe geldi pazartesi bende bu şekilde çalışamayacağımızı belirtip parasını verdim ve gönderdim.inanırmısınız sebebini bile sormadı.şimdi başka bir hanım ile anlaştık gayet güzel gidiyor.
yürüsün gitsin
ohh maşallah çok şükür daim olsun

Merhaba hanımlar.
6 aylık bir oğlum var ve pazartesi işe başlayacağım.Bir hanımefendi ile hem ev işi hem çocuk bakımı konusunda anştık.7.30 da gelecek 17 de gidecek.pazartesi başladı ben evde olduğum içim 9 da gelebilirsn bu hafta diye konuştk.9 da gelip sadece ilk gün 15 te çıkabilirsn dememe rağmen diğer günlerde 15 te çıkmaya kalktı.gerekçesi benim evde olmam ve işinin bitmesi imiş.ben saat daha erken diyince işiö bitti ama istersen senle oturup sohbet ederim dedi şaka gibi.neyse çıktı gitti oda problem değil ancak ben oğluma karşı bir ilgi sevgi göremedim.ve sürekli ağzında benim işe ihtiyacım yok evde sıkıldığm için çalışıyorum falan.allah aşkına kim kimin evini ihtiyacı olmadan temizler ? Her neyse dün doktora gidecem diye aradı ve gelmedi.problem değil hastalıktır olabilir.Ama bugünde gelmedi ve ben araynca doktordaym işim erken biterse gelirim kahveni içerim dedi.ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.siz değerli hanımlardan görüş öneri istiyorum.lütfen bana akıl verin :KK43:
Anne kayınvalide var mı bakabilecek

Back