• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Benim 8 yumurtam toplandi 6si dollendi .. 3. Gune kadar gayet iyidiler ama nedense 5 . Gun gelisimleri yavaslamis ve 6. Gunde birini dondurdular .. dunde adetimin 2. Gunu gttm estorfem verdi ayin 17si kontrol var sonra ins hayirlisiyla 22sinde transfer olcam .. sen hangi asamadasin

Aaaaaaa fulya ya mı geçecekmiş. Cnm benim ilk denemem ebru hanımlaydı negatif oldu.hatta geçen cuma negatif haberini aldım.dondurulmuş embriyolar var 7 tane kafam baya karışık ebru hanımla mı devam ediyim yoksa farklı bir doktora mi geciyim

Benimde yaşım 24 21 tane yumurta toplanmıştı 18 tanesi kaliteli çıktı ama 15 döllendi. 5. Güne 8 tane kaldı.1 tane ebriyo transfer yapıldı ama sonuç negatif

Aaaaaaa fulya ya mı geçecekmiş. Cnm benim ilk denemem ebru hanımlaydı negatif oldu.hatta geçen cuma negatif haberini aldım.dondurulmuş embriyolar var 7 tane kafam baya karışık ebru hanımla mı devam ediyim yoksa farklı bir doktora mi geciyim
Canim ebru hanim pozitif cana yakin selen hanim oyle degl :) ama onemli olan isini iyi yapmasi ve cok arastirdm olumlu sonuclaniyormus ins benimde olumlu olur .. fakat 6 embriyo iyi kaliteykn ne oldu da birden 5. Gunde biri donduruldu kafam karisti ama birsey diyemiyorsunda gorcem desen neyi gorcen yani ALLAHa emanetiz

Benimde yaşım 24 21 tane yumurta toplanmıştı 18 tanesi kaliteli çıktı ama 15 döllendi. 5. Güne 8 tane kaldı.1 tane ebriyo transfer yapıldı ama sonuç negatif
Kacinci kalite embriyon .. bide bence canim ebru hanimda basarisiz olduysan selen hanimda sansini dene derm ben

Evet cnm zaten ben cem beyi istiyordum ama benim başlama zamanım da cem bey izinliyim. Bende doçent diye ebru hanımla bir ön görüşme yapım olmazsa cem beye dönerim ama ebru hanım güler yüzlü ve samimi geldi bana son ra nasibim bu döktürmüş dedim devam ettim.şimdi pişman oldum biraz

Evet cnm zaten ben cem beyi istiyordum ama benim başlama zamanım da cem bey izinliyim. Bende doçent diye ebru hanımla bir ön görüşme yapım olmazsa cem beye dönerim ama ebru hanım güler yüzlü ve samimi geldi bana son ra nasibim bu döktürmüş dedim devam ettim.şimdi pişman oldum biraz
Ben bayan diye selen hanimi sectim cunku ben vajinusmusm dolayisiyla bayan doktr olmasi gerekiyordu ama cem beyde doc dr onada iyi diyorlar fakat neden transfer sonrasi olumsuz sonuclandi bilgi aldin mi

Kacinci gun embriyosuydu canim buda onemliymis cnku

Cnm benı negatif sonuç aldığımda ebru hanımın sakin ve neden olduğunu arstırmaması sinirime dokundu.şöyle dedi sizin embriyonun hiç tutunmamış.neden olduğunu sorduğumuzda yüzde 80 embriyonun genetik bozukluğu yüzde 20 derahimde sorun olması,senin rahimde birşey olacağını zannetmiyorum genetiktendir dedi.size bir kere daha hiç birşey yapmada ln deniyelim dedi.bizde genetiği bakılsın dedik ama dondurulmus embriyolara genetiği bakilmiyormus bakılırsa hasar goruyorlarmis sinir oldum zaten bize sebepsiz interfelite diyorsun birşeyler araştırma lazım neden 7 tane embriyo yu ozaman döndürün dedin illaki 3 4 defa başarısız deneme mi yapmış olmamız lazim

Cnm benı negatif sonuç aldığımda ebru hanımın sakin ve neden olduğunu arstırmaması sinirime dokundu.şöyle dedi sizin embriyonun hiç tutunmamış.neden olduğunu sorduğumuzda yüzde 80 embriyonun genetik bozukluğu yüzde 20 derahimde sorun olması,senin rahimde birşey olacağını zannetmiyorum genetiktendir dedi.size bir kere daha hiç birşey yapmada ln deniyelim dedi.bizde genetiği bakılsın dedik ama dondurulmus embriyolara genetiği bakilmiyormus bakılırsa hasar goruyorlarmis sinir oldum zaten bize sebepsiz interfelite diyorsun birşeyler araştırma lazım neden 7 tane embriyo yu ozaman döndürün dedin illaki 3 4 defa başarısız deneme mi yapmış olmamız lazim
Aynen ve madem sebepsiz interflte neden dondrmadan once genetik baklmiyor sormalari lazimdi biz nereden bilelim :( canm o zman baska dr gec ve bunu soyleki dkkt etsn gereken neyse yaplsin sorsunlar anlatsnlar .. korktm smdi :( bendede genetik baklcak diye dondrmadn once bakmadlr galiba ama 6. Gune kadar bekkettiler .. senn kacnci gun embriyo ?

Benim 22si transfer eger o zamana kadr baslamazsan haberlesiriz zaten gelismleri anlatrm olumlu sonuclanirsa selen hanimida dusun derm cnku basari orani yuksekmis

Back