- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Arkadaşım da oraya gitti bütün tahlilleri yaptırdı doktor mu çağıracak acaba hiç geri dönüş yapan olmadı
Adetle başlanır tedaviye doktoru ne dedi ki cem bey mi doktoru asistanı söylerdi başlaması gereken zamanı anlaşma yaptılar mi canan hanımla başlamaya dair imza attılar miArkadaşım da oraya gitti bütün tahlilleri yaptırdı doktor mu çağıracak acaba hiç geri dönüş yapan olmadı
Cem hocanın öğrencisiydim aslında çok iyi bi doktordu üzüldüm sizin adınıza amh değeriniz kaçtıBen umut tüp bebekte cem bey e gittim 4 kez denedik 1 defa transfer oldu, 4 . Denemede genetiğe gönderelim dedi ama ben de amh düşüklüğü olduğundan fazla yumurtam oluşmuyordu, bunda da gidişatı iyi değildi ama yine de transfer olmasını istedim cem bey den maddi anlamda artık son şansım demiştim transfer yaptık ama o dA negatif çıktı. Benim üzüldüğüm doktora çok güvenmem oldu 4 defa da orda yaptım ama cem bey in hiç aramaması çok üzdü ama bi evrak için gönderdiğim halde çalışanları hergün aradı neredeyse keşke hastalara da o kadar değer versinler ben sadece ticarethane olarak görüyorum. O kadar reklam yapıyor sayfa da ama zor hastaları es geçmesi çok üzücü.
Sabri beyle görüştüler, tahliller istemiş doktor onu yaptırdılar hocaya gönderdiler yapcagımız başka bişey var mı diye msj atıyorlar hoca sürekli şimdilik yok diyormuş, hoca mı cagırcak acaba yoksa hastaneye parayı yatırınca mı başlayacak işlemlerAdetle başlanır tedaviye doktoru ne dedi ki cem bey mi doktoru asistanı söylerdi başlaması gereken zamanı anlaşma yaptılar mi canan hanımla başlamaya dair imza attılar mi
Eğer bi sıkıntı görmediyse ki görse derdi şu işlemi yapalım diye o anlaşmasını yapsın adetiyle başlasınSabri beyle görüştüler, tahliller istemiş doktor onu yaptırdılar hocaya gönderdiler yapcagımız başka bişey var mı diye msj atıyorlar hoca sürekli şimdilik yok diyormuş, hoca mı cagırcak acaba yoksa hastaneye parayı yatırınca mı başlayacak işlemler
Anlaşmamı yapılıyo önce haber vereyim çok teşekkür ederim onlarda önce doktor çağırır sonra devamı gelir diye bekliyoduEğer bi sıkıntı görmediyse ki görse derdi şu işlemi yapalım diye o anlaşmasını yapsın adetiyle başlasın
Yok doktor soruyor baslicakmisinz diye evet diyince adetin 2 günü gel başlayalım diyor odadan çıkınca tüp bebek koordinatörü canan hanım. Var onla anlaşma yapıyorsunAnlaşmamı yapılıyo önce haber vereyim çok teşekkür ederim onlarda önce doktor çağırır sonra devamı gelir diye bekliyodu
Onlar doktorla görüşmüş, sonra canan hanımla konuşmuşlar ama anlaşma imzalamamıslar, bir dahaki gelişlerinde imzalayacaklarını sanmıslar, doktor da hiç su zaman başlayalım dememiş tahlillerini yaptırdılar hocaya atıyorlar, onlarda anlamadı açıkçası ben önerdim orayı o yüzden sordum bende tam bilmyrm .Yok doktor soruyor baslicakmisinz diye evet diyince adetin 2 günü gel başlayalım diyor odadan çıkınca tüp bebek koordinatörü canan hanım. Var onla anlaşma yapıyorsun
Hiç öyle dememiş sadwcw su tahlilleri getirin demiş hatta watsaptn atın demişYok doktor soruyor baslicakmisinz diye evet diyince adetin 2 günü gel başlayalım diyor odadan çıkınca tüp bebek koordinatörü canan hanım. Var onla anlaşma yapıyorsun
4 yıllık evliyim çocuk isteme serüvenimiz 2,5 yıl çok doktora gittim hiç bir sorun olmadığı söylenip gönderildim ama ben bir sorunum olduğuna emindim Bülent hoca çikolata kistimi ilk gören kişi ve seni çok oyalamışlar dediAmin inşallah surecimiz yakın olucak bende haziran sonu adetimle başlıyorum cem beye allah sonumuzu hayır etsin
Ben de 6 senelik evliyim 5 senedir çocuk istiyoruz yaşıma göre amh düşükmüs 26 yaşındayım amh 2.02 bide rahimde polip oluşuyor bu benim 7 denem olcak doktorların yüzde yüz tutar demesine rağmen sadece 1 kere kimyasal gebelik oluştu tutmama sebebini kimse söylemiyor o yüzden cem beyi tercih ettim bu denemede4 yıllık evliyim çocuk isteme serüvenimiz 2,5 yıl çok doktora gittim hiç bir sorun olmadığı söylenip gönderildim ama ben bir sorunum olduğuna emindim Bülent hoca çikolata kistimi ilk gören kişi ve seni çok oyalamışlar dediCem hocanın başarı oranı çok iyi olduğu söyleniyor daha tanımadan güveniyorum inşallah güzel sonuçlar alırız Senin sorunun nedir ?
