• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Arkadaşlar deneyimlerinizi gelin beraber paylaşalım bende yeniyim aranızda başkalarınada unut olalım fikir verelim
Benn🤚🤚daha dun basladim tedaviye sonuc ne olur bilemem ama doktor gercekten ilgili çalışanlar ayni sekilde temiz titiz calisiyorlar belli tavsiye ederim ya gercekgen bende cok kararsizlik yasamistim keske hic o kadar dusunmeseymisim

Benn🤚🤚daha dun basladim tedaviye sonuc ne olur bilemem ama doktor gercekten ilgili çalışanlar ayni sekilde temiz titiz calisiyorlar belli tavsiye ederim ya gercekgen bende cok kararsizlik yasamistim keske hic o kadar dusunmeseymisim
Benim bahceci umutta 3. denemem ilk gunden beri hic pisman olmadim gittigime Allah korusun buda olmassa yine oraya giderim dogru yerdesiniz🤗

Nasıl zor bir islemmi sakıncası yoksa kime yaptırdınız memnun kaldinizmi
bir zorlugu yok uyuyorsun uyanıyorsun hersey bitmiş. zaten kapalı ameliyat oldugu için 1 hafta içinde iyileşiyorsun :)
ben antalyada akdeniz tıpta şafak olgan diye bir dr yaptırdım

😄 akar tabi ben 3. Denemeyi yaptim 2. Si bos gebelik oldu kurtaj oldum hizli ilerledim biraz😅
aboo kız maşallah mutlu sona ulaşmak için neler çektim bilmiyon de :D
bende 1 kere denedim onda da tedavi yarım kaldı yumurtalar erken çatladı sonra korona oldu bidaha denemedik :D
geçende istanbula cem çelik görüşmeye gittim oda ilaç kullan gel dedi daha gidemedim :P :P

aboo kız maşallah mutlu sona ulaşmak için neler çektim bilmiyon de :KK70:
bende 1 kere denedim onda da tedavi yarım kaldı yumurtalar erken çatladı sonra korona oldu bidaha denemedik :KK70:
geçende istanbula cem çelik görüşmeye gittim oda ilaç kullan gel dedi daha gidemedim :p :p
Hic sorma neler cektim 😅 insallah bu son olur 😍

Eee gitmeyi dusunmuyosun heralde😅😅

Back