Bahvanlar Diyar Paylam alan

iyi geceler kızlar ben yatayım artıkmirmirmirmir yarın milletin damarına giriyorum diye başka bir yerine sokacağım iğneyi yoksa uykusuzluktan.

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o kimi arkadaşların çoğu benim bahçem canım.fikrin çok güzelmiş bunu en kısa zamanda oylamaya sunalım bence dekaydirigubbakcemile5

ayy kız azönce baktımda istatsılıklere oleymiş cıddne kusura bakma utandım bende ole yazdıgım için :)

ee şimdi sunalım oylamaya loncada yazalımm.
22 29 ocak arasında en çok palmıyeyi yollayan arkadasa 100er tane urun yolayayımne olsun mesela urun

ee peki hangi ürünler olacak bu ürünler bilmiyorumkismile

sırayla olur mesela sogan havuç ıspanak.ama kımler katılck onu kesın belirleyelım.ilk hafata katılmayan 2.haftaya katılırsa olmazbence o bana urun yollamıck ben ona urun yollucam ole olmaz.burda lısteyapalım burayada yazalım kım kaç tane yollamış.gönderılcke urun hangısi dıye.mesela ilk hafta 100 sogan yapalım

bence herkes onu kabul etmez yani ben pazardanda alırım olmasa ama görev işi engeller gibime geliyo tabi yinede oylamaya sunalım başkanımız bi müdahale etsin bakalım nolacak...birde...lütfen ama lütfen loncayı da takip edelim arkadaşlar da şikayetçi ürüne ihtiyacımız olduğunda kimse cevap vermiyo diye ve bence haklılar...benim başıma gelmedi ama bişey danışacağımız zamnda hiç kimse olmuyo yada cevap vermiyo bilmiyorum artık lmaz:

biri uurn istıyo mesela sız sözleşme yollayın o kişinin ıhtıyacı bıttıyse kabul etmez bısı kaybetmeyızkı,bunun adı dayanışmaysa bu kadarını yapmalıyızbnce.
ya söle yaparız görevdekı urunlerden koyarız .yadabırıncı olan istedıgı urunu yazar.neye ihtıyacı varsa onuyazar,herkes onu yollar.bakınböle olursa daha da guzel olur,bısonrakı görev için urun sıkıntısınada girmeyiz.daha sağlıklı olur böylece

yollanan palmiyeler toplam istenen miktarın %0.01 i olmadıki daha canım.sanırım 77 palmiyeden sonra yazı değişecek.tüm loncalar arasında yinede çok kötü durumlarda değiliz.

biliyorum canım. yeni olmamıza rağmen yine iyi palmiyeler toplanmış. benim de tuzum olsun istiyorum biran önce...

biliyorum canım. yeni olmamıza rağmen yine iyi palmiyeler toplanmış. benim de tuzum olsun istiyorum biran önce...

palmıyebahcesı için bı çözum bulduk canım.sürebelirliycez o surede ençok urunu yollayan arkadasa istedıgı bı urunden belli bı mıktaryolluycaz.böylece hem yardımlaşma olucak hemde dünya harıkası için tetıkleyıcı olacak

bende sadece kümesinizde horozunuz olayım diyen bir salağa köstebek yollamıştımkaydirigubbakcemile3
gene öyle diyen biri çıksın yine yollarımşakkıdı

Allah seni ne etsin ne güldüm gece vakti iyi etmişsin canım bizim başkanada bu yakışırdıı

valla ya bende utandım valla 1 tane yolladım daha bakmadım ne oluyor diye başkan 10 ad yapmışş bilee

ya aslında güsel bir fikir ama ben mesela yapmak isterimde her zaman bakamıyorum nete bahçeye herkes yapar ben geri kalırsam ayıp olurr herkes zamanında yapar benim gibiler arada yapar haksızlık olmasınn

güsell fikir canımmm

neyse herkese iyi geceler crocusu canım sen gelmişssın hoş gelmişssin ben çıkıyorum optum tatlım

iyi geceler canımmm bende bir bakayım dedim 2.38 olmuşş anam yarın işe nasıl gidecemm

başkanımm lansor cumm ben diyom ki bundan sonra loncaya alacağın kişilere söyle mesela loncaya girmek içinn 10 adet palmiye bağışlasınlar hava parasııı kaydirigubbakcemile2 bizde en kısa zamanda yapalımm valla ya bende baktımm hala sıfırr çekiyozz ben kendimce karar aldımm 1 palmiye oldumu biçip hemen yerine 1 tane ekicemm hiç boş bırakmıycammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…