Bana amh hiç yapılmadı fakat Bülent hoca çikolata kistinin yumurta rezervimi azalttığını söyledi bu sebeple aşılama olayına girmeden direk tüp bebek kararı aldık . Muhtemelen yapıldığında seninkinden çokta farklı sonuç çıkmayacaktır . Bende 28 yaşındayım baya yol almışsın benim ilk denemem olcak o yüzden biraz fazla heyecanlıyım. Cem hoca çok düşük amh sonuçlarından bile başarılı sonuçlar elde etmiş. Büyük bir umutla 20 Temmuz’u bekliyorumBen de 6 senelik evliyim 5 senedir çocuk istiyoruz yaşıma göre amh düşükmüs 26 yaşındayım amh 2.02 bide rahimde polip oluşuyor bu benim 7 denem olcak doktorların yüzde yüz tutar demesine rağmen sadece 1 kere kimyasal gebelik oluştu tutmama sebebini kimse söylemiyor o yüzden cem beyi tercih ettim bu denemede
Bende haziran Sonunu bekliyorum allah sonumuzu hayır etsin inşallahYumurta toplanmasından sonraki ay
Bana amh hiç yapılmadı fakat Bülent hoca çikolata kistinin yumurta rezervimi azalttığını söyledi bu sebeple aşılama olayına girmeden direk tüp bebek kararı aldık . Muhtemelen yapıldığında seninkinden çokta farklı sonuç çıkmayacaktır . Bende 28 yaşındayım baya yol almışsın benim ilk denemem olcak o yüzden biraz fazla heyecanlıyım. Cem hoca çok düşük amh sonuçlarından bile başarılı sonuçlar elde etmiş. Büyük bir umutla 20 Temmuz’u bekliyorum
canım rahim dinlendirme 1 ay oluyor temmuzda başladın yumurtaların toplandı falan 1 adet bekletirler ağustos sonu eylül başı olursun transferRahim dinlendirme süreci kaç ay peki temmuz başı tedaviye başlasam ne zaman transfer olur
Aynı sorun bizde var ben rapor alamadım kolay kolay veemiyorlaranladım teşekür ederim raporu ben eruzrum araştırmadan yada istanbuldan herhangi bi yerden çıkarsam kabul ederlermi çünkü erurumda aynı gün içinde çıkıyordu
Valla 2 ay bekledim herşeyi hazır olduğu halde ama aldım şükürrAynı sorun bizde var ben rapor alamadım kolay kolay veemiyorlar
9 bin tüp bebek tedavisiyse geri kalan 10-20bin TL ne oluyor. Ayrıntılı yazarsanız çok sevinirim. Bende orada düşünüyorum çünküTup Bebek listes fiyatı 9000TL ama en az 20-30bünTL arası butce ile gitmeniz gerekir. Deraylı fiyat yazabilirim isterseniz
Başka çare yok umut tüp bebek merkezine gittim bahçeci deli gibi para çıkardılar böyle bişey olamaz bi alttan muayeneye 550 lira para verdik umuttepede rapor çıkarmaya çalışıcaz işteAynı sorun bizde var ben rapor alamadım kolay kolay veemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?