• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeli evim

Selam arkadasım bahçen çok güzel...keşke çimen eksende tutsa...yemyeşil oldugunu düşün ne güzel huzur verir.
Evinin en güzel fotosu bahçe ve bahçeye bakan yemek köşesi benim zevkime göre.

Bizim de yaptıgımız bir hata paylaşabilirim.tv ünitesinin üzerine fazla mesafe bırakarak asılan plazman...

Bir 10 cm aşağı alınsa kablolarda fazla dikkat çekmez sanırım...eşimde ben yokken astırmıstı.çatımız akınca duvardan söküp ayağını taktık...arkadaki delikler ve takma aparatı yadigar kaldı :)))

güle güle oturun inşallah...

Selam arkadasım bahçen çok güzel...keşke çimen eksende tutsa...yemyeşil oldugunu düşün ne güzel huzur verir.
Evinin en güzel fotosu bahçe ve bahçeye bakan yemek köşesi benim zevkime göre.

Bizim de yaptıgımız bir hata paylaşabilirim.tv ünitesinin üzerine fazla mesafe bırakarak asılan plazman...

Bir 10 cm aşağı alınsa kablolarda fazla dikkat çekmez sanırım...eşimde ben yokken astırmıstı.çatımız akınca duvardan söküp ayağını taktık...arkadaki delikler ve takma aparatı yadigar kaldı :)))

güle güle oturun inşallah...

tşk. ederim arkadaşım evim tadilata giricek salondaki balkon salona katılıp salon büyütülecek tv tam karşıya asılacak uyarını dikkate alıcam bahçenin bir tarafı zaten çim devamlı biçmek gerekiyoo daha bu kış çiçekleri yaz çiçeklerim şuan saksılarda fide halinde az büyüsün bahçede yerini alıcaklar

Ev çok sevimli , bahçeye bayıldım :16:
Bende birkaç fikrimi belirtmek isterim , merdiven duvarnı çok boş buldu biraz daha hareketlendirebilirsin
Banyodaki örtüler ho şdurmamış sepet çok dagınık duruyor raf koyabilirsen dizmiş olursan çok daha şık durur bence

mutlulukla oturun :nazar:

Ev çok sevimli , bahçeye bayıldım :16:
Bende birkaç fikrimi belirtmek isterim , merdiven duvarnı çok boş buldu biraz daha hareketlendirebilirsin
Banyodaki örtüler ho şdurmamış sepet çok dagınık duruyor raf koyabilirsen dizmiş olursan çok daha şık durur bence

mutlulukla oturun :nazar:

cnm teşekkür ederim dikkate alıcam uyarını saol

bahçeli bir eviniz olduğu için çok şanslısınız güle güle oturun evinizde,
bence de merdiven duvarları çok iyi değerlendirilebilinir , sevgilerr

Güle güle oturun.Çok şanslısınız,ne güzel bahçeniz var.
Evde el emekleriniz gözümden kaçmadı :) Bereket kuşlarını da siz yaptınız yanılmıyorsam.

Benim gözüme,banyoda,çamaşır makinasının yanında duran dolap takıldı.
O dolap epey yer kaplıyor ve herhalde hareket alanını kısıtlıyor.
Onun yerine,yapı marketlerde satılan ince uzun banyo dolaplarından alabilirsiniz.
Hem havluları hem kozmetikleri o dolapta saklayabilirsiniz.

Son düzenleme:
bahceli oluşu çok güzel ben olsam o bahcenin birazını yapay cimle yada tamamını döşetirim birde sanırım yan taraflarda komşularınızda var onlar sizi sizlerde onları görmeyesiniz diye ben tel kısımları kapatacak birşeyler yapardım çiceklerinizde çok güzelmiş ilk güle güle oturun

içerden merdivenli evlere her zaman bayılmışımdır:16:
herşey çook güzel güle güle oturun

Slm bende dublexs evde oturuyorum,sanirm merdiven sonu acik aslinda oraya kapi veya surgulu bi kapi yapdirsaniz,assaginin sicagi yukari gimez ve hemende isini verir .bizmki de acikdi merdiven tarafi,sicaklil direk en yukari kata giderdi assagisi hep soguk kalirdi.bizde idarelik kalin perdeyi takdik inanimisin kaloriferi bazen yamiyoruz bile ilerde sik beyaz kapi takicaz

kıskandım!! Eviniz nerde çok sevdim :)) İstanbul içinde müstakil ev hayal gibi bir şey. Bahçeyle uğraşmayı çok seviyorum balkonumu koyucam ben de bi gün bahçe gibi oldu artık balkonda oturacak yer kalmadı. :) Güle güle mutlulukla oturun inşallah

Slm bende dublexs evde oturuyorum,sanirm merdiven sonu acik aslinda oraya kapi veya surgulu bi kapi yapdirsaniz,assaginin sicagi yukari gimez ve hemende isini verir .bizmki de acikdi merdiven tarafi,sicaklil direk en yukari kata giderdi assagisi hep soguk kalirdi.bizde idarelik kalin perdeyi takdik inanimisin kaloriferi bazen yamiyoruz bile ilerde sik beyaz kapi takicaz

Çok dogru bende kışın oraya bambu stor takıyorum soguk için ama görenler aaa dekoratif modern olmuş dıyoo yok yukarının sogunu kessın dıye yaptım diyorum saşırıyolar gerçekten yukarılar serın aşagısı fırın

kıskandım!! Eviniz nerde çok sevdim :)) İstanbul içinde müstakil ev hayal gibi bir şey. Bahçeyle uğraşmayı çok seviyorum balkonumu koyucam ben de bi gün bahçe gibi oldu artık balkonda oturacak yer kalmadı. :) Güle güle mutlulukla oturun inşallah

Evim ankarada teşekkur ederim allah daha guzelini gönlundekini sana versin

Back
X