Bahvanlar Diyar Paylam alan

biridebana 3 4 urun yollamış kuşkomaz marul falan.. bende önceden urun verıdıgm arkadaşlrdan bırı sandım kabul ettım baktım loncaya.adı yok,nıye urun yolladınz dedım onlıne oldugunu düşündum urun yolladım dedişaşırdım bılseydım kabul etmezdım dedım .ben urun verdıgım bırı gerı dondu sandım dedım.elımde uurn vardaha yollayabılırım dıyor akılı.
sankı ondn ürünistedıkde

hım anlaşılan strateji bende bu bahçivanlar diyarını çok seviyorum ama bazen oluyoki otuz saat bekliyorum biçebilmek için sonrada hemen görev geliyo derken bilg.başında sıkılıyorum arada kaçamak yapabileceğim oyunlara bakıyorum :kedi:

gecen de msj geldı 2tane daha yenı oyun çıkcakmış dıye bır tıcaret oyunuymuş bıri savaşlı galıba.
ticeret oyununu merak ettım şimdiden

üslubundan erkek olduğunu düşünmüştüm hep. foruma göz gezdirirken sabotaj köstebeği ile karşılaşanlar çarptı gözüme ondan yazdım. nicklere dikkat etmedim açıkçası...

bana da rastgele sözleşme geliyor arada. hemen atlamamızı bekliyorlar galiba. 1kl den havuç ve marul satmaya çalışan çok...
online olduğumuzu, pazara ürün koyduğumuzda anlayabilirler, ona göre yolluyordurlar belki...

lansor,
canım, geçen gün lonca istatistiklerini inceledim üç serverda. kk loncası olarak daha iyi çalışmamız lazım. en kısa zamanda 1 ve 3 e de yollamaya başlayacağım palmiyelerini... kaydirigubbakcemile5

1tanemı bahcen var benım 2tane ole olunca bırınde urun olurken dıgerıne ekıyorum bırını toplarken dıgerı oluyor derken sıkılmıyorum ama baksana sevıyearttıkca urun saatlerıde artıyor.önceden sogana uzun dıyorduk.fordam yazmışlar 30sattlık 100saatlık urunler gelcek daha diye.çok şasırmıştı herkesboshayallersmile

bende sadece kümesinizde horozunuz olayım diyen bir salağa köstebek yollamıştımkaydirigubbakcemile3
gene öyle diyen biri çıksın yine yollarımşakkıdı

[

bana da rastgele sözleşme geliyor arada. hemen atlamamızı bekliyorlar galiba. 1kl den havuç ve marul satmaya çalışan çok...
online olduğumuzu, pazara ürün koyduğumuzda anlayabilirler, ona göre yolluyordurlar belki...
öylesıyle karşılaşmadımda ben.tabı atlayabılrız dalgınlıkla

lansor,
canım, geçen gün lonca istatistiklerini inceledim üç serverda. kk loncası olarak daha iyi çalışmamız lazım. en kısa zamanda 1 ve 3 e de yollamaya başlayacağım palmiyelerini... kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]
lansor canım loncadada yazdım ama kkloncasının ilerleme durumu 0 dıyor dunya harıkası istatislıklerınde

bide arkadaşlar benım gecen acıl urune ıhtıyacımoldu burdanda ayzdım loncadanda yazdım 1arkadaş dısında kımse gerı donmedı uzuldum yani.bırbırımıze bukonudada destek olmalıyozbence.hepparamz dışa gıtcegıneiçimzde kalsın dha iyiolmazmı

bekleriz efendimkaydirigubbakcemile5 server 1 de bayağı ilerleme kaydettik inşallah öbürlerinde de olacak yakında canım

yollanan palmiyeler toplam istenen miktarın %0.01 i olmadıki daha canım.sanırım 77 palmiyeden sonra yazı değişecek.tüm loncalar arasında yinede çok kötü durumlarda değiliz.

bende sadece kümesinizde horozunuz olayım diyen bir salağa köstebek yollamıştımkaydirigubbakcemile3
gene öyle diyen biri çıksın yine yollarımşakkıdı

:roflol: dengesiz deseydin kendisine bide sen çok erken öttün deyip başını koparsaydın keşke Çok üzgünüm çoook

server 3 te misin? mesaj at online olan zaten yollar diye düşünüyorum örneğin ben genellikle gece açıyorum ya burdan yada oyundan mesaj atarsan yollamaya çalışırım kaydirigubbakcemile5

yollanan palmiyeler toplam istenen miktarın %0.01 i olmadıki daha canım.sanırım 77 palmiyeden sonra yazı değişecek.tüm loncalar arasında yinede çok kötü durumlarda değiliz.

hım anladım canım :) bnde 0 yazınca palmıyeler oraya gönderılmedı sandım bnde 2tane ektım yarına olurlar yollarım onları .
aslında söyle bısı ypabılırım. palmıye bahcesınde etkınlıkolsun dıye.meselabı sure koyalım 1hafta içinde kım ençok palmıye yollucak dıye.ençok palmıyyeı yollayan arkadaşa kendı aramzda en dusuk fıyattan urun yollayalım lonca uyelrı olarak nasıl fikır. ama bundn sonra yapalım bı uygulamayı.kımı arkadaşlr 10tane palmıye yollamışlar bile

server 3 te misin? mesaj at online olan zaten yollar diye düşünüyorum örneğin ben genellikle gece açıyorum ya burdan yada oyundan mesaj atarsan yollamaya çalışırım kaydirigubbakcemile5

aykız sorma ozmankı halımı sehır dısındaydım görevde ne var bılmıyordum karnıbahar brokokı dıye dolandım kaç gun ortalıkta :)

aslında söyle bısı yapabılırız. palmıye bahcesınde etkınlıkolsun dıye.mesela bı sure koyalım 1hafta içinde kım ençok palmıye yollucak dıye.ençok palmıyeyı yollayan arkadaşa kendı aramzda en dusuk fıyattan urun yollayalım lonca uyelerı olarak nasıl fikır. ama bundn sonra yapalım bı uygulamayı.kımı arkadaşlr 10tane palmıye yollamışlar bile

ama şöyle bişey şuan iki üç kişi dışında kimse 2.bahçeye ulaşamadı diye biliyorum örneğin ben şuan ürünlerim tam ama hem görev için hemde para bakımından henüz bir tane yollayabildim o yüzden hediye konusu pek etkili olmayabilir....bence tabii

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o kimi arkadaşların çoğu benim bahçem canım.fikrin çok güzelmiş bunu en kısa zamanda oylamaya sunalım bence dekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…