Bahvanlar Diyar Paylam alan

iyi geceler kızlar,ben kaçıyorum...mirmirmirmir
elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi

herkese günaydınnn güzel hasatlar diliyorum size

BABıLBAHÇELERı Oyuncusunun Bahçe sergisi

BıOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

ıyi geceler bahçıvanlar.....

4 palmiye gönderdim........Gördüğüm tüm bahçelerde 10 puan benden....

kızlar hepinize 10 point:lepi:

http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9955454

buda benim bahçem arkidişler:lepi:

Son düzenleme:
bide bu arada yeni bahçen hayırlı olsun lansorcum bişey merak ettim ikinci bahçeyi gerçekten ikinci bahçe gibi kullanabiliyomusun yani misal şimdi orayada kuşkonmaz filan ekebiliyomusun yoksa aynı birinci bahçemiz gibi hak kazandıkça yavaş yavaşmı ürünleri ekebiliyosun görevlerini iki bahçendeki ürünlerden ortak yetiştirebiliyomusun yani kısaca ikinci bahçe hakkında biraz bilgi verirmisin canım tekrar hayırlı olsun...

aramizda hamis arkadaslarda var.. :CüvCüv: ara ara icimden geciriyorum bende.. diyorum keske bu oyunu hamileyken bilseydimde oynasaydim.. calisiyordumda o zaman.. netede istedigim gibi giriyordum..

ama simdi nerde.. kizim benim hakkimdan geliyor ben onun hakkindan gelecegim yerde..
bu oyunda kacamak yapipda kafa dinliyebilecegim bi yer oldu böylece benim icin..

rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin arkadaslar.

teşekkür ederim caneylom.ikinci bahçede ilki gibi taşlı topraklı geliyor ama rafındaki her ürünü ekebiliyorsun.bir tarafa kısa sürede olanları bir tarafa uzun sürelileri ekip iki kat karla çıkıyorsun tarladan canımhihoyyyt

arkadaşlar herkese benden ten points

sizde bana virin olarmı inşallah veriliyodurohaoldumsmile

BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

İyi akşamlar arkadaşlar....Loncayı ve buradaki bahçelerin tümünü 10 puanla oyladım.

Günlerdir sesimi çıkarmadan izliyorum arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın da ifade ettiği gibi 1-2-3 gibi puan veren arkadaşlarımız var.Birbirimizle yarışıyormuyuz yoksa yardımlaşıyormuyuz?????

Bu düşük puanları kullanan arkadaşlar paylaşım içinde olmayacaksa loncada ne işleri var.Şimdi ''''sanamı soracağız nerede olacağımızı loncayada gireriz sanada 1 puan veririz .Dalgamızıda geçeriz sende aptal gibi her akşam bize 10 puanı paşa paşa verirsin '''''diyebilirsiniz...Yalnız bunu yapan arkadaşlar bilsinki dostluk ve paylaşım adına burada buluşup her bahçeyi kardeşçe 10 puanla oylayan arkadaşlar ve tabii ki ben aptal değiliz.

Canınızı sıktım belki arkadaşlar ama benim canım ciddi şekilde sıkılıyor bu duruma.Her gece 10 puan veriyorum kimseyi ayırmadan ama bazı arkadaşlar 1-2 puan veriyorlar.İhtiyacımız yok arkadaşlar bana puan vermeyin ve aptal yerine koyayım derken siz benim gözümde başka bir şey durumuna düşmeyin.

İyi niyetle puanlama yapan ve dostça paylaşım yapan tüm arkadaşlar başımın üzerinde yeriniz var ve sizleri çok seviyorum....
Görüşümü loncada da paylaştım;ayrıca Lansorun loncada uyarısıda var her gün 10 puanla oylayalım arkadaşlar diye......Buna rağmen durum bu......
Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...Gerçi bir çözüm varmış gibide görünmüyor ama......

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

LANSOR çok teşekkürler fikrime katıldığın ve alkışla onur verdiğin için......

Ben bu oylama ayıbına şaşırırken istermisin kötebek hücümuna uğrayalım.Artık her şey bekleyebilirim.Çünkü yardımlaşmak için birarada olduğumuz kişiler puanı çok görüyorsa köstebekte gönderir.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileAllahtan hemen yeri dolduruluyor diye köstebekleri kaldırmıyorum....:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…