- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
-
- Konu Sahibi Maariftakvimi
İşte çok acı ki o önemsenmeyen çocukların ceremesini toplum çekiyor.Çocuğu da önemsemiyor çünkü böyle insanlar yani şu konuda anlatılan hayat normal mi Allah aşkına? Bakicinin ki ultra anormal ama ev sahibinin ki de anormal , 15 aylık bebe nasıl komşuya gidip oyun oynuyor mesela ne biçim anne bu bebeğini komşuya gönderiyor akşam vakti , sabah sabah sinir oldum
Kesinlikle öyle , zaten ülkenin bu hale gelmesinin ana sebebidir , sırf doğurmak için yapılan çocuklar , çocuk baskısı , anne babalığı becerrmeyecek insanların içgüdüsel olarak üremesi , bunlar bir duzelse ülke refaha kavusurİşte çok acı ki o önemsenmeyen çocukların ceremesini toplum çekiyor.
Kesinlikle öyle , zaten ülkenin bu hale gelmesinin ana sebebidir , sırf doğurmak için yapılan çocuklar , çocuk baskısı , anne babalığı becerrmeyecek insanların içgüdüsel olarak üremesi , bunlar bir duzelse ülke refaha kavusur
CanimmÖzlemişim, görünce öpücük atayım dedim.
Konu sahibi üzülmeyin, tecrübe olarak görün. Gelmiş geçmiş zaten.
İyi insanlar ve kötü insanlar olarak ikiye ayrılıyoruz. Maalesef kötüler çoğunlukta. Haliyle kimi zaman iş veren kimi zaman çalışan olarak karşılaşıyoruz.
18-19 yaşındaymış o zamanlarda. O yaşlarda tuttuğunu koparmak herkes için mümkün olamıyor.Kusura bakmayın ama şu anlattiklarinizda suçun yüzde 90 i sizde , eğer konusmazsaniz , hakkınızı savunmazsaniz bunu sadece bakıcılıkta değil her meslekte yaşarsınız , okurken daraldim neden bunları yaptınız ki kendinize ?
instagramdaki çoğu anne de bu şekilde bence sadece dışarıya yansıtmıyorlar biz de bakınca ne mükemmel anne diye düşünüyoruzBu yaz nisantasinda bir kafede oturdum yemek yiyordum. Karsimda da kalburüstü oldugu her halinden belli bir kadin, arkadasi, bebegi ve filipinli bakicisiyla oturuyorlardi.
Gözlerimle görmesem abartiyorlar derdim. Kadin bebegi fotograf cekmek icin aliyor, aglayinca bakiciya postaliyor. Bebek susunca alip fotografa devam, aglayinca yine bakiciya.
Bebek bir ara cisini yapti, kadin resmen kendi cocugundan igrenircesine “al al al sunu “ diye uzaktan tutarak bakicisina verdi. Kadin bezini degistirirken de bakamadi bile
Hayretler icinde kaldim gercekten. Her duygunun körelecegine inanirdim da annelik icgudusunun bu hale gelebilecegine inanmazdim.
Bebek bir yük, bakicilar da köle olarak görülüyor bazi insanlar tarafindan.
O anne değil annecikBu yaz nisantasinda bir kafede oturdum yemek yiyordum. Karsimda da kalburüstü oldugu her halinden belli bir kadin, arkadasi, bebegi ve filipinli bakicisiyla oturuyorlardi.
Gözlerimle görmesem abartiyorlar derdim. Kadin bebegi fotograf cekmek icin aliyor, aglayinca bakiciya postaliyor. Bebek susunca alip fotografa devam, aglayinca yine bakiciya.
Bebek bir ara cisini yapti, kadin resmen kendi cocugundan igrenircesine “al al al sunu “ diye uzaktan tutarak bakicisina verdi. Kadin bezini degistirirken de bakamadi bile
Hayretler icinde kaldim gercekten. Her duygunun körelecegine inanirdim da annelik icgudusunun bu hale gelebilecegine inanmazdim.
Bebek bir yük, bakicilar da köle olarak görülüyor bazi insanlar tarafindan.