- 24 Nisan 2009
- 1.121
- 2
- 40
BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
İyi akşamlar arkadaşlar....Loncayı ve buradaki bahçelerin tümünü 10 puanla oyladım.
Günlerdir sesimi çıkarmadan izliyorum arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın da ifade ettiği gibi 1-2-3 gibi puan veren arkadaşlarımız var.Birbirimizle yarışıyormuyuz yoksa yardımlaşıyormuyuz?????
Bu düşük puanları kullanan arkadaşlar paylaşım içinde olmayacaksa loncada ne işleri var.Şimdi ''''sanamı soracağız nerede olacağımızı loncayada gireriz sanada 1 puan veririz .Dalgamızıda geçeriz sende aptal gibi her akşam bize 10 puanı paşa paşa verirsin '''''diyebilirsiniz...Yalnız bunu yapan arkadaşlar bilsinki dostluk ve paylaşım adına burada buluşup her bahçeyi kardeşçe 10 puanla oylayan arkadaşlar ve tabii ki ben aptal değiliz.
Canınızı sıktım belki arkadaşlar ama benim canım ciddi şekilde sıkılıyor bu duruma.Her gece 10 puan veriyorum kimseyi ayırmadan ama bazı arkadaşlar 1-2 puan veriyorlar.İhtiyacımız yok arkadaşlar bana puan vermeyin ve aptal yerine koyayım derken siz benim gözümde başka bir şey durumuna düşmeyin.
İyi niyetle puanlama yapan ve dostça paylaşım yapan tüm arkadaşlar başımın üzerinde yeriniz var ve sizleri çok seviyorum....
Görüşümü loncada da paylaştım;ayrıca Lansorun loncada uyarısıda var her gün 10 puanla oylayalım arkadaşlar diye......Buna rağmen durum bu......
Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar...Gerçi bir çözüm varmış gibide görünmüyor ama......
çok çok haklısın canım...
bunu dile getirenlerden biri de bendim,yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum...
vermeyin kardeşim o zaman oy falan,ama sonra da aklıma geliyor hani kimsenin günahını almak istemem ama sayfayı ziyaret eden birtek bizler değiliz,bu konunun birsürü ziyaretçisi de var acaba onlardan mı diye de düşünmeden edemiyorum ama buradansa mümkünse oy falan vermesin...
bahçeme bir bakayım dedim 5 dk ka buraya da uğradım yazdıklarını görünce gireyim dedim....