BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
İyi akşamlar arkadaşlar....Loncayı ve buradaki bahçelerin tümünü 10 puanla oyladım.
Günlerdir sesimi çıkarmadan izliyorum arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın da ifade ettiği gibi 1-2-3 gibi puan veren arkadaşlarımız var.Birbirimizle yarışıyormuyuz yoksa yardımlaşıyormuyuz?????
Bu düşük puanları kullanan arkadaşlar paylaşım içinde olmayacaksa loncada ne işleri var.Şimdi ''''sanamı soracağız nerede olacağımızı loncayada gireriz sanada 1 puan veririz .Dalgamızıda geçeriz sende aptal gibi her akşam bize 10 puanı paşa paşa verirsin '''''diyebilirsiniz...Yalnız bunu yapan arkadaşlar bilsinki dostluk ve paylaşım adına burada buluşup her bahçeyi kardeşçe 10 puanla oylayan arkadaşlar ve tabii ki ben aptal değiliz.
Canınızı sıktım belki arkadaşlar ama benim canım ciddi şekilde sıkılıyor bu duruma.Her gece 10 puan veriyorum kimseyi ayırmadan ama bazı arkadaşlar 1-2 puan veriyorlar.İhtiyacımız yok arkadaşlar bana puan vermeyin ve aptal yerine koyayım derken siz benim gözümde başka bir şey durumuna düşmeyin.
İyi niyetle puanlama yapan ve dostça paylaşım yapan tüm arkadaşlar başımın üzerinde yeriniz var ve sizleri çok seviyorum....
Görüşümü loncada da paylaştım;ayrıca Lansorun loncada uyarısıda var her gün 10 puanla oylayalım arkadaşlar diye......Buna rağmen durum bu......
Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...Gerçi bir çözüm varmış gibide görünmüyor ama......
BıOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
ıyi akşamlar arkadaşlar....Loncayı ve buradaki bahçelerin tümünü 10 puanla oyladım.
Günlerdir sesimi çıkarmadan izliyorum arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın da ifade ettiği gibi 1-2-3 gibi puan veren arkadaşlarımız var.Birbirimizle yarışıyormuyuz yoksa yardımlaşıyormuyuz?????
Bu düşük puanları kullanan arkadaşlar paylaşım içinde olmayacaksa loncada ne işleri var.Şimdi ''''sanamı soracağız nerede olacağımızı loncayada gireriz sanada 1 puan veririz .Dalgamızıda geçeriz sende aptal gibi her akşam bize 10 puanı paşa paşa verirsin '''''diyebilirsiniz...Yalnız bunu yapan arkadaşlar bilsinki dostluk ve paylaşım adına burada buluşup her bahçeyi kardeşçe 10 puanla oylayan arkadaşlar ve tabii ki ben aptal değiliz.
Canınızı sıktım belki arkadaşlar ama benim canım ciddi şekilde sıkılıyor bu duruma.Her gece 10 puan veriyorum kimseyi ayırmadan ama bazı arkadaşlar 1-2 puan veriyorlar.ıhtiyacımız yok arkadaşlar bana puan vermeyin ve aptal yerine koyayım derken siz benim gözümde başka bir şey durumuna düşmeyin.
ıyi niyetle puanlama yapan ve dostça paylaşım yapan tüm arkadaşlar başımın üzerinde yeriniz var ve sizleri çok seviyorum....
Görüşümü loncada da paylaştım;ayrıca Lansorun loncada uyarısıda var her gün 10 puanla oylayalım arkadaşlar diye......Buna rağmen durum bu......
Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...Gerçi bir çözüm varmış gibide görünmüyor ama......
İyi akşamlar arkadaşlar....Loncayı ve buradaki bahçelerin tümünü 10 puanla oyladım.
Canınızı sıktım belki arkadaşlar ama benim canım ciddi şekilde sıkılıyor bu duruma.Her gece 10 puan veriyorum kimseyi ayırmadan ama bazı arkadaşlar 1-2 puan veriyorlar.İhtiyacımız yok arkadaşlar bana puan vermeyin ve aptal yerine koyayım derken siz benim gözümde başka bir şey durumuna düşmeyin.
