- 30 Eylül 2020
- 9
- 9
- 1
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Canım ne kullandın detaylı yazar mısın lütfen Bizlere Umut olması için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benndaha dun basladim tedaviye sonuc ne olur bilemem ama doktor gercekten ilgili çalışanlar ayni sekilde temiz titiz calisiyorlar belli tavsiye ederim ya gercekgen bende cok kararsizlik yasamistim keske hic o kadar dusunmeseymisimArkadaşlar deneyimlerinizi gelin beraber paylaşalım bende yeniyim aranızda başkalarınada unut olalım fikir verelim
Benim bahceci umutta 3. denemem ilk gunden beri hic pisman olmadim gittigime Allah korusun buda olmassa yine oraya giderim dogru yerdesinizBenndaha dun basladim tedaviye sonuc ne olur bilemem ama doktor gercekten ilgili çalışanlar ayni sekilde temiz titiz calisiyorlar belli tavsiye ederim ya gercekgen bende cok kararsizlik yasamistim keske hic o kadar dusunmeseymisim
Merhaba 1 adet gen taraması için ne kadar ödediniz acaba??Bahçeci umutta geçen çarşamba gen taramasına tek embriyo yolladım. Anlayamadım nasıl en az 2 olması gerektiğini
Merhaba bizde bahçeci umut tup bebek merkezinde tup bebek yatırmaya karar verdik raporluyuz fiyatı nedir yaptiranlar bilgi verebilirmi
Henuz yaptirmadik onu :)Merhaba 1 adet gen taraması için ne kadar ödediniz acaba??
325 euroMerhaba 1 adet gen taraması için ne kadar ödediniz acaba??
Teşekkürler cevabın için ben de doktoruma soracağım yaptırmak gerekli midir diye325 euro
Umarım hayırlı sonuçlarınız olsun..Teşekkürler cevabın için ben de doktoruma soracağım yaptırmak gerekli midir diye
Hepimizin inşallahUmarım hayırlı sonuçlarınız olsun..
Aldirdinizmi tuplerinizitüplerim alıncak tüp bebek dosyam hazırlandı. rapor çıkcak sonrada tüp bebekkkkkkk :)
evetAldirdinizmi tuplerinizi
@Yasnaz bak eskiden konuşmusuz sen hamile kalmıssın allah sağlıklı sıhatli büyümesini nasip etsınamin canım benim yolum uzun sen önce hamile kalırsın bak inşallahhhhhhhh
Nasıl zor bir islemmi sakıncası yoksa kime yaptırdınız memnun kaldinizmi
bir zorlugu yok uyuyorsun uyanıyorsun hersey bitmiş. zaten kapalı ameliyat oldugu için 1 hafta içinde iyileşiyorsun :)Nasıl zor bir islemmi sakıncası yoksa kime yaptırdınız memnun kaldinizmi
Amiin amiin darisi tum isteyen arkadaslarimin basina zaman hizli geciyo daha dun gibi hersey@Yasnaz bak eskiden konuşmusuz sen hamile kalmıssın allah sağlıklı sıhatli büyümesini nasip etsın
valla 2019 eylülde konuşmusuz zaman su gibi akmış vallaAmiin amiin darisi tum isteyen arkadaslarimin basina zaman hizli geciyo daha dun gibi hersey
akar tabi ben 3. Denemeyi yaptim 2. Si bos gebelik oldu kurtaj oldum hizli ilerledim birazvalla 2019 eylülde konuşmusuz zaman su gibi akmış valla
aboo kız maşallah mutlu sona ulaşmak için neler çektim bilmiyon deakar tabi ben 3. Denemeyi yaptim 2. Si bos gebelik oldu kurtaj oldum hizli ilerledim biraz
Hic sorma neler cektim insallah bu son oluraboo kız maşallah mutlu sona ulaşmak için neler çektim bilmiyon de
bende 1 kere denedim onda da tedavi yarım kaldı yumurtalar erken çatladı sonra korona oldu bidaha denemedik
geçende istanbula cem çelik görüşmeye gittim oda ilaç kullan gel dedi daha gidemedim