Bahvanlar Diyar Paylam alan

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 36 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
BUHATAYI VERIYOR ıŞTE.BILEN VARMI NE YAPMAM GEREKIYOR

100 tane mesaj göndermen lazımmış link ya da resim ekleyebilmen için,o yazıyor..boshayallersmile

hoşgeldin maviyeşil,sana da iyi oyunlar...

pazar yeri daha kazançlı bence ama müşterilerde bazen iyi fiyt verebiliyor yetiştirebilirsen fazla pazardada satacaksın ancak öle para birikiyor işte ben biriktirmeye çalışıyom sonra satıyom ama daha 25.000 kl var şuan başkada kuruş yok paramı idareli harcamadım sanırsam çok müsrifim

merhaba kızlar
server 1 deyim ve loncanıza katılmak istiyorum
ama kadınlar klubu loncasını göremedim
server 1 de loncamız yokmu acaba?

pazar yerinde komisyon almasalar daha iyi olcak,komisyon var diye pazara çıkartmıyorum ürünleri :1no2:

kızlar buraya kim bahçe sergisi yapıyorsa benden 10 puan tek tek yazmıyorum herkesi oyluyorumm

senin bahçe düzenini beğeniyorum canım. 10 puan..

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali arkadaşlar nihayet ıspanak görevinden kurtuldum.

harika olmuş, darısı başımıza... 10 puan..

kızlar 30 dan sonra görev yokmu varsa ne acaba bilen varsa yazsınnn birde bahçeye ekilen süs ürünleri kaldırılabiliyormu staılabiliyormu

süs ürünleri 24 saat durduktan sonra kaldırabilir ya da yerini değiştirebilirsiniz. pazarda satılıyor, alıp satabilirsiniz...

hayırlı günler canlarım bütün bahçeleri oyladım

NILBERA Oyuncusunun Bahçe sergisi

herkese 10 puan....(bazı arkadaşları loncada oyladıgım için oy veremedim şimdi)

kızlar coin kazanmak için burdaki bloglara eklesek olurmuki acaba

kızlar coin kazanmak için burdaki bloglara eklesek olurmuki acaba

nereye ne ekleyeceksiniz, anlamadım...
benneyaptımki

coin'leri ya kL parası ile ya da havale ile para ödeyerek satın alıyorsunuz, diye biliyorum...

teşekkür ederim bambusi...:kedi:

gördüğüm bahçeleri oyladım,hepsine 10ar puan...kaydirigubbakcemile5
elchin bahçen oylanmıyor...:1no2:

Az önce 3. bahçemide açtım orasıda yabani ot doluymuş diğer ikisi gibi :gitme:

canım peki aylık ücreti ne kadar bunun

30 coins canım istersen kredi kartıyla alırsın 50 coins 11.00 TL 30 tanesiyle premium olup kalanını bozdurabilirsin yerimseniben
İstersen kök lira biriktirirsin pazar yerinden alırsın 30 adet coins tanesi 570.00 kl ye gidiyor
2.ve3. bahçenin fiyatı ise 99.000.00 kl boshayallersmile

wawww tebrıkler canım.nasıl bahce.otlumu.anlat bakam bize :1hug:
teşekkür ederim canımmmmopuyorumnanaktan evet otlu ve taşlı tek farkı 3 değil 2 köstibik var

kızlar 30 dan sonra görev yokmu varsa ne acaba bilen varsa yazsınnn birde bahçeye ekilen süs ürünleri kaldırılabiliyormu staılabiliyormu
evet crocusu bahçeye konan süs ürünleri paneldeki orakla kaldırılıp satılabiliyor canım

hadi güle güle ek bis baskanim..darisi bizlerin basina

tarafimdan oylanmistir..

pfff...2400 sogan yetistirmem lazim..daha 1000 tanem anca var..
2. palmiyemide yolladim loncamiza..3. yolda insallah
:hulya:
sağol canımopuyorumnanaktan

bende 21 i bitirdim dün canım.şimdi gül biriktiriyorum tabiki hemen yazarım buraya eğer görevleri yapıyorsa crocusu nunda puanı çok yüksek.hangimiz öğrenirsek önce hemen yazarız buraya:lepi:

10 puanlar gitmiştir locada oylandı hadi hayırlı hasatlar

lansor bahçen hayırlı olsun darısı başımıza
çok sağol canımopuyorumnanaktan

aaa çok şaşırdım ya bahçıvanlar diyarına bayılıyorum benzemuszemus burda bi topic olduğunu bilmiyodum herkese iyi oyunlarkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sanada iyi oyunlar tatlım

açıkçası bana loncam aldırtı sağolsunlar 2. bahçeyi. çok yardımcı oldular sağolsunlarŞeniz

merhaba kızlar
server 1 deyim ve loncanıza katılmak istiyorum
ama kadınlar klubu loncasını göremedim
server 1 de loncamız yokmu acaba?
var canım.dikkatli bak adıda kadınlar kulubü.bekleriz canıma.s.

çokkk teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan

Az önce 3. bahçemide açtım orasıda yabani ot doluymuş diğer ikisi gibi :gitme:
bizde o günleri görürüz inşallah:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…