• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız lütfen benim bir endişem var

Sadesudet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2020
13
0
1
25
Benim uykum çok ağır ve bayramda yabancı bir yerde kaldık gece uyurken biri benle ilişkiye girse hisseder miyim bazen rüya gibi olup hissetmeyenler oluyormuş zarım bisiklet kazasında zedelenmişti kontrole gittim yerinde dedi ama bilmiyorum şüphem var da böyle bir şey olsa uyanır mıydım? Hiç ilişkim olmadı adetim gecikti 15 gün ve pcosum

Benim uykum çok ağır ve bayramda yabancı bir yerde kaldık gece uyurken biri benle ilişkiye girse hisseder miyim bazen rüya gibi olup hissetmeyenler oluyormuş zarım bisiklet kazasında zedelenmişti kontrole gittim yerinde dedi ama bilmiyorum şüphem var da böyle bir şey olsa uyanır mıydım? Hiç ilişkim olmadı adetim gecikti 15 gün ve pcosum
Mutlaka uyanirsin oyle bisey olsa.

Bin tane çözüm sunuldu yormayın insanları tekrar tekrar. Gidin muayene olun.
Hiçbir şey bilmeyen bir genç kızım yardım almak istiyorum doktora gidene kadar içim rahatlasın istiyorum insanlara bunu yapmayın.

Hiçbir şey bilmeyen bir genç kızım yardım almak istiyorum doktora gidene kadar içim rahatlasın istiyorum insanlara bunu yapmayın.
Düzenli olarak iç rahatlatma seansı mı yaşanacak burda? Onca tavsiye veren dil döken arkadaşlara yazık. Neyse ben uyarımı yaptım. Yazan yazsın.

Back
X