- 12 Ocak 2010
- 276
- 0
ya z@z@ nın dediği oyunda mı köy oyunu yoksa strateji mi bilen var mı şekerler
valla ben değildim ama gerçekten şaşırdım manyaklaşıyo bazen insanlar sanane kardeşim ne kadara satarsam satarım...ben paramın büyük bi bölümüne kıyıp köstebek yolardım haklısın bencede olumunekankayizsmile
senmıydın bakem o... :sinifsinif::sinifsinif: .ben değildim canım.ben elımdne geldıgınce kımseye bulaşmaya calışıyorum sadece burdan bıarkadaşla bı yalnış anlaşılma sonucu bı kırgınlıgımz oldu.mantıklıobısı değildı tartışma ama oldu bıkere
.onun harıcınde ne kkda kısmeyekarışmışlıgım var nede oyunda.
ha buarada ben eskı uyelerdenım.msj sayın kaçkı kımle tarışcan deme :)
biridebana 3 4 urun yollamış kuşkomaz marul falan.. bende önceden urun verıdıgm arkadaşlrdan bırı sandım kabul ettım baktım loncaya.adı yok,nıye urun yolladınz dedım onlıne oldugunu düşündum urun yolladım dedişaşırdım bılseydım kabul etmezdım dedım .ben urun verdıgım bırı gerı dondu sandım dedım.elımde uurn vardaha yollayabılırım dıyor akılı.
sankı ondn ürünistedıkde
hım anlaşılan strateji bende bu bahçivanlar diyarını çok seviyorum ama bazen oluyoki otuz saat bekliyorum biçebilmek için sonrada hemen görev geliyo derken bilg.başında sıkılıyorum arada kaçamak yapabileceğim oyunlara bakıyorum :kedi:
lansor,
canım, geçen gün lonca istatistiklerini inceledim üç serverda. kk loncası olarak daha iyi çalışmamız lazım. en kısa zamanda 1 ve 3 e de yollamaya başlayacağım palmiyelerini... kaydirigubbakcemile5
bende sadece kümesinizde horozunuz olayım diyen bir salağa köstebek yollamıştımkaydirigubbakcemile3
gene öyle diyen biri çıksın yine yollarımşakkıdı
bide arkadaşlar benım gecen acıl urune ıhtıyacımoldu burdanda ayzdım loncadanda yazdım 1arkadaş dısında kımse gerı donmedı uzuldum yani.bırbırımıze bukonudada destek olmalıyozbence.hepparamz dışa gıtcegıneiçimzde kalsın dha iyiolmazmı
yollanan palmiyeler toplam istenen miktarın %0.01 i olmadıki daha canım.sanırım 77 palmiyeden sonra yazı değişecek.tüm loncalar arasında yinede çok kötü durumlarda değiliz.
server 3 te misin? mesaj at online olan zaten yollar diye düşünüyorum örneğin ben genellikle gece açıyorum ya burdan yada oyundan mesaj atarsan yollamaya çalışırım kaydirigubbakcemile5
hım anladım canım :) bnde 0 yazınca palmıyeler oraya gönderılmedı sandım bnde 2tane ektım yarına olurlar yollarım onları .
aslında söyle bısı ypabılırım. palmıye bahcesınde etkınlıkolsun dıye.meselabı sure koyalım 1hafta içinde kım ençok palmıye yollucak dıye.ençok palmıyyeı yollayan arkadaşa kendı aramzda en dusuk fıyattan urun yollayalım lonca uyelrı olarak nasıl fikır. ama bundn sonra yapalım bı uygulamayı.kımı arkadaşlr 10tane palmıye yollamışlar bile