Bakici ile yasanan tatsızlık

Kuzenin cidden sorunlu,arızalı..

Kuzenin cidden sorunlu,arızalı..
Valla arkadan arama geldi hadi kapa sonra geri arıyor yanlış aramış arkadasi sonra konuşurken mesaja bakıyor ben işimi bırakmış sohbet ediyorum. Sonra gene kapanıyor gene yazıyor mutfakta iş yapıyormuş devam edelim diye. Arkadaş dediği de bir tane arkadaşı yok bir tane kimse bilerek aramaz yani

Sen de görüşme ozmn.

Kuzeniniz zincirini koparmış kuduz köpek gibi şuan kadına saldıracak koz arıyor. Bakıcı ablamız nasıl bir yara acmissa kuzen şuan deli gibi açık arıyor kadında. Bence bakıcı abla çocukların arasındaki bu tartışmayı gayet iyi idare etmiş. Beğenmiyorsa 15 bin liraya başka birini bulur artık.

Ay kadın çıksın kurtulsun bu kuzenden. Deli heralde. İnşallah kadın kıymetini bilecek iyi bir ailenin yanında iş bulur. Kuzeninizde haddini bilmeyi, insanları böyle kullanamayacağını öğrenir

Istanbul ingiliz Dili Edebiyati mezunu bu işleri mi yapıyormuş ...hadi çok ihtiyacı var diyelim..sadece 3 yaşındaki ile ilgilenmeliydi..Diger çocuk bile extra..Kadina yemek yaptırıp bir de servis elemanı gibi kullanmak çok ayıp olmuş..resmen hakkına girmişsiniz..Bu kuzeniniz kendisini ne zannediyor öyle

Erkekleri kötüleyince feminist olunacağını zanneden kuzeninizle ben olsam iletişimi koparırdım. Şurada beynim kanadı cehaletten resmen

Kuzeniniz resmen kadının tepesine bindikçe binmiş. Bakıcıdan gelen misafire hizmet ettirilmesi istemek ne alaka hem de çok ayıp.
Kibar insanlar hep böyle harcanıyor maalesef. Üstelik İngiliz dili ve edebiyatı mezunu…mumla arasan bulamazsın….misafire yemek yaptırmaya cüret ettiğini okuyunca ben de bi afalladım açıkçası. Bence bu naif insan daha insaflı kişilerle çalışmalı. Bırakın gitsin…

Kadini hizmetci yapmislar ama masalarina davet ettikleri icin yucegonullu olduklarini falan saniyolar.

Kadini hizmetci yapmislar ama masalarina davet ettikleri icin yucegonullu olduklarini falan saniyolar.
Aslında bu kadın bir hayal ürünü gibi de gelmiyor değil. Şekersiz kakaolu kek yapıyor ama şekerli gibi, çocukla anime izliyor -anime kültürü de var-, İngilizce öğretiyor, misafire yemek servisi, oda temizliği ve satranç -ki bu efsane- öğretiyor. Gerçekten mükemmel bir kadın. Evde oturup çocuk bakan kaç anne kendi çocuğu için bunları başarabilir….EFSANE

Eğer bu kadın gerçekse hep kuzen hatalı kuzen şöyle bencil falan filan diyoruz da kadının hiç mi suçu yok. Sen İstanbul üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı bitirmişsin. Satranç biliyorsun. Kendi evinde otur İngilizce ve satranç özel ders ver. Neden milletin yemeğini yapıyor, kirini temizliyorsun. Senin kendine kattığın değerlere hiç mi saygın yok. Açıkçası ben düşündükçe kuzenden daha çok bakıcılık yapmaya Çalışan kadına kızdım.

Çözüm maaş arttırımı değil ki.
Saygı duymuyorsunuz demiş kadın.

Niteliksiz eleman değil, lisans mezunu, ama sen servis yap diyorsun.
Yani bize işyerinde alakamız olmamasına rağmen şurayı paspasla demişler gibi.

Su bulanmış artık, kuzeniniz her işi yaptırabileceği birini bulsun, ödevdir güzel iletişimdir o konularda artık ne çıkarsa bahtına.

Buna da katılıyorum.
Bir noktada durmalıydı, işvereni servise yardım et diyememeliydi.

Büyük şehirlerde nasıldir bilmiyorum ama küçük-orta şehirlerde böyle bir seçenek yok maalesef. Satranç dersidir, ingilizce dersidir, ailelerin bunlara ayıracak maddiyatlari yok.

Herseyi yikmis kadinin ustune masallah, gelen misafire kadar servis yaptirmis. Kadin kullanilmis resmen.
Elini ver kolunu alamama durumu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…