- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.534
- 28
ay tükürcen suratına. uzak dur valla. kullanıyor seni bildiğin.Evet bu durumda olmamiz senin sucun dedi en sonda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay tükürcen suratına. uzak dur valla. kullanıyor seni bildiğin.Evet bu durumda olmamiz senin sucun dedi en sonda
Adam seni iyi tufaya düşürmüş 3 günde bir yazan sevgili mi olur? Ben olsam ara falan vermez kendim bırakır sonra da sağlam bi terapiye giderdim. Bu kişiyle olmaz ama, sonrasında yolunuza bakın. Seven insan öyle ara mara veremez sizi silmiş bi de umrunda değilsiniz yani. Kocamla 6 senedir beraberiz bi gün sesini duymasam kalbim sıkışır, bu çocuk sevmiyor, gönder gitsinMerhaba, ben kaygılı bağlanan biriyim. Sevgilimi çok bunalttığım için beni terk etti. Tatile gittiği için çok kıskançlık yaptım; arkadaşlarıyla birlikteyken telefonuna bakmadığı, 2-3 günde bir aradığı ve çok kez ayrılıktan döndüğümüz için hep kaybetme korkusu yaşayıp kıskançlık krizleri çıkardım. Sonuç olarak, bir yıllık ilişkimizi "bıktım bu hallerinden, bitsin artık bu ilişki, tatilimi zehir edeceksin" diyerek bitirdi. İkna etmeye çalıştığımda ise "tamam, 1 ay yazma bana, tatilden dönünce bakarız" dedi.
Bu hale gelmemin sebebi, her tartışmada günlerce bana yazmaması, acaba ayrılacak mıyız endişesiyle ve buluşmalarımızda eski sahiplenişini görememem. Çok pişmanım, onu çok seviyorum. Hızla kilo veriyorum, her gün ağlamaktan ve uykusuzluktan gözlerim şiş geziyorum. Bu 1 ay boyunca ona yazmamalı mıyım? Her yerden sildi beni, başkalarıyla konuşur mu diye endişeleniyorum. Kendimi daha da düşürüp ona yazıp barışalım dememek için zor tutuyorum kendimi. Lütfen yardım edin, tepkileriniz de sert olmasın çünkü psikolojik açıdan kendimi yeterince suçlu hissediyorum.
Yok her gun yaziyodu aramiyodu ve nerde naptigini haber etmiyordu. Ben onuda anliyorum bende de cok suc var kendime guvenmiyorum bos kiskancliklar yapiyorum nerdesin ac telefonlarimi diyerek..Adam seni iyi tufaya düşürmüş 3 günde bir yazan sevgili mi olur? Ben olsam ara falan vermez kendim bırakır sonra da sağlam bi terapiye giderdim. Bu kişiyle olmaz ama, sonrasında yolunuza bakın. Seven insan öyle ara mara veremez sizi silmiş bi de umrunda değilsiniz yani. Kocamla 6 senedir beraberiz bi gün sesini duymasam kalbim sıkışır, bu çocuk sevmiyor, gönder gitsin
Senin de sağlıklı olmayan bir ilişki biçimin olduğu belli zaten de , bu çocukla sağlıklı da olsan olmaz. İlk adım bu adamı bırakmak, ikinci adım terapiye başlayıp ilişki kurma biçimini değiştirmek ve kendine değer vermek. Sonrasında karşına umarım iyi biri çıkarYok her gun yaziyodu aramiyodu ve nerde naptigini haber etmiyordu. Ben onuda anliyorum bende de cok suc var kendime guvenmiyorum bos kiskancliklar yapiyorum nerdesin ac telefonlarimi diyerek..
Cok tesekkur ederim gercekten dediklerinizi defalarca okudum haklisiniz ..Kaygili baglaniyorum cok ustune gidiyorum suc bende diye dusunmemelisiniz bence. En kaygili baglanan insan bile hayatinda onu seven deger veren ve duzgunce davranan biri olunca guvenli baglanan biri gibi hareket edebiliyor. Karsinizdaki kisi size guvence vermiyor sizi yeterince sevdigine ve onemsedigine dair. Butun bu cirpinislariniz bundan, adamdan sevgi dileniyorsunuz resmen. Yani bu yasadiginiz kaygilar sizin baglanma stilinizden cok karsinizdaki kisinin size olan tavirlariyla alakali.
Ne olursa olsun bir iliskide 2-3 gun arasip konusmamak normal degil. Manipulasyonlara gelmeyin, ne arkadaslariniz tarafindan ne de bu adam tarafindan.
