Bahvanlar Diyar Paylam alan

amin canım inşallah gerçektende bu oyunu tanımak benim için büyük bi şans oldu 9 yıllık hasretten sonra geldri bebişimiz ve zaman geçmek nedir bilmiyodu bu oyun sayesinde inanın son iki ayımı daha çabuk atlattım iyiki tanımışız bu konuda minnoş arkadaşıma çooookkkk teşekkür ediyorum sayesinde tanıdım oyunu olumunekankayizsmile şimdi interneti olan bütün hamişlerede tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile

selamlar bende varım buda benim bahçem ama daha yeni ektim

usimal Oyuncusunun Bahçe sergisi

bilmiyorumkismilehm zannettiğimdende karlıymıy bu ikinci bahçe olayı yani yeni aldığın bahçeye misal ahududu ekebiliyosun öylemi yoksa benmi yanlış anladım canım gerçi istesemde uzun bi süre ikinci bahçe alacak kadar kl yok ama bütün paralarımı harcıyorum ya görev yaparken biraz biriktiriyim harcamıycam diyorum hem müşteriye hem göreve yetişemeyince birinden birini parayla hallediyorum işte bide malumunuz raf daraldı hepsi sığmadığı için şu an havuç marul çilek ve domates bulunduramıyorum malesef rafımda bunun premiumdan başka çaresi yokmu ya:gitme:

canım şimdi sen deyince baktım bende 106 kişi oylamış 1040 puanım olmuş yani benimkilerin arasındada 1 puancılar var arada öylemibilmiyorumkismile 10 verince ne kaybediyoz anlamadım ama bende bi yanlışlık olduğunu düşünüyorum kimse yapmaz kkdan öyle bişey diye umuyorum belki pazara çıktığımızda filan orda veriyodur birileri 1 puan ama burdan yapanlar varsa kendini kandırır arkadaşlar içi rahat ediyosa ne diyelim artık oda onun vijdanına kalmış bişeyalsanaalsanasmile

server 3 te misin? mesaj at online olan zaten yollar diye düşünüyorum örneğin ben genellikle gece açıyorum ya burdan yada oyundan mesaj atarsan yollamaya çalışırım kaydirigubbakcemile5

kızlar loncadaki kişilerle böyle online sohbet yani chat yapar gibi mesajlaşılabiliyomu bu mesajdan öyle bişey çıkardım sabah sabah yarım çalışan aklımlafisfisfis doğrumu anladım acaba

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali kızlar az kaldı bende palmiye yollucam

hepinize 10 puan kızlar burdakileri bitirdim alıntı yapmadıklarım daha önce dün sanırım oyladıklarım bugün oylayamadım şimdi loncaya gidiyorum orayıda oylayım bu aradada kuşkonmazlarım yetişir toplarım şimdilik hoşçakalın

bu arada kızlar server 2 de palmiye bahçemizde artık % 0,01 yazıyo ve ilk 20 deyiz ben nasıl yapıldığını yeni öğrendiğim için yeni gönderebildim ama bundan sonra bahçemde her daim palmiye ekili olcak gösterelim kknın gücünü bakalım:enbuyukkk:

loncayıda oylamayı bitirip geldim kızlar bu arada ordan nasıl mesajladığımızı anladım:kedi: iki ay oldu hala arada acemilik oluyo yazemuszemus bu arada kızlar loncada bahçe sergisi olmayan arkadşalar var bide bahçe görüntüsü oluşturulmamış yazılan iki üç arkadaş var bilgilerine ...

selamlar daha ürünlerim olmamış yaaa birde arkadaşlar benim bu oylama hakkında yazdıklarım kadınlar klubunde olmadı burayı henüz dün gördüm ve geldim başka bir serverde başka bir loncaydı zaten yazmıştım buda bahçem

usimal Oyuncusunun Bahçe sergisi

selam kızlarrrr son sayfalardaki bahçelere 10 point gitti yaa kızlarr bu oylama işi her bilgisayardan bir bahçeye 1 kez oy gidiyor galiba eşimin bahçesinden kendimi oyluyorum sonra onu kapatıp eşimin öbür bahçesini açıyorum ordan oylayamıyorumm anlamadım gitti
birde size bilgi vereyim görev tam 48 saatte geliyor ama son görev gelmedii bekle bekle 48 saati geçti bende vadiye gittim gezinirken hani görev işareti oluyorya "birinin sana ihtiyacı var" onu gördüm o an msj geldi sonra aynısı eşime de oldu bekle gelmiyor vadide bul yerini anında msj geliyor yoğunluktan herhalde beklemeyin saatiniz gelince hemen vadiye gidin bulunn

ya kızlar ben kazandıgım paraya taşlarımı yokedeyim tohum mu alayım anlamadım:sinifsinif:

Bence taslari temizle temizledigin her tasin yeri sana urun olarak geri donecektir... :)))

Ben server 1 ve 3 teki loncalara palmiye yolladim belali kuskonmaz yuzunden param cok cok az kaldi...Simdi yetisen 2 palmiyeyi saticam sanirim pazarda...Nakite ihtiyacim var...Hemde iki serverdeki bahcelerimde...

canımm nasıl kalkıyor süs ürünleri üzerine gelince birşey olmuyor tıklıyorum tıklıyorumm bişey olmuyorr bir tarif ett

yukarıda ürünleri biçme orağı var ya, önce onu tıklıyorsunuz, sonra süs ürününü tıklıyorsunuz. oluyor hemen...
bir de rafta 2 ürünlük boş yer olması lazım bir de, yoksa depo dolu uyarısı çıkıyor.

21.01.10, 07:46 Aman Tanrım. Gözlerime inanamıyorum!
19.01.10, 23:06 Aman Tanrım. Gözlerime inanamıyorum!

kızlar ya 1,5 günde iki defa köstebek geldi sistemden gıcık oldum yaaaaaa

günaydın kızlar...

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali kızlar az kaldı bende palmiye yollucam

10 ar puan...

canımm nasıl kalkıyor süs ürünleri üzerine gelince birşey olmuyor tıklıyorum tıklıyorumm bişey olmuyorr bir tarif ett

yukarıda orak var,ona tıkla kalkıyor...
ama yerleştirdikten 24 saat sonra kalkıyor...

21.01.10, 07:46 Aman Tanrım. Gözlerime inanamıyorum!
19.01.10, 23:06 Aman Tanrım. Gözlerime inanamıyorum!

kızlar ya 1,5 günde iki defa köstebek geldi sistemden gıcık oldum yaaaaaa

bana da aynısını yaptı...
ama bir hafta arayla...
ben kaldırmıyorum,3 tane köstebek atılabiliyormuş bahçeye 3.yü de atsalar tam olsa...
:umursamaz:

Ben server 1 ve 3 teki loncalara palmiye yolladim belali kuskonmaz yuzunden param cok cok az kaldi...Simdi yetisen 2 palmiyeyi saticam sanirim pazarda...Nakite ihtiyacim var...Hemde iki serverdeki bahcelerimde...

pazarda palmiye satılmıyor diye biliyorum ben...bilmiyorumkismile
sadece loncaya bağışlanabiliyor...

selamlar millet locadaki herkesi ylaım şimdi de burada sıra.
herkesler nasıl hasatlar verimlimii =)

ya şu para nezaman birikecekte 90.000 olacak bide arkadaşlar ikinci nahçeyi alınca müşteri aynımı kalıyor yoksa iki katınamı çıkıyor =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…