- 3 Haziran 2017
- 305
- 91
- 18
- 38
- Konu Sahibi hayalimsensinugur
Mrb kizlar .. bahceCi umutta tup bebege baslayanlar burada bulusalim mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 haziranda basladim .. bende ebru hanimi istedim ama fulyada artk dediler o yuzden selen hanimi tercih ettim fakat selen hanimda izinli diye ilk muaynemi ebru hanim yapmisti cok tatli bir bayan pozitif ama kismet selen hanimaymisYenimi basladın
Sen ne zaman basladin cunku ben 10 haziran basladim ve bana ebru hanim artk fulyada dedilerBenimki ebru hanim
Canim ebru hanim pozitif cana yakin selen hanim oyle degl :) ama onemli olan isini iyi yapmasi ve cok arastirdm olumlu sonuclaniyormus ins benimde olumlu olur .. fakat 6 embriyo iyi kaliteykn ne oldu da birden 5. Gunde biri donduruldu kafam karisti ama birsey diyemiyorsunda gorcem desen neyi gorcen yani ALLAHa emanetizAaaaaaa fulya ya mı geçecekmiş. Cnm benim ilk denemem ebru hanımlaydı negatif oldu.hatta geçen cuma negatif haberini aldım.dondurulmuş embriyolar var 7 tane kafam baya karışık ebru hanımla mı devam ediyim yoksa farklı bir doktora mi geciyim
Benimde yaşım 24 21 tane yumurta toplanmıştı 18 tanesi kaliteli çıktı ama 15 döllendi. 5. Güne 8 tane kaldı.1 tane ebriyo transfer yapıldı ama sonuç negatif
Kacinci kalite embriyon .. bide bence canim ebru hanimda basarisiz olduysan selen hanimda sansini dene derm benBenimde yaşım 24 21 tane yumurta toplanmıştı 18 tanesi kaliteli çıktı ama 15 döllendi. 5. Güne 8 tane kaldı.1 tane ebriyo transfer yapıldı ama sonuç negatif
Ben bayan diye selen hanimi sectim cunku ben vajinusmusm dolayisiyla bayan doktr olmasi gerekiyordu ama cem beyde doc dr onada iyi diyorlar fakat neden transfer sonrasi olumsuz sonuclandi bilgi aldin miEvet cnm zaten ben cem beyi istiyordum ama benim başlama zamanım da cem bey izinliyim. Bende doçent diye ebru hanımla bir ön görüşme yapım olmazsa cem beye dönerim ama ebru hanım güler yüzlü ve samimi geldi bana son ra nasibim bu döktürmüş dedim devam ettim.şimdi pişman oldum biraz
Kacinci gun embriyosuydu canim buda onemliymis cnkuEvet cnm zaten ben cem beyi istiyordum ama benim başlama zamanım da cem bey izinliyim. Bende doçent diye ebru hanımla bir ön görüşme yapım olmazsa cem beye dönerim ama ebru hanım güler yüzlü ve samimi geldi bana son ra nasibim bu döktürmüş dedim devam ettim.şimdi pişman oldum biraz
Aynen ve madem sebepsiz interflte neden dondrmadan once genetik baklmiyor sormalari lazimdi biz nereden bilelim canm o zman baska dr gec ve bunu soyleki dkkt etsn gereken neyse yaplsin sorsunlar anlatsnlar .. korktm smdi bendede genetik baklcak diye dondrmadn once bakmadlr galiba ama 6. Gune kadar bekkettiler .. senn kacnci gun embriyo ?Cnm benı negatif sonuç aldığımda ebru hanımın sakin ve neden olduğunu arstırmaması sinirime dokundu.şöyle dedi sizin embriyonun hiç tutunmamış.neden olduğunu sorduğumuzda yüzde 80 embriyonun genetik bozukluğu yüzde 20 derahimde sorun olması,senin rahimde birşey olacağını zannetmiyorum genetiktendir dedi.size bir kere daha hiç birşey yapmada ln deniyelim dedi.bizde genetiği bakılsın dedik ama dondurulmus embriyolara genetiği bakilmiyormus bakılırsa hasar goruyorlarmis sinir oldum zaten bize sebepsiz interfelite diyorsun birşeyler araştırma lazım neden 7 tane embriyo yu ozaman döndürün dedin illaki 3 4 defa başarısız deneme mi yapmış olmamız lazim