- 12 Ocak 2010
- 276
- 0
lansorcum öncelikle yeni bahçen hayırlı uğurlu olsun alkisalkisalkisben daha maviüzümbaronundayım sana sorum olucaktı,gelen müşterilere ürün satarak mı para kazandın yoksa pazar yerine mi hangisi daha kazançlı?
rüya26 Oyuncusunun Bahçe sergisi
pazar yeri daha kazançlı bence ama müşterilerde bazen iyi fiyt verebiliyor yetiştirebilirsen fazla pazardada satacaksın ancak öle para birikiyor işte ben biriktirmeye çalışıyom sonra satıyom ama daha 25.000 kl var şuan başkada kuruş yok paramı idareli harcamadım sanırsam çok müsrifim
senin bahçe düzenini beğeniyorum canım. 10 puan..
blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali arkadaşlar nihayet ıspanak görevinden kurtuldum.
kızlar 30 dan sonra görev yokmu varsa ne acaba bilen varsa yazsınnn birde bahçeye ekilen süs ürünleri kaldırılabiliyormu staılabiliyormu
lansorcum öncelikle yeni bahçen hayırlı uğurlu olsun alkisalkisalkisben daha maviüzümbaronundayım sana sorum olucaktı,gelen müşterilere ürün satarak mı para kazandın yoksa pazar yerine mi hangisi daha kazançlı?
kızlar coin kazanmak için burdaki bloglara eklesek olurmuki acaba
Az önce 3. bahçemide açtım orasıda yabani ot doluymuş diğer ikisi gibi :gitme:
deren premium üyemisin?
canım peki aylık ücreti ne kadar bunun
teşekkür ederim canımmmmopuyorumnanaktan evet otlu ve taşlı tek farkı 3 değil 2 köstibik varwawwwtebrıkler canım.nasıl bahce.otlumu.anlat bakam bize :1hug:
evet crocusu bahçeye konan süs ürünleri paneldeki orakla kaldırılıp satılabiliyor canımkızlar 30 dan sonra görev yokmu varsa ne acaba bilen varsa yazsınnn birde bahçeye ekilen süs ürünleri kaldırılabiliyormu staılabiliyormu
sağol canımopuyorumnanaktan
hadi güle güle ek bis baskanim..darisi bizlerin basina
tarafimdan oylanmistir..
pfff...2400 sogan yetistirmem lazim..daha 1000 tanem anca var..
2. palmiyemide yolladim loncamiza..3. yolda insallah :hulya:
bende 21 i bitirdim dün canım.şimdi gül biriktiriyorum tabiki hemen yazarım buraya eğer görevleri yapıyorsa crocusu nunda puanı çok yüksek.hangimiz öğrenirsek önce hemen yazarız buraya:lepi:arkadaşlr 30dan sonrakı görevler ıcın nasıl yapıcaz ne yapıcam netten bulamadım ben diger görevlerı.şimdi en yuksek puan kımde.lansor sende galıba canım.30dan sonrakı görevler ilk sana gelcekya puanın yukjsekya.
sen görev gelir gelmez buraya yazsanda bızde ona göre hazırlansak olurmu.sen kaçıncı görevı yaptın enson ben azönce 20.görevı bıtırdım
çok sağol canımopuyorumnanaktan10 puanlar gitmiştir locada oylandı hadi hayırlı hasatlar
lansor bahçen hayırlı olsun darısı başımıza
sanada iyi oyunlar tatlımaaa çok şaşırdım ya bahçıvanlar diyarına bayılıyorum benzemuszemus burda bi topic olduğunu bilmiyodum herkese iyi oyunlarkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
açıkçası bana loncam aldırtı sağolsunlar 2. bahçeyi. çok yardımcı oldular sağolsunlarŞenizlansorcum öncelikle yeni bahçen hayırlı uğurlu olsun alkisalkisalkisben daha maviüzümbaronundayım sana sorum olucaktı,gelen müşterilere ürün satarak mı para kazandın yoksa pazar yerine mi hangisi daha kazançlı?
var canım.dikkatli bak adıda kadınlar kulubü.bekleriz canıma.s.merhaba kızlar
server 1 deyim ve loncanıza katılmak istiyorum
ama kadınlar klubu loncasını göremedim
server 1 de loncamız yokmu acaba?
çokkk teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan
bizde o günleri görürüz inşallah:hulya:Az önce 3. bahçemide açtım orasıda yabani ot doluymuş diğer ikisi gibi :gitme: