Bahvanlar Diyar Paylam alan

Görürsün Lansorcum Sen Bu Azimle Bahçivanlar Diyarınıda Alırsın alkisalkisalkis
Ben Kolayına Kaçtım Hiç Yapmadığım Birşeyi Yapıp Parayla Aldım Bahçeyi Malesef :kedi:

Görürsün Lansorcum Sen Bu Azimle Bahçivanlar Diyarınıda Alırsın alkisalkisalkis
Ben Kolayına Kaçtım Hiç Yapmadığım Birşeyi Yapıp Parayla Aldım Bahçeyi Malesef :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet kök imparotoriçesi olacam benkaydirigubbakcemile2 bu oyun çok dinlendiriyor beni.kafa dağıtıyor,çok iyi geldi banaboshayallersmile

LANSOR17 ikinci bahçen hayırlı olsun canım....ıyi hasatlar....bol kazançlar inşallah....

teşekkürler canım artık olmazsa bende kredi kartıyls alırım coinsleri sonrada bozdururumopuyorumnanaktan

teşekkürler canım artık olmazsa bende kredi kartıyls alırım coinsleri sonrada bozdururumopuyorumnanaktan

ya şu coins alamyı ve premium üye olmayı ben neden beceremiyorummmmm, valla 15 gündür forumda geziyorum, videosunu inceledim birebir yapmaya uğraştım olmadıııohaoldumsmile bana şu premiumüye olmayı ve havale ile coins almayı anlatabilecek bir hayırsever yok mu?

bu da bahçe sergim, 9000000 kl param var, harcayamadım yaaa,,, sulama cücesi almak istiyorum alamadım.. yardım edin şu garibana:gitme:

aybuke07 Oyuncusunun Bahçe sergisi

pazarda coin satılıyor al ordan madem baya pran var sonrada

bahçeni olduğu sayfada ekranı kapatma butonunun yanında c işaretine bas
açılan ekranda coin değiştir yazan yeri tıkla altta premium ayarlarını 1 ay yap altta tamam de ordan premium üye ol

bu arada bahçee 10 puannnn

bu arada demko ve oya2010 arkadaşlar oylanmıyo bahçeniz görüntünüz yok

bide arkadaşlar bahçe görüntüsünü yapayanlar düzenle kısmında foto çekim kutusunu tıklarken yanındaki 1 sayısının hemen dibindeki kutucuğuda tıklayın ondan olmuyordur aklıma geldi söliim dedim

nereye ne ekleyeceksiniz, anlamadım...
benneyaptımki

coin'leri ya kL parası ile ya da havale ile para ödeyerek satın alıyorsunuz, diye biliyorum...

alternatif : facebookda bahcivanlardiyarinin hyrani olun..her gün bir soru soruyorlar, ilk dogru cevap verene 10 coin hediye.. denk gelirde ilk cevap veren olabilirsen ne ala..ben daga tutturamadim o baska

lanasorum ikinci bahçen hayırlı olsunn...loncaya da yazdım....buraya da yazmak istedim tatlım...darısı bize inş....

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi

İyi geceler bahçıvanlar.....

4 palmiye gönderdim........Gördüğüm tüm bahçelerde 10 puan benden....

hepinize 10 puan arkadaslar..alinti yapmadiklarimi oyliyamadim nedense??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…