- 12 Mart 2019
- 14.775
- 34.159
- 598
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Ayni benm de 9 du yarn bu saatlere kadar aramis olurlar kulagin telefonda olsnDaha sabah topladılar kuzum 9 yumi toplandı arıcaklarmış 2 günde bir bilgi vermek için hayırlısı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni benm de 9 du yarn bu saatlere kadar aramis olurlar kulagin telefonda olsnDaha sabah topladılar kuzum 9 yumi toplandı arıcaklarmış 2 günde bir bilgi vermek için hayırlısı artık
Bakalım benim de yarın muayene opu ne zaman derlerKızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz. Benimde çarşamba opu olacak rahim dinlendirme olacak bakalım kısmet. Allah yardımcımız olsun
Benimde uyanamama korkum var yok değil inş bir sorun olmazKizlar ben bu olaylardan cok korkuyorum
Abartıyor muyum
Ya anesteziden uyanamazsam falan
İgnesi ayri opu su ayri yan etkilerini düşünmek ayri off
Ama burayi okudukca ferahlıyorum biraz normal akis gibi bahsediyorsunuz ya
Binlerce insan yaşıyor hergun bir suru operasyon yapılıyor boyle düşünmeye çalışıyorum Allaha emanetiz yapacak bisey yokBenimde uyanamama korkum var yok değil inş bir sorun olmaz
Hiç korkmayın kızlar çok kolay bi işlemBenimde uyanamama korkum var yok değil inş bir sorun olmaz
Canım bahçeci 2019 fiyatı 9 bin tl diye okudum forumda
canım diğer merkezleri bilmiyorum ama bahçecide ilaçlar dahil değil. ama devlet ilaçların yüzde sekseninin karşılıypr
canım diğer merkezleri bilmiyorum ama bahçecide ilaçlar dahil değil. ama devlet ilaçların yüzde sekseninin karşılıypr
Bende yarin gidiyorum karsilaşiriz belki tekmi gidiceksinBakalım benim de yarın muayene opu ne zaman derler
Evet canım tek gidiyorum sen kimle gidiyorsun ben bugün oradaydım büyük ihtimal çarşamba ya da perşembe opu var bu pazartesi tekrar kontrol sana ne dediBende yarin gidiyorum karsilaşiriz belki tekmi gidiceksin
Benimde pazartesi kontrol var çarşamba opu.Evet canım tek gidiyorum sen kimle gidiyorsun ben bugün oradaydım büyük ihtimal çarşamba ya da perşembe opu var bu pazartesi tekrar kontrol sana ne dedi
Bugunku izdihami gordunmu sabah 9 bucukta ordydim 1 bucuga kadar bekledimEvet canım tek gidiyorum sen kimle gidiyorsun ben bugün oradaydım büyük ihtimal çarşamba ya da perşembe opu var bu pazartesi tekrar kontrol sana ne dedi
Ben 11 de geldim 12 de bitti isim hemen aldılar kanda verdim fenaydı oturcak yer yoktu dedim bu ne kalabalıkBugunku izdihami gordunmu sabah 9 bucukta ordydim 1 bucuga kadar bekledim
Ilaca basladik 10 gun sonra kontrol icin gidicem keske senide gorseydm bende tektim
AA o zaman bizim süreçler aynı o zaman denk geliriz opu zamaniBenimde pazartesi kontrol var çarşamba opu.
Ya ben 9 bucukta geldim hemen almadilar kani 1 bucuga kadar ordaydim seni kesin grmusumdurBen 11 de geldim 12 de bitti isim hemen aldılar kanda verdim fenaydı oturcak yer yoktu dedim bu ne kalabalık