• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Ins canm cok sagl yarin 9. Gunum ama hemen gidip kan vercem bugunku sonuctan sonra daha fazla bekleyemem :anneadayı::KK200:

Ne güzel canım ya hem sevindim senin adına çektiklerini az çok anladığımdan hem de özendim. Fiziken değil de ruhen o kadar zor ki bu yol sonu güzel olsun istiyor insan. İnş çok güzel değerlerin olur cnm. Selen hnm laydın dimi sen , ilk tedavindi

Ne güzel canım ya hem sevindim senin adına çektiklerini az çok anladığımdan hem de özendim. Fiziken değil de ruhen o kadar zor ki bu yol sonu güzel olsun istiyor insan. İnş çok güzel değerlerin olur cnm. Selen hnm laydın dimi sen , ilk tedavindi
Evet canm selen hanm .. isteyen herkesn olur ins .. ama benm baska tup bebek imkanm yoktu madden blyrsn .. ustelik tek yasayan embriyomdu .. cok sukur ins ALLAH tamamina erdirsin

Merhaba arkadaşlar benimde doktorum cem bey çok şükür pozitif sonuç aldık. Ama bu kullanılan ilaçlar benim çok kafama takılıyor özellikle estrofem adlı ilaç hakkında çok olumsuz yorum var. Hamile kalmak ayrı hamile kaldıktan sonraki süreç ayrı zor
mrb hayırlı olsun inş rabbim kucağınıza alamaya nasip eder. erkekselmiydi faktör ?.benim eşim azosperm başladık ama sperm bulunacagı da belli değil.

mrb hayırlı olsun inş rabbim kucağınıza alamaya nasip eder. erkekselmiydi faktör ?.benim eşim azosperm başladık ama sperm bulunacagı da belli değil.
Biz sperm az ckiyo diye urolojiye gtmstk aklmzda tup bbk yoltu sonra kanal acma amelyt oldu ama basarili olunamadi azosperm dendi tup bbk dendi bizde o pankle hemen bahceci umuta gdp basladk tedaviye ama bahcecideki uroloji tansel hoca nasl azosperm milyonu var dedi ama bz tekrr test vs zaman kaybetmk isyemedk cnku azosperm olmasada sperm su seklinde ckiyrdu ins bebegim bana tutunsn 3 aylk olsn sonra tansel hocaya gidecz esm icn

Back