• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız lütfen benim bir endişem var

Benim uykum çok ağır ve bayramda yabancı bir yerde kaldık gece uyurken biri benle ilişkiye girse hisseder miyim bazen rüya gibi olup hissetmeyenler oluyormuş zarım bisiklet kazasında zedelenmişti kontrole gittim yerinde dedi ama bilmiyorum şüphem var da böyle bir şey olsa uyanır mıydım? Hiç ilişkim olmadı adetim gecikti 15 gün ve pcosum
İçmeye gündüzden mi başlıyorsunuz yoksa hep mi böylesiniz?

Bayramda bir yerde kaldık demişsiniz şüphe duyacağınız bir durum mu var? Hissetmemek imkansız.

Nasıl bir yerde kaldınız ki gece siz uyurken biri sizle ilişkiye girsin ( tecavüz etsin )?

hiç tadım yokken bu konuyu görünce bir şenlendim mdndndnxmxmcncn sağol ya sizler de olmasanız varya....
sen şu efsanelerde bahsedilen aşkm bisiklt kazasnda kaybettm bekaretimi diyen kral değil misin ndndndndndnnd
Bence bunlar da troll amaçlı yazıyorlar, ciddi olmalarına imkan yok :)

hiç tadım yokken bu konuyu görünce bir şenlendim mdndndnxmxmcncn sağol ya sizler de olmasanız varya....
sen şu efsanelerde bahsedilen aşkm bisiklt kazasnda kaybettm bekaretimi diyen kral değil misin ndndndndndnnd
Yemin bile edebilirim doktor muayenesinde zar var denildi siz ne sanıyorsunuz

Canım öyle bir durumda hissetmemen mümkün değil anca bayıltmaları falan lazım yani Allah korusun. Olmadık şeyleri düşünerek yüreğine boşuna korku salma. Doktor sağlam demiş zarın. Kaldı ki bisiklete bindiğindede kaybetmiş olabilirdin zarını. Gençlik hatası yapıp birine kapılıp öyle de kaybetmiş olabilirdin. Sen seni her halinde sevip kabul edebilecek biriyle hayatını birleştir, bunu sorun edecek olan insan zaten çoğu konuda sorun çıkartır senin de böyle biriyle işin olmaz. Kızlık zarı olupta kanamayanlarda var düşünsene böyle birşeyde başına gelebilir o yüzden karşındaki insanı iyi seçmek ve tanımak önemli.
Regl gecikmende kesin stres yaptığın içindir rahatlas hiçbir şey yok sende

Allah sen sabır Yarabbiiii 🤦🏻‍♀️ Ne olmasını bekliyorsun tam olarak? Sinek sokmasından bahsetmiyoruz anestezi almadığın sürece hissetmemen imkansız.

Benim uykum çok ağır ve bayramda yabancı bir yerde kaldık gece uyurken biri benle ilişkiye girse hisseder miyim bazen rüya gibi olup hissetmeyenler oluyormuş zarım bisiklet kazasında zedelenmişti kontrole gittim yerinde dedi ama bilmiyorum şüphem var da böyle bir şey olsa uyanır mıydım? Hiç ilişkim olmadı adetim gecikti 15 gün ve pcosum
Troll bir konu gibi geldi 🤣🤣🤣🤣🤣

Yahu uyku halinde az sert gaz bile cıkarırken uyanılıyor, olur mu hiç böyle bişey heyallam heyy.Hissettırmeden cüzdan calınabılır ama kızlık falan bozulmaz korkma:işsiz:

Back
X