• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Mart sonundan beri tedaviye baslayamadim rapor çıkardım raporumu mayısta alabildim ancak devlet hastanesinden ne kadar erken başlamak istedim ama nasip haziran sonuna kaldı bide arkadaşlar tüp bebek raporu alan arkadaşlar size bi sorum olcak

Mart sonundan beri tedaviye baslayamadim rapor çıkardım raporumu mayısta alabildim ancak devlet hastanesinden ne kadar erken başlamak istedim ama nasip haziran sonuna kaldı bide arkadaşlar tüp bebek raporu alan arkadaşlar size bi sorum olcak
canım raporla ilgili ben yardımcı olmaya çalışırım sana sorabilirsin bana

canım raporla ilgili ben yardımcı olmaya çalışırım sana sorabilirsin bana
Teşekkür ederim şimdi hastaneye gidecem bulunduğum şehire öğrenicem eskiden tek rapor aliyoduk şimdi ilaç için bile tekrar rapor yazılması lazimmis

Benim randevu yine ertelendi bu ay sonu insallah eşim işsiz ocak ayından itibaren rapor çıkarırken sorun olur mu kocaeli ve istanbul anadolu yakasında hangi hastanede rapor çıkarmamı onerirsiniz erzurumda çıkarmayı düşünüyordum ama aksilikler nedeniyle olmadi

canım anadolu yakasında zeynep kamil çıkartıyor tüp bebek raporu oradan çıkartabilirsin raporunu
Bursada hallettim ama sistemi çok değiştirmişler herşeye bişey bulmuşlar neyseki hallettim 3 ayı ma mal oldu ama

Normalde bu kadar uzun değil ama şimdi sistemi çok kötu yaptılar yani bilmiyorum burda öyle 1 ayı rahat geçiyor çıkması belki daha fazla

Özelde mi yapticaksiniz anlamadım ben rapor için geç kalmadan başvurun

canım her yer 3 ayda vermiyor 1 ayda rapor çıkartan yerlerde var. sen git raporuna başvur bu arada tüp bebek yapacağın klinikte git görüşmeni yap belki önden takviye vitamin falan verirler. rapor alıncada tüp bebeğe başlarsın

İlk muayenemi Bülent tıraşta oldum çikolata kistim olduğu söylendi. Tüp bebek önerdi. Tüp bebek için bahçeci Cem çelik ile görüşmeye karar verdim . Temmuz’un ilk haftası ön muayenemi olup o ay adetimlede tedaviye başlamayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa . İnşallah olumlu sonuçlanır herkesin gönlüne göre olsun 🙏🏻

İlk muayenemi Bülent tıraşta oldum çikolata kistim olduğu söylendi. Tüp bebek önerdi. Tüp bebek için bahçeci Cem çelik ile görüşmeye karar verdim . Temmuz’un ilk haftası ön muayenemi olup o ay adetimlede tedaviye başlamayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa . İnşallah olumlu sonuçlanır herkesin gönlüne göre olsun 🙏🏻
Amin inşallah surecimiz yakın olucak bende haziran sonu adetimle başlıyorum cem beye allah sonumuzu hayır etsin

Back