- 12 Ocak 2010
- 276
- 0
aramizda hamis arkadaslarda var.. :CüvCüv: ara ara icimden geciriyorum bende.. diyorum keske bu oyunu hamileyken bilseydimde oynasaydim.. calisiyordumda o zaman.. netede istedigim gibi giriyordum..
ama simdi nerde.. kizim benim hakkimdan geliyor ben onun hakkindan gelecegim yerde..
bu oyunda kacamak yapipda kafa dinliyebilecegim bi yer oldu böylece benim icin..
rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin arkadaslar.
teşekkür ederim caneylom.ikinci bahçede ilki gibi taşlı topraklı geliyor ama rafındaki her ürünü ekebiliyorsun.bir tarafa kısa sürede olanları bir tarafa uzun sürelileri ekip iki kat karla çıkıyorsun tarladan canımhihoyyyt
teşekkür ederim bende herkesi oyluyorum
http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10071276
BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
İyi akşamlar arkadaşlar....Loncayı ve buradaki bahçelerin tümünü 10 puanla oyladım.
Günlerdir sesimi çıkarmadan izliyorum arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın da ifade ettiği gibi 1-2-3 gibi puan veren arkadaşlarımız var.Birbirimizle yarışıyormuyuz yoksa yardımlaşıyormuyuz?????
Bu düşük puanları kullanan arkadaşlar paylaşım içinde olmayacaksa loncada ne işleri var.Şimdi ''''sanamı soracağız nerede olacağımızı loncayada gireriz sanada 1 puan veririz .Dalgamızıda geçeriz sende aptal gibi her akşam bize 10 puanı paşa paşa verirsin '''''diyebilirsiniz...Yalnız bunu yapan arkadaşlar bilsinki dostluk ve paylaşım adına burada buluşup her bahçeyi kardeşçe 10 puanla oylayan arkadaşlar ve tabii ki ben aptal değiliz.
Canınızı sıktım belki arkadaşlar ama benim canım ciddi şekilde sıkılıyor bu duruma.Her gece 10 puan veriyorum kimseyi ayırmadan ama bazı arkadaşlar 1-2 puan veriyorlar.İhtiyacımız yok arkadaşlar bana puan vermeyin ve aptal yerine koyayım derken siz benim gözümde başka bir şey durumuna düşmeyin.
İyi niyetle puanlama yapan ve dostça paylaşım yapan tüm arkadaşlar başımın üzerinde yeriniz var ve sizleri çok seviyorum....
Görüşümü loncada da paylaştım;ayrıca Lansorun loncada uyarısıda var her gün 10 puanla oylayalım arkadaşlar diye......Buna rağmen durum bu......
Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...Gerçi bir çözüm varmış gibide görünmüyor ama......
slm hepinize 10 puan verdim kızlar kaydirigubbakcemile5
bu arada kk loncasına da üye oldum..ama loncadakileri nasıl oylayacağımı bilmiyorum bilmiyorumkismile
hatta ordan da sordum anlatırsanız hepinizi oylamaya çalışırım..
bu da benim bahçem
nesterin Oyuncusunun Bahçe sergisi
server 3 te misin? mesaj at online olan zaten yollar diye düşünüyorum örneğin ben genellikle gece açıyorum ya burdan yada oyundan mesaj atarsan yollamaya çalışırım kaydirigubbakcemile5
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali kızlar az kaldı bende palmiye yollucam
senin bahçe düzenini beğeniyorum canım. 10 puan..
harika olmuş, darısı başımıza... 10 puan..
tsk ederimm canımm
süs ürünleri 24 saat durduktan sonra kaldırabilir ya da yerini değiştirebilirsiniz. pazarda satılıyor, alıp satabilirsiniz...
canımm nasıl kalkıyor süs ürünleri üzerine gelince birşey olmuyor tıklıyorum tıklıyorumm bişey olmuyorr bir tarif ett
canımm nasıl kalkıyor süs ürünleri üzerine gelince birşey olmuyor tıklıyorum tıklıyorumm bişey olmuyorr bir tarif ett
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali kızlar az kaldı bende palmiye yollucam
10 ar puan...selamlar daha ürünlerim olmamış yaaa birde arkadaşlar benim bu oylama hakkında yazdıklarım kadınlar klubunde olmadı burayı henüz dün gördüm ve geldim başka bir serverde başka bir loncaydı zaten yazmıştım buda bahçem
usimal Oyuncusunun Bahçe sergisi
21.01.10, 07:46 Aman Tanrım. Gözlerime inanamıyorum!
19.01.10, 23:06 Aman Tanrım. Gözlerime inanamıyorum!
kızlar ya 1,5 günde iki defa köstebek geldi sistemden gıcık oldum yaaaaaa
Ben server 1 ve 3 teki loncalara palmiye yolladim belali kuskonmaz yuzunden param cok cok az kaldi...Simdi yetisen 2 palmiyeyi saticam sanirim pazarda...Nakite ihtiyacim var...Hemde iki serverdeki bahcelerimde...
pazarda palmiye satılmıyor diye biliyorum ben...bilmiyorumkismile
sadece loncaya bağışlanabiliyor...