• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahceci umut tup bebek merkezinde haziran ayi baslayanlar

Cnm benim sana önerim maddi yönden sıkıntın yoksa kromzomlarada baktır genetiğede baktı. Olmazsa çabaladı olmadı hayırlısı dersin başka tedaviler yaptirirsin

Cnm benim sana önerim maddi yönden sıkıntın yoksa kromzomlarada baktır genetiğede baktı. Olmazsa çabaladı olmadı hayırlısı dersin başka tedaviler yaptirirsin
Canim bir embriyom 6. Gune geldi ve donduruldu hic bahsetmediler ki bakalm mo diye yoksa zaten 13000 gitti zatn onada bakalm derdk .. esim azosper onun micro tese ameliyatinada 3050 odedk ilaclar vs tam 13000 buldu ve bir yillk evlyz zaten dugn borcumuz vardi tekrar kredi cekti battik bu ilk ve son sansim embriyom bile tek ALLAHIm yardm et nolur

Cok sinir oldum neden demediler bastan genetigw kromozoma bakalm mi diye zaten maddi kulfet ve olmazsa basa donmek daja agir maddi kayip bunu yapamayiz ins sorun yoktr gidince dr konuscam arkadasmdan duydm niye bakalm diye bilgilendirilmiyo diye

Cnm benim eşimde değerler düşük ama ne kadar doktora gittiysem hepsi normal yollada olur dedi çok kötü değil değerler dediler.2, 5 yıldır evliyiz ilksen korundu eşim istemedik ama sonra olmadı. 1,5senedirde 2 aşılama 1 tüp bebek oldu ama hiç bir doktor ya şu yüzden olmuyor demiyorlar

Ben görüşmeye daha önce gittim , madem gidecek neden söylemiyorlar ki , size kim demişti acaba bunu doktorun asistanı mı yoksa oradakiler mi ? Gidecekse hiç onda başlamayayım

Cnm benim eşimde değerler düşük ama ne kadar doktora gittiysem hepsi normal yollada olur dedi çok kötü değil değerler dediler.2, 5 yıldır evliyiz ilksen korundu eşim istemedik ama sonra olmadı. 1,5senedirde 2 aşılama 1 tüp bebek oldu ama hiç bir doktor ya şu yüzden olmuyor demiyorlar
Canim sen biraz bekle bu aylarda kimler basari yakalams onu tercih et ve dondrlmus embriyo olsa bile yine ayni 6750 alcaklarsa bence imkanin varsa tabi tekrar tedavi ol yeni embriyolarda bakilsn genetigine cunku yine ayni husran gercektn madden ve manen cok zor ama dondrulmusta ucret almiyorlarsa bi kere daha dene tabi

Ben görüşmeye daha önce gittim , madem gidecek neden söylemiyorlar ki , size kim demişti acaba bunu doktorun asistanı mı yoksa oradakiler mi ? Gidecekse hiç onda başlamayayım
canim ilk randevu icin aradim hastaneyi o zman soyledilr sen ara istersen simdi randevu icin bahceci umut diye belirt ama bakim ne dicekler ben haziranda aradm oyle dediler ben tanimiyordm ama doc diye terch etcektm ama kismet selen hanimayms ve smdiye kadarda sorun yasamadm ins sonumda guzel olur

canim ilk randevu icin aradim hastaneyi o zman soyledilr sen ara istersen simdi randevu icin bahceci umut diye belirt ama bakim ne dicekler ben haziranda aradm oyle dediler ben tanimiyordm ama doc diye terch etcektm ama kismet selen hanimayms ve smdiye kadarda sorun yasamadm ins sonumda guzel olur

Çok sağol canım , şimdi aradım merkezi öyle bir durum olmuş ama geçmemiş umutta devam edecekmiş inşallah yarı yolda bırakmaz ...

Bekliyor cnm zaten ama 3100 alıyorlar dondurulmuş embriyo da ama genetik yada farklı bir işlem olursa artıyor para

N Nuray9324 , bence baştan iğnelerle opuyla uğraşacağına dondurulmuşunu tekrar kullan canım yarı yarıya fiyat farkı var , Rabbim inş dondurulmuşunla güldürür seni

Aradiginda haber ver canm banada gtmyrsada sor neden haziranda gideck fulyaya dediler hormonlardan mi ne herseye sinir olmaya basladim

Üstü kapalı konuştu santraldeki kız canım sanki devlet sırrı , diyorum gidecek mi Yok , yani umutta mı kalacak evet bile demiyo hı hı diyo , tuhaflar gerçekten , hassas bi durum açık olsalarda bizim kafalar da rahat etse ya

Back