- 7 Mart 2019
- 89
- 56
- 8
- 40
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Ngs yada pgt nedir ?
Kromozon 7-8 hücreli dedi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ngs yada pgt nedir ?
Kromozon 7-8 hücreli dedi ?
canım raporla ilgili ben yardımcı olmaya çalışırım sana sorabilirsin banaMart sonundan beri tedaviye baslayamadim rapor çıkardım raporumu mayısta alabildim ancak devlet hastanesinden ne kadar erken başlamak istedim ama nasip haziran sonuna kaldı bide arkadaşlar tüp bebek raporu alan arkadaşlar size bi sorum olcak
Teşekkür ederim şimdi hastaneye gidecem bulunduğum şehire öğrenicem eskiden tek rapor aliyoduk şimdi ilaç için bile tekrar rapor yazılması lazimmiscanım raporla ilgili ben yardımcı olmaya çalışırım sana sorabilirsin bana
Hangi hastaneden rapor cikardinMart sonundan beri tedaviye baslayamadim rapor çıkardım raporumu mayısta alabildim ancak devlet hastanesinden ne kadar erken başlamak istedim ama nasip haziran sonuna kaldı bide arkadaşlar tüp bebek raporu alan arkadaşlar size bi sorum olcak
canım anadolu yakasında zeynep kamil çıkartıyor tüp bebek raporu oradan çıkartabilirsin raporunuTeşekkür ederim şimdi hastaneye gidecem bulunduğum şehire öğrenicem eskiden tek rapor aliyoduk şimdi ilaç için bile tekrar rapor yazılması lazimmis
Bursada hallettim ama sistemi çok değiştirmişler herşeye bişey bulmuşlar neyseki hallettim 3 ayı ma mal oldu amacanım anadolu yakasında zeynep kamil çıkartıyor tüp bebek raporu oradan çıkartabilirsin raporunu
canım anadolu yakasında zeynep kamil çıkartıyor tüp bebek raporu oradan
3 ay mi şaka yapiyosun çok uzun bi süreç benim içinBursada hallettim ama sistemi çok değiştirmişler herşeye bişey bulmuşlar neyseki hallettim 3 ayı ma mal oldu ama
1 ayı geçerse yatıramam gibi yine hayal olduNormalde bu kadar uzun değil ama şimdi sistemi çok kötu yaptılar yani bilmiyorum burda öyle 1 ayı rahat geçiyor çıkması belki daha fazla
Umut tüp bebekte yaptiricam randevu aldim cem beye raporum yok süreci öğreniyorumÖzelde mi yapticaksiniz anlamadım ben rapor için geç kalmadan başvurun
bende cem beyde başlıyorum insallah herey gönlünüzce olsunUmut tüp bebekte yaptiricam randevu aldim cem beye raporum yok süreci öğreniyorum
Amin inşallah surecimiz yakın olucak bende haziran sonu adetimle başlıyorum cem beye allah sonumuzu hayır etsinİlk muayenemi Bülent tıraşta oldum çikolata kistim olduğu söylendi. Tüp bebek önerdi. Tüp bebek için bahçeci Cem çelik ile görüşmeye karar verdim . Temmuz’un ilk haftası ön muayenemi olup o ay adetimlede tedaviye başlamayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa . İnşallah olumlu sonuçlanır herkesin gönlüne göre olsun
Arkadaşım da oraya gitti bütün tahlilleri yaptırdı doktor mu çağıracak acaba hiç geri dönüş yapan olmadıBende bahçecide pozitif sonuç aldım Allaha şükür doktorum sabri cavkaytar bebegimi bekliyorum şuan Allaha şükür