Mutlaka uyanirsin oyle bisey olsa.Benim uykum çok ağır ve bayramda yabancı bir yerde kaldık gece uyurken biri benle ilişkiye girse hisseder miyim bazen rüya gibi olup hissetmeyenler oluyormuş zarım bisiklet kazasında zedelenmişti kontrole gittim yerinde dedi ama bilmiyorum şüphem var da böyle bir şey olsa uyanır mıydım? Hiç ilişkim olmadı adetim gecikti 15 gün ve pcosum
Bazıları rüya gibi olur uyanmazsın diyorMutlaka uyanirsin oyle bisey olsa.
Oncesinde cinsel iliski deneyimin olsaydi evet ruya olsa da farketmezdin. Ama mutlaka bi acı olurdu gercekte olsaydiBazıları rüya gibi olur uyanmazsın diyor
Yani şimdi uyanmama ihtimalim var mıOncesinde cinsel iliski deneyimin olsaydi evet ruya olsa da farketmezdin. Ama mutlaka bi acı olurdu gercekte olsaydi
Taktım birazBu konuşuldu sayfalarca neden tatmin olmadınız cevaplardan?
Uyanmama ihtimalin yokYani şimdi uyanmama ihtimalim var mı
Bin tane çözüm sunuldu yormayın insanları tekrar tekrar. Gidin muayene olun.Taktım biraz
Her
Teşekkür ederimUyanmama ihtimalin yok
Hiçbir şey bilmeyen bir genç kızım yardım almak istiyorum doktora gidene kadar içim rahatlasın istiyorum insanlara bunu yapmayın.Bin tane çözüm sunuldu yormayın insanları tekrar tekrar. Gidin muayene olun.
Muayene oldum zar var. Yalan borcum yok emin olun 12 yaşındaydım o zaman kesin hisseder miydimHep de bisiklet kazasi olur
Ölü olsan dirilirsin hissedersin merak etme (hele daha önce hic olmadiysa)
Icin rahat olsun mutlaka uyanirdinHiçbir şey bilmeyen bir genç kızım yardım almak istiyorum doktora gidene kadar içim rahatlasın istiyorum insanlara bunu yapmayın.
Neden böyle yapıyorsunuzAllahım ben ne okudum
Düzenli olarak iç rahatlatma seansı mı yaşanacak burda? Onca tavsiye veren dil döken arkadaşlara yazık. Neyse ben uyarımı yaptım. Yazan yazsın.Hiçbir şey bilmeyen bir genç kızım yardım almak istiyorum doktora gidene kadar içim rahatlasın istiyorum insanlara bunu yapmayın.
Günlerdir ağlıyorum verdikleri tepkiye bakin sağ olunIcin rahat olsun mutlaka uyanirdin
Siz cevap vermeyin hanimefendiDüzenli olarak iç rahatlatma seansı mı yaşanacak burda? Onca tavsiye veren dil döken arkadaşlara yazık. Neyse ben uyarımı yaptım. Yazan yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?