- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o kimi arkadaşların çoğu benim bahçem canım.fikrin çok güzelmiş bunu en kısa zamanda oylamaya sunalım bence dekaydirigubbakcemile5
ee peki hangi ürünler olacak bu ürünler bilmiyorumkismile
banada müsadearkadaşlar.sözde marul ekıp toplayıp gıtcektım 2saattır pc başındayım
iyi geceler kızlar ben yatayım artıkmirmirmirmir yarın milletin damarına giriyorum diye başka bir yerine sokacağım iğneyi yoksa uykusuzluktan.
banada müsadearkadaşlar.sözde marul ekıp toplayıp gıtcektım 2saattır pc başındayım
iyi geceler kızlar ben yatayım artıkmirmirmirmir yarın milletin damarına giriyorum diye başka bir yerine sokacağım iğneyi yoksa uykusuzluktan.
bence herkes onu kabul etmez yani ben pazardanda alırım olmasa ama görev işi engeller gibime geliyo tabi yinede oylamaya sunalım başkanımız bi müdahale etsin bakalım nolacak...birde...lütfen ama lütfen loncayı da takip edelim arkadaşlar da şikayetçi ürüne ihtiyacımız olduğunda kimse cevap vermiyo diye ve bence haklılar...benim başıma gelmedi ama bişey danışacağımız zamnda hiç kimse olmuyo yada cevap vermiyo bilmiyorum artıklmaz:
yollanan palmiyeler toplam istenen miktarın %0.01 i olmadıki daha canım.sanırım 77 palmiyeden sonra yazı değişecek.tüm loncalar arasında yinede çok kötü durumlarda değiliz.
biliyorum canım. yeni olmamıza rağmen yine iyi palmiyeler toplanmış. benim de tuzum olsun istiyorum biran önce...
bende sadece kümesinizde horozunuz olayım diyen bir salağa köstebek yollamıştımkaydirigubbakcemile3
gene öyle diyen biri çıksın yine yollarımşakkıdı
hım anladım canım :) bnde 0 yazınca palmıyeler oraya gönderılmedı sandım bnde 2tane ektım yarına olurlar yollarım onları .
aslında söyle bısı ypabılırım. palmıye bahcesınde etkınlıkolsun dıye.meselabı sure koyalım 1hafta içinde kım ençok palmıye yollucak dıye.ençok palmıyyeı yollayan arkadaşa kendı aramzda en dusuk fıyattan urun yollayalım lonca uyelrı olarak nasıl fikır. ama bundn sonra yapalım bı uygulamayı.kımı arkadaşlr 10tane palmıye yollamışlar bile
ayy kız azönce baktımda istatsılıklere oleymiş cıddne kusura bakma utandım bende ole yazdıgım için :)
ee şimdi sunalım oylamaya loncada yazalımm.
22 29 ocak arasında en çok palmıyeyi yollayan arkadasa 100er tane urun yolayayımne olsun mesela urun
sırayla olur mesela sogan havuç ıspanak.ama kımler katılck onu kesın belirleyelım.ilk hafata katılmayan 2.haftaya katılırsa olmazbence o bana urun yollamıck ben ona urun yollucam ole olmaz.burda lısteyapalım burayada yazalım kım kaç tane yollamış.gönderılcke urun hangısi dıye.mesela ilk hafta 100 sogan yapalım
neyse herkese iyi geceler crocusu canım sen gelmişssın hoş gelmişssin ben çıkıyorum optum tatlım