- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bide unutmadan başkanı ya bizim loncada sait diye bi üye var o erkek değil değil mi?yani isminden ötürü şaşırdım da...
düşük puanlama konusuna ben de kızıyorum, ama elden gelen birşey yok.
mesajla alıntı yapmasam da ayrım yapmadan gördüğüm her linki tam puanla oyluyorum... beni özellikle esgeçtiğini düşündüğüm kişiler dahil, emin olamıyoruz sonuçta...
alışveriş listesinde tanımadıklarımı da genelde oyluyorum... ekstra bir gideri yok nasılsa...
puan vermenin getirisi tam olarak ne oluyor arkadaşlar, bilen var mı?
düşük puanlama konusuna ben de kızıyorum, ama elden gelen birşey yok.
mesajla alıntı yapmasam da ayrım yapmadan gördüğüm her linki tam puanla oyluyorum... beni özellikle esgeçtiğini düşündüğüm kişiler dahil, emin olamıyoruz sonuçta...
alışveriş listesinde tanımadıklarımı da genelde oyluyorum... ekstra bir gideri yok nasılsa...
puan vermenin getirisi tam olarak ne oluyor arkadaşlar, bilen var mı?
LANSOR çok teşekkürler fikrime katıldığın ve alkışla onur verdiğin için......
Ben bu oylama ayıbına şaşırırken istermisin kötebek hücümuna uğrayalım.Artık her şey bekleyebilirim.Çünkü yardımlaşmak için birarada olduğumuz kişiler puanı çok görüyorsa köstebekte gönderir.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileAllahtan hemen yeri dolduruluyor diye köstebekleri kaldırmıyorum....:roflol::roflol:
lansor ıspanak görevın kaç gun arayla geldı.bendun sabah yaptım bıoncekı görevı ıspanagı bekliyorum şimdi.gulcentılmenımı ne ondanoluncamı gelcek acaba görevımyoksa ondan öncemı.
gülümsehayata canım eğer henüz oylama yapmadıysan loncada benim puanı 10 un katlarına tamamlar mısın lütfen. ben şuanda öyle yapıyorum.gerçi kimi arkadaşlara haksızlık olacak ama bu gece için beni mazur görürler umarım.bu kadar puanlama hakkında konuştuktan sonra yarıki puanları görmek için yapıyorum bunu
köstebeğe de para mı verilir diyordum ki;
geçen gün parama kıyıp 4 sabotaj köstebeği yolladım bir kişiye... alsanaalsanasmile
acil para lazımdı, biraz düşük fiyattan ürün koydum. fiyatı neden düşürüyorsun deyip küfürlü mesaj yazdı terbiyesiz... cevabını ve köstebeklerini aldı o dalmaz:
param olsaydı, 10 tane daha yollardım o an.
içinizden biri değil, de mi kızlar?