• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı krizi

birdeliningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
328
104
23
Selam kızlar daha önce iki bakıcıdan hangisini seçeyim diye bir soru açıp baya bi linçlenmiştim, bu bayan iş yapmayıp sadece çocukla ilgilenecek olandı herkes de bu kadını canhıraş savunmuştu o sorumda , sonuç olarak bu bakıcıyla anlaştım ama bana son dk golü attı resmen , kadınla anlaştığımız gün işe başlamadan iki üç gün önceden gelirsiniz çocuk alışır dedim pek gönüllü gibi durmasa da tamam demişti yakın zamanda aradım fındığa gittim gelemem diyor ! Üç gün olmasa da bi gün gelin o zaman işten önce dedim peki dedi güya yarın gelecekti şimdi de aradı kolumu kırdım bir ay çalışamam diyor yani ben onu yarı yolda bırakmamak için yaşlı olmasına rağmen tamam demiştim ama resmen bin pişman oldum ya ahlaklı davrandığım için insanlar iyi niyeti falan haketmiyor buna bi kes daha emin oldum okula kalmış bi gün ben yarın kimi bulacağım , kolu gerçekten kırıldıysa da şanssızlığın bu kadarı 😒 aceleyle sağa sola haber saldım ama seçme şansım da yok kim çıkarsa kabul edeceğim ve daha 1 yaşında bu çocuk canım çok sıkkın

Selam kızlar daha önce iki bakıcıdan hangisini seçeyim diye bir soru açıp baya bi linçlenmiştim, sonuç olarak bir bakıcıyla anlaştım ama bana son dk golü attı resmen , kadınla anlaştığımız gün işe başlamadan iki üç gün önceden gelirsiniz çocuk alışır dedim pek gönüllü gibi durmasa da tamam demişti yakın zamanda aradım fındığa gittim gelemem diyor ! Üç gün olmasa da bi gün gelin o zaman işten önce dedim peki dedi güya yarın gelecekti şimdi de aradı kolumu kırdım bir ay çalışamam diyor yani ben onu yarı yolda bırakmamak için yaşlı olmasına rağmen tamam demiştim ama resmen bin pişman oldum ya ahlaklı davrandığım için insanlar iyi niyeti falan haketmiyor buna bi kes daha emin oldum okula kalmış bi gün ben yarın kimi bulacağım , kolu gerçekten kırıldıysa da şanssızlığın bu kadarı 😒 aceleyle sağa sola haber saldım ama seçme şansım da yok kim çıkarsa kabul edeceğim ve daha 1 yaşında bu çocuk canım çok sıkkın

Sizin bakıcılar da kk ya üyeymiş demek ; konunuzu okuyunca gözleri açılmış.

Selam kızlar daha önce iki bakıcıdan hangisini seçeyim diye bir soru açıp baya bi linçlenmiştim, sonuç olarak bir bakıcıyla anlaştım ama bana son dk golü attı resmen , kadınla anlaştığımız gün işe başlamadan iki üç gün önceden gelirsiniz çocuk alışır dedim pek gönüllü gibi durmasa da tamam demişti yakın zamanda aradım fındığa gittim gelemem diyor ! Üç gün olmasa da bi gün gelin o zaman işten önce dedim peki dedi güya yarın gelecekti şimdi de aradı kolumu kırdım bir ay çalışamam diyor yani ben onu yarı yolda bırakmamak için yaşlı olmasına rağmen tamam demiştim ama resmen bin pişman oldum ya ahlaklı davrandığım için insanlar iyi niyeti falan haketmiyor buna bi kes daha emin oldum okula kalmış bi gün ben yarın kimi bulacağım , kolu gerçekten kırıldıysa da şanssızlığın bu kadarı 😒 aceleyle sağa sola haber saldım ama seçme şansım da yok kim çıkarsa kabul edeceğim ve daha 1 yaşında bu çocuk canım çok sıkkın
Gerçekten üzücü ,şimdilik emanet edebileceğiniz güvenilir yakın akraba yokmu ?Çocuk emanet etmek te candan can vermek gibi ya inşallah hallolur çabucak..

Hem insanları iş tanımı dışında çalıştırmak istiyorsunuz hem de hala buradaki insanlara sallıyorsunuz. İlginç bir çarsınız djdjsjs
Tuhafsınız gerçekten ortada bebeğimle mağdur olan benim nasıl beni suçlu buldunuz gene hayret en azından bi geçmiş olsun diyebilirsiniz umarım kimse size bunu yaşatmaz

Tuhafsınız gerçekten ortada bebeğimle mağdur olan benim nasıl beni suçlu buldunuz gene hayret en azından bi geçmiş olsun diyebilirsiniz umarım kimse size bunu yaşatmaz

Çocuğunuz 1 yaşında. Kreşe vermenizi öneririm. Hem evinize ekstra kamera kurmanıza gerek kalmaz hem de çocuğunuzun kişisel gelişimine de olumlu bir katkı sağlanmış olur.

Büyük ihtimalle genç olanla anlatacağım demiştiniz,neden yaşlı olanla anlaştınız ki?Bir de yaşlı olanla anlaşırken,çocuk uyurken yemek ve temizlik gibi işler istediniz mi?Eğer istediyseniz,büyük ihtimalle bu yüzden gelmek istemedi.

Büyük ihtimalle genç olanla anlatacağım demiştiniz,neden yaşlı olanla anlaştınız ki?Bir de yaşlı olanla anlaşırken,çocuk uyurken yemek ve temizlik gibi işler istediniz mi?Eğer istediyseniz,büyük ihtimalle bu yüzden gelmek istemedi.
Yok genç olan daha çok içime sindi ama diğeriyle de önceden anlaştım demiştim , yok bu sadece çocuk bakacaktı ekstra iş vs genç olan yapacaktı zaten onu seçmedim

Back