- 3 Haziran 2017
- 305
- 91
- 18
- 38
- Konu Sahibi hayalimsensinugur
Bugun 8. Gunum idrar testi yaptim ikinci cizgi silikde olsa cikti cok mutluym ins ALLAH tamamini erdirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun 8. Gunum idrar testi yaptim ikinci cizgi silikde olsa cikti cok mutluym ins ALLAH tamamini erdirir
Ins canm cok sagl yarin 9. Gunum ama hemen gidip kan vercem bugunku sonuctan sonra daha fazla bekleyememCanım çok sevindim inş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana , kan tahlili yapıcak mısın ?
Ins canm cok sagl yarin 9. Gunum ama hemen gidip kan vercem bugunku sonuctan sonra daha fazla bekleyemem
Evet canm selen hanm .. isteyen herkesn olur ins .. ama benm baska tup bebek imkanm yoktu madden blyrsn .. ustelik tek yasayan embriyomdu .. cok sukur ins ALLAH tamamina erdirsinNe güzel canım ya hem sevindim senin adına çektiklerini az çok anladığımdan hem de özendim. Fiziken değil de ruhen o kadar zor ki bu yol sonu güzel olsun istiyor insan. İnş çok güzel değerlerin olur cnm. Selen hnm laydın dimi sen , ilk tedavindi
Ilk ve son baska sansm yok canm o yuzden sende dua et herkesin duasina ihtiyacm var ALLAHin dedigi olur ins kucagima alirm bebegimiEvet canm selen hanm .. isteyen herkesn olur ins .. ama benm baska tup bebek imkanm yoktu madden blyrsn .. ustelik tek yasayan embriyomdu .. cok sukur ins ALLAH tamamina erdirsin
Ilk ve son baska sansm yok canm o yuzden sende dua et herkesin duasina ihtiyacm var ALLAHin dedigi olur ins kucagima alirm bebegimi
Ediyrm canm ins seninde iyi haberlerini alcazRabbim yüzüne baksın canım inş , hayırlı sağlıklı bi evlat olsun , dua ediyorum senin için sennde bana et gerçekten ihtiyacım var ...
Canm degerm 242 ckti 9. Gun icn cok mu yuksek bu sorun mu iyi mi bilemedm yarm bida kan vercem artisina bakcazEdiyrm canm ins seninde iyi haberlerini alcaz
Hayırlı olsun Allaht tamamını erdirsin bence değeriniz cok güzel darısı bizlerin başına :) sorununuz neydi acaba bizle paylaşabilir misinCanm degerm 242 ckti 9. Gun icn cok mu yuksek bu sorun mu iyi mi bilemedm yarm bida kan vercem artisina bakcaz
Amin cok sagoln ins .. esimden kaynakli sorundu .. azosperm .. siz hangi asamadasnz tup bebekdeHayırlı olsun Allaht tamamını erdirsin bence değeriniz cok güzel darısı bizlerin başına :) sorununuz neydi acaba bizle paylaşabilir misin
Hayırlı olsun şimdiden kaçıncı denememde sorun neydi canimBugun 8. Gunum idrar testi yaptim ikinci cizgi silikde olsa cikti cok mutluym ins ALLAH tamamini erdirir
Sagol canm ilk denemem esim azospermdiHayırlı olsun şimdiden kaçıncı denememde sorun neydi canim
mrb hayırlı olsun inş rabbim kucağınıza alamaya nasip eder. erkekselmiydi faktör ?.benim eşim azosperm başladık ama sperm bulunacagı da belli değil.Merhaba arkadaşlar benimde doktorum cem bey çok şükür pozitif sonuç aldık. Ama bu kullanılan ilaçlar benim çok kafama takılıyor özellikle estrofem adlı ilaç hakkında çok olumsuz yorum var. Hamile kalmak ayrı hamile kaldıktan sonraki süreç ayrı zor
ebrarsu 'nun tutmadı mı acaba haber alan var mı arkadaşlar??Ebrarsu naptn kntroln vardi haber vercektin
Biz sperm az ckiyo diye urolojiye gtmstk aklmzda tup bbk yoltu sonra kanal acma amelyt oldu ama basarili olunamadi azosperm dendi tup bbk dendi bizde o pankle hemen bahceci umuta gdp basladk tedaviye ama bahcecideki uroloji tansel hoca nasl azosperm milyonu var dedi ama bz tekrr test vs zaman kaybetmk isyemedk cnku azosperm olmasada sperm su seklinde ckiyrdu ins bebegim bana tutunsn 3 aylk olsn sonra tansel hocaya gidecz esm icnmrb hayırlı olsun inş rabbim kucağınıza alamaya nasip eder. erkekselmiydi faktör ?.benim eşim azosperm başladık ama sperm bulunacagı da belli değil.
Bahceci umut tansel hoca kesnlkle ona gorunun dermmerhaba eşi azosperm olup da sperm çıkan yada tutan var mı arkadaşlar ?
Bende cvp alamadm galiba olumsz sonuc aldi ama olablr burda biz olumszlklrida paylasnca hem biz rahatlyrz hm baskasinada faydamz olur basarisizlign nedeni neydi diyeebrarsu 'nun tutmadı mı acaba haber alan var mı arkadaşlar??
evet kesinlkle öyle .belki olmuştur diye düşünüyorum.inş toparlandığında yazar .rabbim herkese nasip etisn inşBende cvp alamadm galiba olumsz sonuc aldi ama olablr burda biz olumszlklrida paylasnca hem biz rahatlyrz hm baskasinada faydamz olur basarisizlign nedeni neydi diye