Bahvanlar Diyar Paylam alan

selam herkese ben geldimmm...maşallah iki günb girmedim baya gelişmiş herkes:) ne azimli bahçıvanlarız yahu kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar vilayet bölümünde bahçeler görünüyo belki ordan müdahale vardır hani başka loncadan falan...yani herkes aynı fikirdeyken herkes aynı konudan şikayetçiyken aramızdan biri olabilir mi acaba?ama tabi şuda var bi arkadaş bahçeme bakan kişi sayısı çok ama puan az dedi o nasıl oluyor bu durumda o şüpheli gerçekten..herkes birbirine 10 puan verse en azından loncaya bi faydası olur..

bide unutmadan başkanı ya bizim loncada sait diye bi üye var o erkek değil değil mi?yani isminden ötürü şaşırdım da...

bide unutmadan başkanı ya bizim loncada sait diye bi üye var o erkek değil değil mi?yani isminden ötürü şaşırdım da...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızzz ben araştırıp soruşturmadan loncaya erkek alırmıyım.sait buradan k.k dan bir arkadaşımızın oğlunun adıymış.onun adıyla almış üyeliğini.takvaydı sanırım buradaki nikiolumunekankayizsmile

düşük puanlama konusuna ben de kızıyorum, ama elden gelen birşey yok.
mesajla alıntı yapmasam da ayrım yapmadan gördüğüm her linki tam puanla oyluyorum... beni özellikle esgeçtiğini düşündüğüm kişiler dahil, emin olamıyoruz sonuçta...
alışveriş listesinde tanımadıklarımı da genelde oyluyorum... ekstra bir gideri yok nasılsa...

puan vermenin getirisi tam olarak ne oluyor arkadaşlar, bilen var mı?

mesajla alıntı yapmasam da ayrım yapmadan gördüğüm her linki tam puanla oyluyorum... beni özellikle esgeçtiğini düşündüğüm kişiler dahil, emin olamıyoruz sonuçta...
alışveriş listesinde tanımadıklarımı da genelde oyluyorum... ekstra bir gideri yok nasılsa...

oynedıgın serverde en yuksek puana sahıp olursan supriz heıdye oluyormuşcanım getirisi bu.aslında sadece bızım puanlamamız yetrsız kalıyor kımı uyeler 10 000kezpuanlanıyor bız anca 1000 oluyoruz.ilk sıraya yerşelesemeyız ama yınedepuanlıyoruz işte.

aslında öyle çoook büyük bir getirisi yok canım.oyun istatistiklerinde bahçeler bölümü var orada her ay birinci olan kişiye coins veriliyor hediye olarak.ama birinci olamasakta lonca içinde oylamanın tam puanlarla ve eksiksiz olması birlik ve beraberlik duygularını dahada güçlendiriyor sonuçta:hulya:

LANSOR çok teşekkürler fikrime katıldığın ve alkışla onur verdiğin için......

Ben bu oylama ayıbına şaşırırken istermisin kötebek hücümuna uğrayalım.Artık her şey bekleyebilirim.Çünkü yardımlaşmak için birarada olduğumuz kişiler puanı çok görüyorsa köstebekte gönderir.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileAllahtan hemen yeri dolduruluyor diye köstebekleri kaldırmıyorum....:roflol::roflol:

valla olurmu olur canım şasırmam yani :)
ben 2 mı 3kezmı sabotajolarak köstebek aldım aslında kımın gönderdıgı bıleceksın daha zevklı olur ozman buış.gönderen arkadaş çok eglenıyodur belkı ama hak meselesı giriyor işin içine.oyunda olsa

lansor ıspanak görevın kaç gun arayla geldı.bendun sabah yaptım bıoncekı görevı ıspanagı bekliyorum şimdi.gulcentılmenımı ne ondanoluncamı gelcek acaba görevımyoksa ondan öncemı.

z@z@ canım sen bi öğrende ona göre bi bakalım ben linki açtımda birinden tüyo almadan nasıl oynayacaz ben adını bile yeni duydum bilmiyorumkismile

gülümsehayata canım eğer henüz oylama yapmadıysan loncada benim puanı 10 un katlarına tamamlar mısın lütfen. ben şuanda öyle yapıyorum.gerçi kimi arkadaşlara haksızlık olacak ama bu gece için beni mazur görürler umarım.bu kadar puanlama hakkında konuştuktan sonra yarıki puanları görmek için yapıyorum bunu

lansor ıspanak görevın kaç gun arayla geldı.bendun sabah yaptım bıoncekı görevı ıspanagı bekliyorum şimdi.gulcentılmenımı ne ondanoluncamı gelcek acaba görevımyoksa ondan öncemı.

48 saat arayla geldi benim görevlerin hepsi canım.dün gece forumda soruyordu biri gelmedi görevim diye modlar o seviyeye ulaşmadan gelmez demişlerdi gül görevi için

gülümsehayata canım eğer henüz oylama yapmadıysan loncada benim puanı 10 un katlarına tamamlar mısın lütfen. ben şuanda öyle yapıyorum.gerçi kimi arkadaşlara haksızlık olacak ama bu gece için beni mazur görürler umarım.bu kadar puanlama hakkında konuştuktan sonra yarıki puanları görmek için yapıyorum bunu

bugunku puanlamayı yaptım vanım ama yenıden bakayım olckmı dıye.bide farklı pcden bıgunde 2oyalam yapabılıyosunz.ben sabh annemden akşamda evden oylamayapmıştım bıkaç kez aklınzda olsun arkadaşlr

köstebeğe de para mı verilir diyordum ki;
geçen gün parama kıyıp 4 sabotaj köstebeği yolladım bir kişiye... alsanaalsanasmile
acil para lazımdı, biraz düşük fiyattan ürün koydum. fiyatı neden düşürüyorsun deyip küfürlü mesaj yazdı terbiyesiz... cevabını ve köstebeklerini aldı o da :eek:lmaz:
param olsaydı, 10 tane daha yollardım o an. :kızgın:

içinizden biri değil, de mi kızlar?

valla ben değildim ama gerçekten şaşırdım manyaklaşıyo bazen insanlar sanane kardeşim ne kadara satarsam satarım...ben paramın büyük bi bölümüne kıyıp köstebek yolardım haklısın bencede olumunekankayizsmile

köstebeğe de para mı verilir diyordum ki;
geçen gün parama kıyıp 4 sabotaj köstebeği yolladım bir kişiye... alsanaalsanasmile
acil para lazımdı, biraz düşük fiyattan ürün koydum. fiyatı neden düşürüyorsun deyip küfürlü mesaj yazdı terbiyesiz... cevabını ve köstebeklerini aldı o da :eek:lmaz:
param olsaydı, 10 tane daha yollardım o an. :kızgın:

içinizden biri değil, de mi kızlar?

senmıydın bakem o... :sinifsinif::sinifsinif: .ben değildim canım.ben elımdne geldıgınce kımseye bulaşmaya calışıyorum sadece burdan bıarkadaşla bı yalnış anlaşılma sonucu bı kırgınlıgımz oldu.mantıklıobısı değildı tartışma ama oldu bıkere
.onun harıcınde ne kkda kısmeyekarışmışlıgım var nede oyunda.
ha buarada ben eskı uyelerdenım.msj sayın kaçkı kımle tarışcan deme :)

X