Merhaba kizlar , Tup bebekte genetikten sonucunuz kac gunde geldi ?

Satestemur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
617
766
103
Merhaba kizlar , ben ankara centrum tup bebek merkezinde opu oldum. Bir dizi operasyon ameliyattan ve prp den sonra 1 tane 4aa 5. Gün embriyosunu genetige yolladık bugün 19. Gün sonuç bekliyorum. Acaba sizin genetikten sonucunuz ne zaman geldi ?

Merhaba kizlar , ben ankara centrum tup bebek merkezinde opu oldum. Bir dizi operasyon ameliyattan ve prp den sonra 1 tane 4aa 5. Gün embriyosunu genetige yolladık bugün 19. Gün sonuç bekliyorum. Acaba sizin genetikten sonucunuz ne zaman geldi ?
Bende 21 cı gunde geldı

Bende 21 cı gunde geldı
Kaç tane yollamistiniz acaba sağlıklı geldi mi ? Benim tek embriyo olduğu için çok tedirginim. 2022 de 2 tane yollamıştım bir tane sağlıklı gelmişti. Şimdi sağlıklı gelmeyecek diye korku içindeyim 🥺

15 gün diyorlar ama siz kendinizi 20-25 gün arasına ayarlayın çünkü 15 iş günü, benimkide 3 haftada geldi

Bana 15 günde çıkar dediler, 10. Gün sonucum çıktı mı dedim tüp bebek merkezine ilettik dediler. Erken çıkmıştı benim ki

Merhaba arkadaşlar. Bizde 2. Tupbebek tedavisine başlayacağız yakında. Genetik tupbebek yaptırma maliyeti nedir acaba . Bizde genetik yaptiracagiz

Iki ayri tur yolladim. Birinde iki gunde cikti digerinde on iki gun kadar sonra gelmisti :) maksimum 15 gun demislerdi genetik merkezinden bize

Bana 15 günde çıkar dediler, 10. Gün sonucum çıktı mı dedim tüp bebek merkezine ilettik dediler. Erken çıkmıştı benim ki
Iki ayri tur yolladim. Birinde iki gunde cikti digerinde on iki gun kadar sonra gelmisti :) maksimum 15 gun demislerdi genetik merkezinden bize
5 taneden 2 tane geldı ben ilkdi yolladım

15 gün diyorlar ama siz kendinizi 20-25 gün arasına ayarlayın çünkü 15 iş günü, benimkide 3 haftada
Tesekkur ederim kizlar 🙏

Merhaba arkadaşlar. Bizde 2. Tupbebek tedavisine başlayacağız yakında. Genetik tupbebek yaptırma maliyeti nedir acaba . Bizde genetik yaptiracagiz
Canım surecin hayırlı olsun. Tedavi ve ilaçlar 150 civari tuttu bizim. Genetige göndereceğin embriyo sayısına göre maliyet değişiyor. Embriyo başına 250 euro alınıyor.

Back
X