Sizi sevmiyor, seven insan ara verelim demez. Sizi kaybetme riskini goze alamaz. Bir ay tatilde keyfine bakicak, bir ay sonra ya donecek ya donmeyecek. Mideniz alacak mi sizi sirf tatilde baska kizlarla takilmak icin terk eden birini?
Yolunuza bakin, geri dondugunde sizi bulamasin. Bosu bosuna kendinize iskence ediyorsunuz. Su anda da cok mutsuzsunuz farkinda misiniz? En azindan ayrilirsaniz zamanla toparlayip unutacaksiniz ve ben neyin icindeymisim boyle diyeceksiniz. Lutfen dunyada baska erkek yokmuscasina davranmayin su gerizekalilara. Genceciksiniz, karsiniza daha neler cikar.
Galiba evet..Şu durum iyileşmeniz için harika bir fırsat biliyor musunuz ?
Ne demek kendimi sevemiyorum sen kendini seveceksin ki daha dik durabilesin ayrıca ayrılmışsınız yanı ara vermek değil bu ki ara verilen hersey sarsılır eskisi olmaz benim düşüncemKendimi sevemiyorum bir türlü
Beni hala sevdigini ama artik kavgalara dayanamadigini soyledi. Tatilimi zehir etme dedi.. dondugumuzde bakariz dedi bende aptal gibi tamam dedim. Kendime hic saygim yok gibi davraniyorumNe demek kendimi sevemiyorum sen kendini seveceksin ki daha dik durabilesin ayrıca ayrılmışsınız yanı ara vermek değil bu ki ara verilen hersey sarsılır eskisi olmaz benim düşüncem
Beni hala sevdigini ama artik kavgalara dayanamadigini soyledi. Tatilimi zehir etme dedi.. dondugumuzde bakariz dedi bende aptal gibi tamam dedim. Kendime hic saygim yok gibi davraniyorum
Kesinlikle adam herseyi söylemiş zaten bakarız ne yaa abi Allahım yaBeni hala sevdigini ama artik kavgalara dayanamadigini soyledi. Tatilimi zehir etme dedi.. dondugumuzde bakariz dedi bende aptal gibi tamam dedim. Kendime hic saygim yok gibi davraniyorum
Haklisiniz bittigini kabul edip onume bakmaliyim gercektendeSeven adamın ayrılınca tatili zehir olur aklı sevdiğinde kalır ya o sırada başkasıyla tanışırsa ayrılırsak kaybedersem onu diye korkması gerekmez mi?
Adam sana ben gezip tozayım sen dur birini bulamazsam sana dönerim diyemeyeceğine göre seni seviyorum ama görüşmeyelim demiş seven insan görüşmeden durabilir mi? Lütfen dönecek beni seviyor 1 ay sonra döner özler diye kendinizi kandırmayın. İçinizde bitirin dönse bile kimseyi bulamadığından dönecektir.
Ya Allah aşkına adamın kapısında tabiri caizse köpek olmuşsun sence değerin var mıdır? Adam sen arama diye 1 ay yazma bakarız demiş seni oyalıyor ben olsam ben de böyle ilişkiyi bitiririm. Kendisine saygısı olmayan insanlar zavallı gibi gorunuyor. Kendine gel ayağa kalk hakkettigin değeri sen kendine ver !Merhaba, ben kaygılı bağlanan biriyim. Sevgilimi çok bunalttığım için beni terk etti. Tatile gittiği için çok kıskançlık yaptım; arkadaşlarıyla birlikteyken telefonuna bakmadığı, 2-3 günde bir aradığı ve çok kez ayrılıktan döndüğümüz için hep kaybetme korkusu yaşayıp kıskançlık krizleri çıkardım. Sonuç olarak, bir yıllık ilişkimizi "bıktım bu hallerinden, bitsin artık bu ilişki, tatilimi zehir edeceksin" diyerek bitirdi. İkna etmeye çalıştığımda ise "tamam, 1 ay yazma bana, tatilden dönünce bakarız" dedi.
Bu hale gelmemin sebebi, her tartışmada günlerce bana yazmaması, acaba ayrılacak mıyız endişesiyle ve buluşmalarımızda eski sahiplenişini görememem. Çok pişmanım, onu çok seviyorum. Hızla kilo veriyorum, her gün ağlamaktan ve uykusuzluktan gözlerim şiş geziyorum. Bu 1 ay boyunca ona yazmamalı mıyım? Her yerden sildi beni, başkalarıyla konuşur mu diye endişeleniyorum. Kendimi daha da düşürüp ona yazıp barışalım dememek için zor tutuyorum kendimi. Lütfen yardım edin, tepkileriniz de sert olmasın çünkü psikolojik açıdan kendimi yeterince suçlu hissediyorum.