İyi niyetle puanlama yapan ve dostça paylaşım yapan tüm arkadaşlar başımın üzerinde yeriniz var ve sizleri çok seviyorum....
kızlar hepinize 10 point:lepi:
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9955454
buda benim bahçem arkidişler:lepi:
slm hepinize 10 puan verdim kızlar kaydirigubbakcemile5
bu arada kk loncasına da üye oldum..ama loncadakileri nasıl oylayacağımı bilmiyorum bilmiyorumkismile
hatta ordan da sordum anlatırsanız hepinizi oylamaya çalışırım..
bu da benim bahçem
nesterin Oyuncusunun Bahçe sergisi
çok çok haklısın canım...
bunu dile getirenlerden biri de bendim,yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum...
vermeyin kardeşim o zaman oy falan,ama sonra da aklıma geliyor hani kimsenin günahını almak istemem ama sayfayı ziyaret eden birtek bizler değiliz,bu konunun birsürü ziyaretçisi de var acaba onlardan mı diye de düşünmeden edemiyorum ama buradansa mümkünse oy falan vermesin...
bahçeme bir bakayım dedim 5 dk ka buraya da uğradım yazdıklarını görünce gireyim dedim....
canım çok haklısın bende oyuna yeni başladığımda hevesle bir loncaya üye oldum ilk başlarda gayet güzeldi hatta kendi pazarımızı oluşturalım sözleşme ile uygun fiyatla işte 3-5 kuruş aşşağıya birbirimize gönderelim dedik oylama yapalım dedik dedimya 3-5 gün güzeldi sonra bir baktım bana 20 kişi oy vermiş puanım 60 ama hergün en az 30 kişi herkese oy veriyorum yazıyor bir iki söyledim cevaplanmadı benhep 10 veriyorum dedim cevaplanmadı sonra zaten lonca içinde gruplaşmalar başladı yada bana öyle geldi soru soruyorum kimse cevaplamıyor 8-10 kişi hep arasında konuşuyor herhangi bir sebze istiyorum cevap yok bende ayrıldım loncadan burayı bu gün gördüm burdaki hemen herkesi oyladım hepsini 10 puanla neyse çok uzattım tamamen sana katılıyorum nedense herkes bizim gibi düşünmüyor ama :hooray: alkisalkisalkis
buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis vereliniortak vereliniortak
canım çok haklısın,keşke kimin ne kadar puan verdiğini görebilseydik.benim dikkatimi birde çeken şu oldu;bazı arkadaşlar lonca lonca dolaşıp,onar puanı aldıkdan sonra hadi bana eyvallah deyip loncaya hiçbir katkıda bulunmadan çekip gidiyor.ne diyeyim tepe tepe kullansınlar puanlarını.artık içlerine nasıl sinecekse.lmaz: lmaz: alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
loncaya hoşgeldin canım. oradaki oylamayı yapman için loncaya giriyorsun üyeler bölümünü tıklıyorsun orada bahçe sergisi açık olan herkezin yanında bir göz işareti var o gözlere tıklıyorsun ve gerisi burada yaptığınla aynı 10 puan verebilmek için son yıldızı tıklıyorsun.iyi oyunlar iyi hasatlaropuyorumnanaktan
:hooray: 10 puanı seve seve verdim bile.slm hepinize 10 puan verdim kızlar kaydirigubbakcemile5
bu arada kk loncasına da üye oldum..ama loncadakileri nasıl oylayacağımı bilmiyorum bilmiyorumkismile
bu da benim bahçem
tamam canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
benimki açık mı acaba?yoksa herhangi bişey yapmam gerekiyo mu? bilmiyorumkismile
selam canım.öncelikle hoş geldin.loncaya giriyorsun.üyeler yazan yeri tıklayıp şubahçe isminin yanında görünen göz işaretine basıyorsun.yeni sayfa açılıyor.oradan yıldızları sonuna kadar doldurup oyluyorsun.
açık canım ve 10 point verildiopuyorumnanaktan
arkadaşlar ben diyorum ki loncamız için kurallar belirleyelim burada. buradaki üyelerimiz için tabiki esneklik payı olsun ama lonca profilinde yazan kurallarımız olsun.sizlerin önerilerini bekliyorum arkadaşlar.hem server 1 için hem server 3 için.server 2 nin başkanı theshe onunlada konuşacağım olumlu bakarsa o lonca içinde aynı kurallar söz konusu olacak....
slm hepinize 10 puan verdim kızlar kaydirigubbakcemile5
bu da benim bahçem
Bahçene 10 puan canım....
bu arada arkadaslar sonunda Bostankorkuluğu olabildim bugun
arkadaşlar server kaçtasınız loncalarınız hangileri