- 12 Mart 2019
- 14.778
- 34.164
- 598
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Beni gormussundur otrcak yer bulamadm ayakta dolandim hepBen 11 de geldim 12 de bitti isim hemen aldılar kanda verdim fenaydı oturcak yer yoktu dedim bu ne kalabalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni gormussundur otrcak yer bulamadm ayakta dolandim hepBen 11 de geldim 12 de bitti isim hemen aldılar kanda verdim fenaydı oturcak yer yoktu dedim bu ne kalabalık
senın transfer ne zaaman şimdiBeni gormussundur otrcak yer bulamadm ayakta dolandim hep
10 gun ilac kullanilcak sonra kontrol olcak ozaman karar verilcek.senın transfer ne zaaman şimdi
Ben dedim sana Ağustos adetinde belli olur diye bu ayın ortasında olur transfer10 gun ilac kullanilcak sonra kontrol olcak ozaman karar verilcek.
Evet canm buyuk ihtimalleBen dedim sana Ağustos adetinde belli olur diye bu ayın ortasında olur transfer
Ewet sizede rahim dinlendirme olacak mıAA o zaman bizim süreçler aynı o zaman denk geliriz opu zamani
Evet olucak sizinEwet sizede rahim dinlendirme olacak mı
Benimde olacak eylülde transfer yapacak sanırım ilaçlar ne kadar pahalı bu kadar tahmin etmemistimEvet olucak sizin
Rahim dinlendirme de acaba ilaç kullanacakmiyiz? Birde rahim filmi cekildimi size bana opudan sonra cekecekBenimde olacak eylülde transfer yapacak sanırım ilaçlar ne kadar pahalı bu kadar tahmin etmemistim
bana bisey demedi rahim filmi.icin ama rahim dinlendirmede ilaç kullancaz @Yasnaz kullandı ilaç sizin hangi ilaçlar pahalı tuttu ki tedavide kullanılan mjRahim dinlendirme de acaba ilaç kullanacakmiyiz? Birde rahim filmi cekildimi size bana opudan sonra cekecek
Hayir canm rahim dinlendirmede ilac kullanilmiyo.bana bisey demedi rahim filmi.icin ama rahim dinlendirmede ilaç kullancaz @Yasnaz kullandı ilaç sizin hangi ilaçlar pahalı tuttu ki tedavide kullanılan mj
Bende opudan sonra ki adetim de cektirdm opudan 12 gun sonra adet oldm adetim bitti ertesi gun filmi cekildim bidahaki adetin 2. Gunu transfer icn rahmi hazrlamaya basladik işte.Rahim dinlendirme de acaba ilaç kullanacakmiyiz? Birde rahim filmi cekildimi size bana opudan sonra cekecek
Canım, kontrole her gidişimizde 500 tl ücret mi ödüyoruz yoksa toplu bir ücret mi alınıyorkızlar ön görüşmeler ücretsiz ön görüşmeye gidiyorsunuz randevuya gittiğiniz gün hasta ilişkileri sizle görüşüp fiyatı veriyor tedaviye başlamak isterseniz adetin 2. günü randevu alıp gidiyorsunuz ödemennde ilk kısmını o gün yapıyorsunuz zaten bizde süreç böyle ilerledi bahçecide
Ewet iğneler ve vitamin verdi 4000 i geçti ilaclarbana bisey demedi rahim filmi.icin ama rahim dinlendirmede ilaç kullancaz @Yasnaz kullandı ilaç sizin hangi ilaçlar pahalı tuttu ki tedavide kullanılan mj
Benimde perşembe 11 dePerşembe opu var
Tüp bebekte 1 kere veriyorsunuz ama aşılamayi bilmiyorumCanım, kontrole her gidişimizde 500 tl ücret mi ödüyoruz yoksa toplu bir ücret mi alınıyor