- 21 Kasım 2017
- 28.006
- 120.950
- 598
İçmeye gündüzden mi başlıyorsunuz yoksa hep mi böylesiniz?Benim uykum çok ağır ve bayramda yabancı bir yerde kaldık gece uyurken biri benle ilişkiye girse hisseder miyim bazen rüya gibi olup hissetmeyenler oluyormuş zarım bisiklet kazasında zedelenmişti kontrole gittim yerinde dedi ama bilmiyorum şüphem var da böyle bir şey olsa uyanır mıydım? Hiç ilişkim olmadı adetim gecikti 15 gün ve pcosum
Şöyle yapmayın.İçmeye gündüzden mi başlıyorsunuz yoksa hep mi böylesiniz?
Cehaletölçer olsa aşırı yüklemeden patlardı.İçmeye gündüzden mi başlıyorsunuz yoksa hep mi böylesiniz?
Bence bunlar da troll amaçlı yazıyorlar, ciddi olmalarına imkan yok :)hiç tadım yokken bu konuyu görünce bir şenlendim mdndndnxmxmcncn sağol ya sizler de olmasanız varya....
sen şu efsanelerde bahsedilen aşkm bisiklt kazasnda kaybettm bekaretimi diyen kral değil misin ndndndndndnnd
Eğlensinler bakalım :ddddBence bunlar da troll amaçlı yazıyorlar, ciddi olmalarına imkan yok :)
Yemin bile edebilirim doktor muayenesinde zar var denildi siz ne sanıyorsunuzhiç tadım yokken bu konuyu görünce bir şenlendim mdndndnxmxmcncn sağol ya sizler de olmasanız varya....
sen şu efsanelerde bahsedilen aşkm bisiklt kazasnda kaybettm bekaretimi diyen kral değil misin ndndndndndnnd
Adetim gecikti korkum varBayramda bir yerde kaldık demişsiniz şüphe duyacağınız bir durum mu var? Hissetmemek imkansız.
Rica ederim ❣Beni lutfen yanlis anlama eger baska konularda da boyle takintilarin oluyorsa sende okb olabilir. Bi doktora gorunmeni tavsiye ederimGünlerdir ağlıyorum verdikleri tepkiye bakin sağ olun
Demek ki beğenmemişim. Gözardı etmenizi tavsiye ediyorum.merve Yav benimle etkileşime girmeyi keser misiniz. Mesajıma beğenmedim yorumu yapmak ne alaka? Kesin iletişimi ya.
Asıl siz yapmayın. Dalganızı başka yerde geçin.Şöyle yapmayın.
allah aşkına psikiyatriye gitHiçbir şey bilmeyen bir genç kızım yardım almak istiyorum doktora gidene kadar içim rahatlasın istiyorum insanlara bunu yapmayın.
Troll bir konu gibi geldiBenim uykum çok ağır ve bayramda yabancı bir yerde kaldık gece uyurken biri benle ilişkiye girse hisseder miyim bazen rüya gibi olup hissetmeyenler oluyormuş zarım bisiklet kazasında zedelenmişti kontrole gittim yerinde dedi ama bilmiyorum şüphem var da böyle bir şey olsa uyanır mıydım? Hiç ilişkim olmadı adetim gecikti 15 gün ve pcosum
Yahu uyku halinde az sert gaz bile cıkarırken uyanılıyor, olur mu hiç böyle bişey heyallam heyy.Hissettırmeden cüzdan calınabılır ama kızlık falan bozulmaz korkmaBenim uykum çok ağır ve bayramda yabancı bir yerde kaldık gece uyurken biri benle ilişkiye girse hisseder miyim bazen rüya gibi olup hissetmeyenler oluyormuş zarım bisiklet kazasında zedelenmişti kontrole gittim yerinde dedi ama bilmiyorum şüphem var da böyle bir şey olsa uyanır mıydım? Hiç ilişkim olmadı adetim gecikti 15 gün ve pcosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?