bahçeli evim

Bahçeniz,çiçekleriniz,odanız hepsi çok güzel.
Bahçelere de bayılırım ayrıca sizin bahçeniz de güzelmiş gerçekten.Sabah güneş doğarken ve akşam batarken bahçeye çıkıp da nefes almak kadar güzel bir şey yok herhalde bu dünyada.
Huzurla ve mutlulukla geçen bir ömür dilerim evinizde :) :)

Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin

kötü şeyler evinin kapısından dönsün

ben çekyatla halı desenini çok alakasız buldum.

ayrıca yastıklar doğu esintili oda da kaybolmuş ve biraz basite inmiş. bazı eşyalarla onları daha göz önüne getirebilirsin.

merdivenlerin duvarına çerçeveler, fotoğraflar veya manzara resimleri olabilir.
merdivenler biraz renksiz görünüyor.

bahçen ise beni mest etti.
çok güzel

ahh o salıncak biz de olacak hiç kalkmam
güle güle sallan

cnm saol. yeni taşındıgım için aksesuar eksikleri çok fakat zaman verip basit eşyalar almak istemedim fikirlerini dikkate aldım en kısa zamanda dediklerini uyguluycam

oturma odanızda çizgili çekyatlara çiçekli haalı sermek hoş olmamış..salon güzel ama keşke halıyı siyahlı seçmeseydin..
.
bi tavsiyem derz kalemi al koçtaştan praktikerden tekzenden falan..beyaz al ve banyonun fayans aralarının üstünü geç araların ..çamaşır makinesi etrafın ve lavabo etrafının fayans araları fotoddan bile dikkat çekiyor yerlerini göremedim ama mutlaka yap 2 kalem yeter zaten, biz yaptık bembeyaz tertemiz oldu bu şekilde temizlesen de pis görünüyor...güle güle otur bahcende mutlu akşamlar geçir sevdiklerinle.

canım banyom fayanslarım mor derzleri bi ton açıgı lila gibi fotoda degişik çıkmış banyom yeni yapıldı daha kirlenmedi fotolardan öyle çok aydınlık güneşli evim ama saalon bile karanlık gibi çıkmış ışıktan dolayı

ben evin güzelliğinden eşyalara bakmadım bile ,zamanla oturur herşey yerli yerine ,o masa sandalye bölümünden bahçe görünüyor ya ,bayıldım ben otururum orda akşama kadar güle güle oturun ,ev 2 katlı sanırım üst katta ne var ,yatak odanız çocuk odanız filan koymamışsınız ,bekliyorum ..

Siz daha çok bahçenizin fotoğrafını çekip koysaymışsınız yetermiş.
Maşallah.
Allah ağız tadiyla yaşamayı nasip etsin.

bahçeye şöyle yemyeşil çimler ekili olsa daha güzel olur bence, ama şimdiki haliyle de güzel
herkesini hayallerini süsleyecek bi ev güle güle oturun

canım çok saol. bahçenin bir tarafı sırf çim ama bakımı çok zor bi pazarımız var onuda bi tarafı biçmek için ugraşıyoruz bide iki tarafta çim olursa daha zor olucak tşk.ler yorumun için

Fotograflar cok yakından ve bıraz karısık geldı ama
bu bahcelı evlere bayılıyorum Allah nasıp etmedı gırıs kat kıradan orta kat kendı evıme tasındım ama hep ıcımde kalacak valla
gule gule oturun ınsallah

evet nerde bu ev ben birde soru sormuştum üst katta ne var diye ,yatak odanı filan da sormuştum beni görmedin galiba

Eviniz çok güzel güle güle oturun
Benim de bahçem var
Çim ekmiştim, çiçek te ama çiçekleri kökünden yolan eşkiya gibi çocuklar var bu mahallede
Bende bu yıl birşey ekmedim ama çimler kendiliğinden çıktı

Çim de eklemeni tavsiye ederi, çiçekleirn zaten çok güzel

evet nerde bu ev ben birde soru sormuştum üst katta ne var diye ,yatak odanı filan da sormuştum beni görmedin galiba

canım mesajın yok görünmüyo alt katta salon wc mutfak (mutfak tarafında bir bahçe daha var ama orası beton ) üst katta yatak odası oglumun odası oturma odası ve banyo var en alt kattada bodrum var kiler gibi kullanılıyor batıkentte bu evler

özür dilerim arkadaşım ben görmemişim mesajını en kısa zamanda diger odalarıda koyarım allah hepimize huzurla saglıkla oturmayı nasip etsin ( inan oturamıyosun üst kat alt kat bahçıvanlık yap çocukla ilgilen park sokak gez gün bitiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…